14
Sztár lett, mert beszívott
  • corleone
    Az addig rendben van, hogy a gépem "Temporary Internet Files" könyvtárában meg lehet keresni, de én magáról a weboldalról akartam letölteni a videót, s nem tudok rájönni, hogy miért nem ment. A forrást megnézve .qt vagy .mov kiterjesztéssel nincs ilyen videó, de ha a weboldalt "kibontom" Flashget-el, akkor sem találom. Ti le tudjátok ilyen módon szedni?

Egébként valaki törölte az upload könyvtárból, úgyhogy újból feltettem egy másik Ellen Feiss videóval kiegészítve
  • DOGMAN
    Na jó, itt is be kellett kapcsolnom a QT plugin disk-cache-t
  • Efreet
    nem minden megy a temp.-be, vannak olyan oldalak amik letiltják a cache-elést, és csak streamet engednek. ott legalább 5 perccel több munka van vele...
  • DOGMAN
    "Én nem ma kezdtem, de nem tudom leszedni."

Lehet hogy még nem hallottál a "Temporary Internet Files" könyvtárról???
    Oda letölt minden szart az exproler, flash animokat, Quicktime filmeket is meg mindent amit megnéztél eddig, csak ki kell keresni mert a neve az biza néha elég értelmetlen :)))

ellen feiss

Feltettem a SuperGamez FTP-re is.

DOGMAN
  • corleone
    Én nem ma kezdtem, de nem tudom leszedni. A .mov fájl lejött, de az nem a valós méret, csak a kép, amire kattintassz a weboldalon, hogy a video elinduljon. Nekem rejtély. Persze a megnézéssel nincs gond. Ti le tudjátok szedni?
  • Mike
    leszedte már valaki a mov file-t? pls tegye fel az ftp-re!
  • Coine
    http://www.apple.com/switch/ads/ellenfeiss.html

hát sztem semmi extra nincs benne, nem érdemelt ekkora hírverést.
  • Lazarus
    Ez kb olyan mint rogán antal
  • Rigley
    lattam azert mondtam :)
  • Coine
    ha beszívok én is sztár leszek ? :D
  • corleone
    Láttad a videót? (Quick Time Player kell hozzá)
  • Rigley
    jofej lehet... :)
  • corleone
    Nem semmi a csaj. Én úgy du.6 magasságában olvastam róla, akkor fő hírnek hozta le az index. Hát, mit mondjak? A csaj elég közvetlen.
  • corleone
    Olvastátok a hírt az indexen?

A hír