5322
Help!
  • Amse
    felraktam és lefuttattam, de nem találta meg.
    ha norton antivirussal ráscanelek az rpcxss.dll-t akkor kírja, hogy trojan-os, de nem tud vele semmit csinálni.
    csökkentett módban kiszedem és akkor jó másnapig.ezen segítene a rendszervisszaállító kikapcsolása?
    azt, hogyan kell win2000 alatt?
    ezt csinálja ez a szemét:
  • mochee
    Na ez egyre érdekesebb, mivel mióta van alap SP2-es windows, azt használom. Most a tűzfalon letiltottam, a Win32 cuccot, és nem jött elő újra a dolog. Mindegy, kösz a segítséget.
  • dester
    Link1
    Link2

De az sp2 telepítése is megoldja:

Service Pack 2
  • mochee
    Kösz!
    Nem lehet olyan vindowst letölteni torrrentről vagy valahonnan, ami ezt tartalmazza? Mert én beállítom, hogy automatán frissítse magát, de ezek szerint nem töltötte le. A nevét el tudod mondani a javításnak, hogy manuál leszedjem?
  • KaBuTo666
    Uj bagle virus lesz karácsonyra:
    Bagle virusrol
    Ajaj...
  • dester
    Nem ártana látogatni a windowsupdate oldalt. Tavaly áprilisban jelent meg rá javítás...

Egyébként a visszaszámlálás leállítása:
    futtatásba:shutdown -a
  • Omega
    Sziasztok! Az éppen aktuális mcafee vírusírtót és tűzfalat megtudja törni valaki ? A keresésem nem vezettek eredményre sajna.
  • mochee
    Szevasztok!
    Bajban vagyok, mert hülye voltam, és a Sygate personal Firewall Pro-nál engedtem a Generic Host Process for Win 32 services valamit, és olyan vírust kaptam, ami egyszer csak kiírja, hogy a win32 hibát észlelt, majd lemégsézem, aztán elkezd visszaszámolni 1 perctől, majd újraindul a gép.
    A kérdésem hogy hogyan lehet ezt kiírtani? A nod32 szart sem lát belőle, valami normális vírusírtót tudnátok ajánlani?
  • hetfield1887
    nekem a counterspy nem csinál vele semmit.
    a norton-ban tiltottam le a kapcsolatát.
  • izb
    counterspy
  • Amse
    hi!
    pls valaki írjon egy olyan vírusírtót vagy spyware írtót ami kiírtja rendesen ezt a svhost.exe-be beépülő sz*rt.Az rpcxss.dll trojan-os és asszem az okozza, mert ha azt kitörlöm csökkentet mód alól akkor jó, de több restart után visszajön aszemét.
    vagy ezen segít a rendszervisszaállítás letiltása?
    csak azt meg nem találom win2000-ben.
    pls help
  • bracsek #1430
    SZerVasztok;
    Ha minden igaz van egy w32 i-worm/mytobAA nevü viruskám ezt mondja az avg es a hálozatunk szervere mondott valami f(i)x eket hogy töltsem le letöltöttem de utána is pofázik az avg tehát eredmény semmi(ha letöröltetem a fylet akkor később ujra megjelenik pedig a rendszervisszaállítás ki van kapcsolva)
    Letöltöttem a norton antivirust (2005)-öst ez semmit nem pofázik.(panda is pofázik de nem tud vele semmit kezdeni)
    mit szoltok van, vagy nincs virusom s ha van mit tehetnék?
    (email-:[email protected])
  • SPANYOLVIgASZ
    1366-tól olvass. neki ugyan ez volt a problémája és megoldódott.
  • Balyy
    Sziasztok mekkora a mérete a kasperskynek és van magyar nyelvű változat?
  • ricky
    Nekem ma délelőtt a gépemen minden mp3 és kép mellé létrehozott egy 28kb-os exe fájlt, melyeknek olyan ikonja volt, mint a képeknek szokott lenni. Ezt valami új vírus csinálja, vagy valami progi volt?
  • units
    Rendszervisszaállító off
    csökkentett mód
    S&D scan
    HJT.log
    nod32 scan
    ideje beszerezni egy olyan vírusírtót ami már képes a kém és egyéb szemét programok eltávolítására is. illetve kicsit komolyabb spyware kergetőt, ami már az "újhullámos" kémprogikat is képes irtani.
  • XenonIceX #1425
    hy van egy kis problemom:

bejött ez a dög és az asztalt nem lehet átállítani. már írtottam nod-al etrust-el,spybottalm ad-aware-el, valamit kis is nyírt de az asztalon nem lehet átaálítani a képet és ez most valami html fájlba van
  • units

csökkentett mód és full scan
  • McGrady
    Kasperskynek le kő vinnie aztán szerezz vmi jó tűzfalat :)
  • GAthersw
    Hali, én is benyeltem ezt a Tenga.At és a NoD nem tud vele mit kezdeni, az összes filet karanténba rakta, valaki tud segíteni mi a teendő?
  • [Walaki]D`Lair
    cáháh...hugomtól kaptam jókis Win95 Parite.A-t....most irtom...
  • Capovics
    Sziasztok!

Most telepítettem újra a gépemet és felraktam a Panda Titanium 2006 + Antispywer programot.
    Alig egy napi internetezés után a Panda percenként dobálja az ablakot, hogy semlegesítette a W32/Tenga.A vírust. A bosszantó az, hogy mindíg másik fáljon fogja meg. Hogy lehet megakadájozni, vagy eltüntetni a gépemről.
    Légyszi segítsetek.
  • Shaman
    akkor jó!

az az egészséges! :-ppp
  • [HUN]FaTaL
    köszi
  • SPANYOLVIgASZ
    Én nyugiban vagyok:-)
  • ironmaiden
    Vezérlőpult - Felügyeleti Eszközök - Szolgáltatások

ui:Próbáld meg a #1384-ben írt módszert.
  • [HUN]FaTaL
    bocsi hogy nem olvastam vissza, de hol lehet az üzenetküldő szolgáltatást kikapcsolni?
  • [HUN]FaTaL
    üzenetkezelő szolgáltatással kapok különböző üzeneteket végén egy http-s címmel fixreg.com stb, mivel lehet leírtani? (WINXP SP1) próbáltam ms antispyware-t, nod32-t, ca e-trust antivir-t egyik sem írtja ki:(
  • Shaman
    ok-ok,nyugi azóta már beizzítottam tűzfalat,ad-aware-t,meg nod32-t is szal má védem magam,csak így elsőre meghökkentett.

Azé köce!
  • units
    tegyél be egy hjt logot!
  • McGrady
    igen de nemcsak azé akartam újratenni :D
  • dester
    Az üzenetkezelő szolgáltatás letiltása egyszerűbb és gyorsabb is lett volna.:)
  • McGrady
    ilyen nekem is jött ezétettem újra a winfost
  • SPANYOLVIgASZ
    Amúgy tűzfalad sem lehet, ha kommunikál az üzenetküldőd. Nem ártana feltenni egyet, mert egy kis idő után nem csak a windows fog macerálni.
  • SPANYOLVIgASZ
    Nézd...az előtted szólónak is ugyan ez volt a baja. Ő a spybot, counter spy, ad-aware hármassal megisztította tőle a gépét. Majd a fennmaradó pop-up ablakokat a spysweeperrel leszedte.

Neked is ez a bajod, gyanítom a te problémád is megoldanák ezen szoftverek.

Lenne még egy megoldás, hogy manuálisan registryt, pucolnál és fájlokat törölnél le, de ez igen bonyodalmas lene és némi hozzáértést igényelne a te oldaladról is.

Csökkentett üzemmód, rendszervisszaállítás kikapcsolása után ess neki ad-awerrel, meg a többivel. Segíteni fog.
  • SPANYOLVIgASZ
    Kapcsold ki a windows üzenetküldő szolgáltatását.
  • Shaman
    Ma újból jó fél év után van netem,rádugom a gépem,s kis idő után feldobódott ez az ablak.
    Ez kamu (hogy töröltessék velem a regisrtymet),vagy igaz?

• puma1
    Kaptam 1 spyware-t és az x-eket el tudtam tüntatni da a hátteret nem tudom megcsinálni? Nem engedi átállítani! HeLP
  • units
    foglald össze a jelenlegi próblémáid.
  • puma1
    Hello! Van itt valaki aki tudna segíteni???