5322
Help!
-
#1441 felraktam és lefuttattam, de nem találta meg.
ha norton antivirussal ráscanelek az rpcxss.dll-t akkor kírja, hogy trojan-os, de nem tud vele semmit csinálni.
csökkentett módban kiszedem és akkor jó másnapig.ezen segítene a rendszervisszaállító kikapcsolása?
azt, hogyan kell win2000 alatt?
ezt csinálja ez a szemét:
-
mochee #1440 Na ez egyre érdekesebb, mivel mióta van alap SP2-es windows, azt használom. Most a tűzfalon letiltottam, a Win32 cuccot, és nem jött elő újra a dolog. Mindegy, kösz a segítséget. -
#1439 Link1
Link2
De az sp2 telepítése is megoldja:
Service Pack 2 -
mochee #1438 Kösz!
Nem lehet olyan vindowst letölteni torrrentről vagy valahonnan, ami ezt tartalmazza? Mert én beállítom, hogy automatán frissítse magát, de ezek szerint nem töltötte le. A nevét el tudod mondani a javításnak, hogy manuál leszedjem? -
KaBuTo666 #1437 Uj bagle virus lesz karácsonyra:
Bagle virusrol
Ajaj... -
#1436 Nem ártana látogatni a windowsupdate oldalt. Tavaly áprilisban jelent meg rá javítás...
Egyébként a visszaszámlálás leállítása:
futtatásba:shutdown -a -
#1435 Sziasztok! Az éppen aktuális mcafee vírusírtót és tűzfalat megtudja törni valaki ? A keresésem nem vezettek eredményre sajna. -
mochee #1434 Szevasztok!
Bajban vagyok, mert hülye voltam, és a Sygate personal Firewall Pro-nál engedtem a Generic Host Process for Win 32 services valamit, és olyan vírust kaptam, ami egyszer csak kiírja, hogy a win32 hibát észlelt, majd lemégsézem, aztán elkezd visszaszámolni 1 perctől, majd újraindul a gép.
A kérdésem hogy hogyan lehet ezt kiírtani? A nod32 szart sem lát belőle, valami normális vírusírtót tudnátok ajánlani? -
#1433 nekem a counterspy nem csinál vele semmit.
a norton-ban tiltottam le a kapcsolatát. -
izb #1432 counterspy -
#1431 hi!
pls valaki írjon egy olyan vírusírtót vagy spyware írtót ami kiírtja rendesen ezt a svhost.exe-be beépülő sz*rt.Az rpcxss.dll trojan-os és asszem az okozza, mert ha azt kitörlöm csökkentet mód alól akkor jó, de több restart után visszajön aszemét.
vagy ezen segít a rendszervisszaállítás letiltása?
csak azt meg nem találom win2000-ben.
pls help -
bracsek #1430 SZerVasztok;
Ha minden igaz van egy w32 i-worm/mytobAA nevü viruskám ezt mondja az avg es a hálozatunk szervere mondott valami f(i)x eket hogy töltsem le letöltöttem de utána is pofázik az avg tehát eredmény semmi(ha letöröltetem a fylet akkor később ujra megjelenik pedig a rendszervisszaállítás ki van kapcsolva)
Letöltöttem a norton antivirust (2005)-öst ez semmit nem pofázik.(panda is pofázik de nem tud vele semmit kezdeni)
mit szoltok van, vagy nincs virusom s ha van mit tehetnék?
(email-:[email protected]) -
SPANYOLVIgASZ #1429 1366-tól olvass. neki ugyan ez volt a problémája és megoldódott. -
#1428 Sziasztok mekkora a mérete a kasperskynek és van magyar nyelvű változat? -
ricky #1427 Nekem ma délelőtt a gépemen minden mp3 és kép mellé létrehozott egy 28kb-os exe fájlt, melyeknek olyan ikonja volt, mint a képeknek szokott lenni. Ezt valami új vírus csinálja, vagy valami progi volt? -
#1426 Rendszervisszaállító off
csökkentett mód
S&D scan
HJT.log
nod32 scan
ideje beszerezni egy olyan vírusírtót ami már képes a kém és egyéb szemét programok eltávolítására is. illetve kicsit komolyabb spyware kergetőt, ami már az "újhullámos" kémprogikat is képes irtani.
