VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a Google Chrome-nak semmi baja nincs...
DE! A firefox szarakszik csak...
Akkor a firefox-al van probléma?
most nézem az autómatikusan induló egy éb programokat, és 19 olyan vanami nem Microsoft-os
És van egy olyan,hogy nincs neve és a helye:/Program/
A többinek levan írva a helye...
Nem tom mi ez de 2 hónappal azelõtt is néztem hogy mi az...
???
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mi a problem?
DE!
A freemail-ra még mindig nem jelentkezik be 😞
Megáll.
Kiírja jobb felsõben Betöltés...
Kiírja bal felsõben Töltés...
A többi hely üres semmi több...
Mi a probléma?<#conf>#conf>
De letölteni már letölt
Lefuttattam a keresést a Malwarebytes nevû vírusirtóval.
Itt a napló:Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org
Adatbázis verzió: 4435
Windows 5.1.2600 Szervizcsomag 3
Internet Explorer 7.0.5730.11
2010.08.16. 17:13:33
mbam-log-2010-08-16 (17-13-33).txt
Vizsgálat típusa: Teljes vizsgálat (A:\|C:\|D:\|E:\|F:\|G:\|H:\|I:\|)
Átvizsgált objektumok: 229005
Eltelt idõ: 1 óra, 50 perc, 36 másodperc
Fertõzött memóriafolyamatok: 0
Fertõzött memória modulok: 0
Fertõzött Rendszerleíró kulcsok: 10
Fertõzött Rendszerleíró értékek: 2
Fertõzött Rendszerleíró adatelemek: 2
Fertõzött mappák: 2
Fertõzött fájlok: 8
Fertõzött memóriafolyamatok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)
Fertõzött memória modulok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)
Fertõzött Rendszerleíró kulcsok:
HKEY_CLASSES_ROOT\imeshmediabar.stockbar (Adware.Softomate) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{bc4be15d-6a34-4356-9e97-79e43da32b1d} (Adware.Shopper) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{b7d3e479-cc68-42b5-a338-938ece35f419} (Adware.Softomate) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\kwanzy (Adware.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\Software\IEBarProperties (Adware.Mirar) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\Software\MarketPrecision\DuhikiToolbar (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kwanzy (Adware.Kwanzy) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ESENT\Process\Adparatus (Adware.Adparatus) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{54fa77cb-aac9-4dfa-afae-81f86232e3f8} (Trojan.BHO) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{54fa77cb-aac9-4dfa-afae-81f86232e3f8} (Trojan.BHO) -> Quarantined and deleted successfully.
Fertõzött Rendszerleíró értékek:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\{b7d3e479-cc68-42b5-a338-938ece35f419} (Adware.Softomate) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\sfkg6wipus (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.
Fertõzött Rendszerleíró adatelemek:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\Search Bar (Hijack.SearchPage) -> Bad: (http://www.mirarsearch.com/?useie5=1&q=) Good: (http://www.google.com) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\Search Bar (Hijack.SearchPage) -> Bad: (http://www.mirarsearch.com/?useie5=1&q=) Good: (http://www.google.com) -> Quarantined and deleted successfully.
Fertõzött mappák:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kwanzy (Adware.Kwanzy) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files\Kwanzy (Adware.Kwanzy) -> Quarantined and deleted successfully.
Fertõzött fájlok:
C:\Documents and Settings\XP\Dokumentumok\Letöltések\BaDBoY v5\BaDBoY v5\BaDBoYv5.exe (Trojan.Armin) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\XP\Dokumentumok\Letöltések\BaDBoY_V4.2_FiXeD_BY_Rodr_\BaDBoYv4.2.exe (Trojan.Armin) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files\Kwanzy\uninstall.exe (Adware.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\System Volume Information\_restore{7F60E968-64B2-4FFD-8B85-F5A196F7EA1F}\RP464\A0123232.exe (Trojan.PWS) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\System Volume Information\_restore{7F60E968-64B2-4FFD-8B85-F5A196F7EA1F}\RP469\A0123621.exe (Trojan.PWS) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\System Volume Information\_restore{7F60E968-64B2-4FFD-8B85-F5A196F7EA1F}\RP471\A0123786.exe (Trojan.PWS) -> Quarantined and deleted successfully.
G:\Alcohol120 v14_9_5 Build3105\alcohol120v1.9.5.3105trialpatchtsrh\patch.exe (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\Documents and Settings\XP\Application Data\avdrn.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.
Ha nagyon alapos akarsz lenni akkor még ezekkel csinálj teljes vizsgálatot, persze elõtte frissítés ne maradjon el.. 😊
Malwarebytes
Avira Free
Most néztem és már videókat is lejátszik!😊
Majd most jön a fõpróba!
Felmeek egy netes játékra és megnézem a pingem(cod 4-ben 40-50(az alap))
A Kaspersky-vel találtam egy bizonyos Trojan.generic nevû fájlt amire azt írta hogy ez valószínûleg rendszerindításos fálj.
Szerintetek ilyen okoz problémákat?(net lassulást)
Úgy látom a firefox-ot használod.
Letöltési problémára:
Nézd meg az eszközök>beállításoknál>Általános lapnál hogy hova mentené le aztán:Keresd meg az ott megjelölt helyen nem-e ott van
indok:Lehet hogy beállítottad (véletlenül) hogy elrejtse a letöltési párbeszédablakot ha nincs ott bejelölve akkor jelöld be.
