VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

units
update virus database
csökkentett mód
full scan

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Mar megint bejott vmi buzi, vmi try-this-search.biz lapot rak be kezdolapnak, leirtani nem lehet (befrissitett Ad-aware, CWShredder, HijackThis, Spybot nem csinal vele semmit). Vkinek volt mar ilyen? Mi irtja ezt a szart? Belevernem a keszitoje fejet arccal elore 1 crt monitorba hogy belerobbanjon a pofajaba az osszes uvegszilank...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

PLS help

Most raktam winfost

W32.IRCBot virusom van micsinyáljak??

ALCATELGOD
Köszi mindenkinek, azóta szedtem le egy frissitést, meg meg is csinálltam amit modtatok... és remélem több ilyen nem lessz, anno az elõzõ rendszerenmen Nem volt iylen most, hogy Keiro tûzfalt használom már sokkal szarabb lett a gép :-(

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Antromorph
nekem most ez volt:
svchosting.exe, 99%-ban ette a procit, és a rendszer majd megfagyott tõle, néha csontra lefagyott. Ezt manuálisan lõttem ki a taskok közül, és a regsitrybõl is kitöröltem + leszedtem a vinyóról. És felraktam az ms frissítését ehhez:

Security Update for Microsoft Windows XP: KB828035

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

rushman
hijacthis...

TORO
Hála és köszönet a segítõknek! Leszedtem a Spybot-S&D-t. Szépen takarítgatott, most már elvileg minden oké!

THX

ShadowLord
Azóta leszedtem egy progit ami kémrobotok és trójai cucok ölésére való és igen sok mindent leírtott remélem mostmár jó lesz!De ötleteket még várok!S köszönöm az eddigi segítséget is!!!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

ShadowLord
Antivir közölte!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

David2
plz help

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

CWShredder, Ad-aware, Spybot-S&D. Ezeket töltsd le! Elengedhetetlen progik a netes gépekhez. Elméletileg már a Shredder le fogja szedni, de az utóbbi kettõ verhetetlen az internetes szemetek eltakarításában.

Célszerû egyébként egy tûzfalat is felrakni...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

TORO
Van még 180Solution is, és Lowermybills is, mindkettõ törölni akarom, a mysearch.cc -vel együtt!

Plíz help!

TORO
Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyen, de segítséget kérek. Az internetes kezdõoldalam címét nem menit a gép: bekapcsoláskor mindig vissza kell állítanom, mert automatikusan erre a címre lép: www.mysearch.cc
Hogyan lehet eltávolítani? Egyes fórumok szerint ez egy "kém" program jelenlétére utal.
VÍRUS?!
Kösz

units
Milyen progi közölte ezt veled?
Antivir?
Csökkentett módban probáltad?
esetleg:
Agnitum.Tauscan crack

update!!!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Crem
http://www.trojaner-board.de/showthread.php?t=6540

Úgy látszik, ezt a trójait elég sokan megkapták az utobbi 1 hétben...

Nézz körül a fenti címen, igaz, hogy német, de ki lehet igazodni rajta! 😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ShadowLord
Sziasztok egy ilyen virust kaptam be: WARNING: The Trojan horse TR/Drop.Delf.DJ.4!mivel lehetne leirtani?

take :c

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

David2
fõleg akkor jön ki, ha újabb ablak nyílik fel

David2
Hi
az a gondom, hogy kb 3-4 percenként vmi hülye weblap párbeszéd jön ki állandón, s qrvára belassítja a netet(adsl). Hogyan lehetne ezt eltûntetni?

Sikerult megoldani a problemat, ha veletlenul masnak is ez lenne a gondja itt a megoldas: link
units
#595 😊

units
1. csökkentett mód
2. amikor megjelenik a visszaszámlálás
strat->futtatás: shutdown -a (nem fog újraindulni a gép)
3. mcafee-avert/stinger.exe
megtalálja és törli. Több mint 40 win32 vírust ismer.

Sziasztok! Segitseg kellene a kovetkezo a problema: Win Xp nem lehet bejelentkezni, egybol kijelentkezik. Csokentett modban is inditottam de ugy us kijelentkezik. Van valakinek otlete mi lehet ez? Elotte ad-aware lett futtatva es ujrainditas utan jelentkezett. Elore is koszi.
BioNiCMaN
Vezérlõpult / felügyeleti eszközök / számítógépkezelés / szolgáltatások

Itt keress egy ilyet, hogy "Távoli eljáráshívás (RPC)", nyomj rá a tulajdonságokra, majd klikk a helyreállítás fülre. Állítsd át a feledatokat arra, hogy szolgáltatás újraindítása. De ezzel még csak a tüneteket kezelted. Szóval szerintem keresgélj valami gyorsjavítást a windowshoz a www.microsoft.hu oldalon, asszem ez a blast vagy a sasser lesz!