-
#1425 hy van egy kis problemom:
bejött ez a dög és az asztalt nem lehet átállítani. már írtottam nod-al etrust-el,spybottalm ad-aware-el, valamit kis is nyírt de az asztalon nem lehet átaálítani a képet és ez most valami html fájlba van -
#1424 #1420
csökkentett mód és full scan -
#1423 Kasperskynek le kő vinnie aztán szerezz vmi jó tűzfalat :) -
#1422 Hali, én is benyeltem ezt a Tenga.At és a NoD nem tud vele mit kezdeni, az összes filet karanténba rakta, valaki tud segíteni mi a teendő? -
[Walaki]D`Lair #1421 cáháh...hugomtól kaptam jókis Win95 Parite.A-t....most irtom... -
#1420 Sziasztok!
Most telepítettem újra a gépemet és felraktam a Panda Titanium 2006 + Antispywer programot.
Alig egy napi internetezés után a Panda percenként dobálja az ablakot, hogy semlegesítette a W32/Tenga.A vírust. A bosszantó az, hogy mindíg másik fáljon fogja meg. Hogy lehet megakadájozni, vagy eltüntetni a gépemről.
Légyszi segítsetek. -
#1419 akkor jó!
az az egészséges! :-ppp -
#1418 köszi -
SPANYOLVIgASZ #1417 Én nyugiban vagyok:-) -
#1416 Vezérlőpult - Felügyeleti Eszközök - Szolgáltatások
ui:Próbáld meg a #1384-ben írt módszert.
-
#1415 bocsi hogy nem olvastam vissza, de hol lehet az üzenetküldő szolgáltatást kikapcsolni? -
#1414 üzenetkezelő szolgáltatással kapok különböző üzeneteket végén egy http-s címmel fixreg.com stb, mivel lehet leírtani? (WINXP SP1) próbáltam ms antispyware-t, nod32-t, ca e-trust antivir-t egyik sem írtja ki:( -
#1413 ok-ok,nyugi azóta már beizzítottam tűzfalat,ad-aware-t,meg nod32-t is szal má védem magam,csak így elsőre meghökkentett.
Azé köce! -
#1412 tegyél be egy hjt logot! -
#1411 igen de nemcsak azé akartam újratenni :D -
#1410 Az üzenetkezelő szolgáltatás letiltása egyszerűbb és gyorsabb is lett volna.:) -
#1409 ilyen nekem is jött ezétettem újra a winfost -
SPANYOLVIgASZ #1408 Amúgy tűzfalad sem lehet, ha kommunikál az üzenetküldőd. Nem ártana feltenni egyet, mert egy kis idő után nem csak a windows fog macerálni. -
SPANYOLVIgASZ #1407 Nézd...az előtted szólónak is ugyan ez volt a baja. Ő a spybot, counter spy, ad-aware hármassal megisztította tőle a gépét. Majd a fennmaradó pop-up ablakokat a spysweeperrel leszedte.
Neked is ez a bajod, gyanítom a te problémád is megoldanák ezen szoftverek.
Lenne még egy megoldás, hogy manuálisan registryt, pucolnál és fájlokat törölnél le, de ez igen bonyodalmas lene és némi hozzáértést igényelne a te oldaladról is.
Csökkentett üzemmód, rendszervisszaállítás kikapcsolása után ess neki ad-awerrel, meg a többivel. Segíteni fog. -
SPANYOLVIgASZ #1406 Kapcsold ki a windows üzenetküldő szolgáltatását. -
#1405 Ma újból jó fél év után van netem,rádugom a gépem,s kis idő után feldobódott ez az ablak.
Ez kamu (hogy töröltessék velem a regisrtymet),vagy igaz?
-
puma1 #1404 Kaptam 1 spyware-t és az x-eket el tudtam tüntatni da a hátteret nem tudom megcsinálni? Nem engedi átállítani! HeLP -
#1403 foglald össze a jelenlegi próblémáid. -
puma1 #1402 Hello! Van itt valaki aki tudna segíteni???