Videós problémádra:
Firefox esetében segíthet ha crtl+f5 lenyomod vagy a beállítások-nál a haladó lapon a hálózat fülön kicsit megnövelni a cache-t(gyorsítótárat).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van egy problémám.
Nod32 próbaverziót használtam és 3. napja volt, hogy lejárt.
Ott kezdõdött a probléma hogy elindítottam egy játékot(mindig ment rendesen) és lefagyott.Megpróbáltam újra és újra, de mindig lefagyott.
A youtuben akartam nézni videót és be se töltötte.Próbálok letölteni mindenhonnan vírusirtót, de be se adja a letöltési ablakot.
Haveromat megkértem segítsen és átküldte a Nod32-t de az nem csinált semmit. És csomószor a Firefox 100% on eszi a procit.
Nem tom mit csináljak. Lehet hogy egy vírus...
Pls segítsetek!<#help>#help>
Elõre is köszi!
Így jártam valamikor a Norton Antivirus-al (2006 verzió volt és csak manuálisan tudtam frissíteni), és bekerült egy pár trójai, ami miatt a Yahoo.com és még más oldalakat sem tudtam felnyítni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
NOD32 mellett kaptad be? Mert az már évek óta ismeri.
Rendszer-visszaállítást kapcsold ki, majd egy újra indítás(ekkor lép életbe a változtatás) és így futtasd a nodot. Ha végzett akkor ne felejtsd el visszakapcsolni a rendszer-visszaállítást.
Sikerült bekapnom egy Tenga.gen-t Nod 32-õm van.
Elég lesz?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Itt nézz szét. Hátha van közte olyan "gyári" uninstall ami Neked kell.
Vagy Revo Uninstaller-el csökkentett módban?
szeretném unistallozni a symantec endpoint protection víruskeresõt, de nem megy, mert csak egy "gathering required information" csík villog és nem történik semmi, már majdnem egy órája ez van.....hogy tudom mégis leszedni?
Valoszintusitem, hogy akkor jelennek meg mikor videot nyitsz meg.
Tehat uninstall Dvobsub.
nekem is szokott olyan levél jönni, hogy nem tudom ki irta, de nem spam pl, csak valahogy megtalálták a cimem.
The Matrix has you...
www.smart-bus.hu
Sokan ezt meg is csinálják sajnos így tudomásukra jön a spam-elõk számára, aztán meg végképp vége a nyugalomnak..
The Matrix has you...
Rászaladtam a hosszú cicire... :S Kaptam a céges e-mail fiókomra vagy 1000 spamet... lehet ezzel kezdeni valamit? Nem szeretném, ha ez napi rendszerességgel ismétlõdne...:S
www.smart-bus.hu
A Malwarebytes' vszeg kevés lesz hozzá, bár elképzelhetõ, hogy boldogul majd vele. Ha nem akkor >> ezek<< valamelyikével próbáld meg. Letöltöd vagy egy CD-re vagy Pendrive-ra és onnan futtatod. Vagy a feltelepített antivírusodat futtasd le, csökkentett módban indítva a Windows-t.
A következõ sorrendet tartsd be.
1. Letöltöd ezek valamelyikét-
2. Rendszer-visszaállítást kikapcsold.
3. Restart. Ez azért kell mert csak így lép életbe a változtatás.
4. Kikapcs. majd Windows-t csökkentett módban indítod és így futtatod valamelyik letöltött progit, vagy a feltelepített antivírusodat (nem tudom mit használsz)
frissítsd le és gyorsvizsgálatot futtass(ez is elég).
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Segítséget szeretnék kérni az ügyben, h sikerült bekapnom egy "wmpscfgs.exe" nevezetû cuccost ami letiltotta a regedit szerkesztését!
Utánaolvastam neten, h h lehet kijátszani ezt, de egyik módszer sem jött be.
Tud vki vmi hatásos eljárást arra, h tudnám engedélyezni a regeditet?!
Eddig amit lefutattam, az a Spybot, Trojan Remover, AVG, HIjack This, ezek meg is találták ezt a genyót, de restart után még mindig ott van és tiltja a regeditet! 😞
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Van nekem egy DirectVobsub nevû pluginem lejátszókhoz,amivel a feliratot tudom MPC-ben állitani..Na most ez szar nem tudom mitõl,de állandóan megynilik a tálcán..Ez nem is lenne baj,de ahogy emgynyilik elkezdi gecigyorsan klónozni magát.....És ha ezt csinálja,a Win7emen nem jönnek be a mappák..Rányomok vmire,legyen az sajátgép,meghajtó vagy mappa,bejön az ablak,de semmi nem jelenik meg rajta...Se egy mappa,se egy fájl,csak fent tölt a zöld csik..Ha megvárom mig betölt,olyan 7 perc,utána bejön..Közben a plugn meg klónozza magát a tálcán..Tegnap például vagy 250DB-ot kellett eltüntetnem...1680*1050es felbontáson "plafonig" ért a zöld nyil(ami az ikonja)...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha "okos" az a vírus akkor érzékeli az új jelszót és felülírja önmagát. Ergo: küldözgeti tovább a kéretlen leveleket. Azért minden képpen tegyél egy próbát és változtasd meg a jelszót, de ha utána sincs változás akkor törölni kell azt a fiókot akárhogyan fáj is.