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

ALCATELGOD
A 60 másodpercrõl visszaszámláló progival mit lehet kezdeni????

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

units

Gabesz amd64
Hi!
Kellene egy kis segítség!

Honnan tudnék letölteni virusírtót?
Vagy melyik jó?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

rage
Jó, a te problémád két módon oldható meg:
1., Újrateszed az Xp-t, sõt, vegyél új gépet is mellé

2., Vidd a kurzort a feladatkezelõ tetejére, s kattints duplán rajta

Válassz egyet
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Törölni kell a Temporary Internet Files mappa tartalmát

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Vernoon
Hi, az a problem, hogy a netrol kepet akarok menteni "save picture as...", akkor untitled.bmp-t kinal fel es nem is tudok jpgt valasztani. Tudom mostanaba volt valakinek u.ez a problema masik topikban, visszaneztem, de sehol sem talalom.

units
készíts egy logot a futó alkalmazásokról és tedd be ide.
erre alkalmas progik:
adaware
hijackthis

units
mcafee-avert/stinger.exe

olvass vissza kicsit!

Sziasztok!
Azt hiszem van egy féreg a gépemen. A CTRL-ALT-DEL lenyomása után a Windows Feladatkezelo nem jelenik meg rendesen. CSak a belso keret latszik, az ami a felhasznalo fül alatt talalhato(felhasználó,állapot,ügyfel neve,munkamenet). Szóval a folyamatok, futó alkalmazások,... fülek meg sem jelennek. Szeretném megoldani windows xp újrainstall nélkül ha lehetséges. Ha tudjátok a megoldást, esetleg egy javítóprogramot légyszi segítsetek!
Elõre is Köszi!

units
Köszönöm

Vernoon
Happy B-Day 4 UNITS.

units
A wallon volt májusban ami hasonlót csinált.

Ez lehet.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Még annyi, hogy nekem a Media Player Classic csinálja ugyanezt. Ja és a Nero Player-e pl el sem inditja a filmeket. Filmre ráklikk, elõjön a Nero player, majd szépen el is tûnik.
Valami van itt...
Ilyen mediaplayer gondom nekem is van par napja.
Biztos nem vírus ez?
0ppika
A KAV-ot minden nap frissítem és akkor mikor ez a probléma jelentkezett meg is csináltam a full scant, de nem talált semmit.
Mielõtt ezt írtad már megcsináltam a hijackthis-t és fixeletem azt az mswok.exe-t és úgytûnik hogy jó lett, de azért megcsinálok mindent amit írtál. Kössz.

http://epica.nl

units
1:KAV adatbázis frissítés
2:rendszer visszaállítót tíltsd le!
3:csökkentett mód és full scan
4:mcafee-avert-stinger.exe
5:HijackThis.exe készíts vele egy logot "scan->save log" csak scan, ne fixálj semmit, tedd be ide a logot.
6:symantec online scan

0ppika
Légyszi segítsen valaki

0ppika
Mint már írtam #572 valami szórakozik velem 😞
Most meg hasonló kedvességet csinált 😞

Rage47
Tedd ujra a windowst es jo lesz
0ppika
Hi. Bekaptam valami csúnya férget vagy vírust és eszi a sávomat A spy s&d, az ad-aware és a kaspersky sem találta semmit. Mivel tudnám eltávolítani???
Ja és valami ilyesmi érdekes dolgot csinál. Gondolom infókat küld a címekre.

Ez nálam is fenn áll, nem tudom mi okozza.
Rage47
Asszem megoldottam... Ujratettem a windows, eddig nem volt semmi hiba.
Eccer mar ujratettem, de akkor nem segitett. Most mar igen
/de azér köszi, hogy foglalkoztal vele😊/
units
abból elég hogyha ütnek😊
Oprendszer? gondolom(XP)
wmplayer verzió? frissítés?
codec csere volt? legtöbbször ez nyûgös.
vírusírtó?
ha kell

Rage47
Pl. megnézek egy .avi filmet,kilépek a windows media player-böl, közvetlen utána megint meg szeretnék nézni egyet, de akkor már nem indul el, csak ha a Feladatkezelöben leállitom a wmplayer.exe-t... szoval hiaba lepek ki, a háttérben fut.
elég?
units
nem írsz le sok infót a környezetrõl.