5322
Help!
-
#5122 Nem használok vírusirtot pont ezért írtam kiváncsi vagyok mennyi idö míg visszajön.
Nodot használtam de az szart sem ért.Ezért nem is használok mást nem ismerek így csak malwarebytessel nézetem át néha a gépet és most ezeket találta.De már nincs elvileg fent semmi.
Sajnos ezek az ingyenesek nem igen tudnak valós időben csekkolni :( -
#5121 Hali !
Ezzel próbálkozz , nagy eséllyel irtja :
link -
pufituning #5120 Ja és ugyanezt csinálja a Bing- nél az IE explorerben is...
-
pufituning #5119 Üdv Srácok!
Firefoxot használok böngészőnek, ha valamit beírok a keresőbe (google), és a találatokat megnyitom, akkor nem a talált webhely jön be hanem egy teljesen más de valamilyen mindig vírusos oldal, ahonnan be akar töltődni valami vírust, amit a KIS2010 észre vesz és töröl.
Ha nem a keresőből nyitom meg, hanem kézzel beírom egy új oldalba a címet, akkor megnyitja korrektűl.
Kerestettem már a Kasperskivel, Ad-Aware -val, The Cleaner 2011-el, Malwarebytes Anti Malware-val, de egyik sem találja meg az illetőt.
A firefoxnál és Ie explorernél töröltem az előzményeket és sütiket is.
Szerintetek mivel próbálkozzak még? -
#5118 ellenőrizd a géped egy másikkal is
tölts le valami jó kis vírusirtót(valós idejű rendszervédelemmel, hogy figyelje ha valami kártevő akar bejutni...)
ha nem szeretnél fizetni, akkor csináld azt hogy próbaverziókat használsz...(azért én sem akarok, mert például a NOD-dal is vannak problémák...)
na mind1
remélem minden rendben lesz -
#5117 Elvileg már törölte ez a Hitman Pro és most már a Malwarebytes sem jelez semmit!
Kíváncsi vagyok meddig marad így. -
#5116 iktasd ki a folyamatokból
feladatkezelő>folyamatok fülön
gondolom így van
explorer.exe(eredeti)
exploreer.exe -
#5115 Emsisoft Emergency Kit, Kaspersky Virus Removal Tool, Hitman Pro, Norton Power Eraser, Vipre Rescue
Ezekkel próbálkozz, ingyenesek. -
#5114 Malwarebytes az utolsót az explorer-eset nem tudja eltávolítani! -
#5113 Esetleg még tartalmaznak keyloggert ami a jelszó lopásra szakosodtak. -
#5112 Zombit csinálnak belőle és/vagy még több vírust töltenek le a háttérben. Amit észreveszel ebből, max. annyi, hogy nagyobb lesz a pinged a játékokban és egy kicsit lassabb lesz a rendszer talán. -
#5111 De ezek mit csinálnak a géppel egyébként? -
#5110 Távolítsd el malwarebytes-al aztán csinálj egy vizsgálatot hitman pro-val is. -
#5109 Windows 7 64 bit! -
#5108 úgy látom az utolsó az valószínűleg vírus
XP-d van? -
#5107 vírusok -
#5106 Ezek miféle jószágok lehetnek?
-
#5105 telepítő lemez berak "javítás"-t kiválasztod
Vagy bár nem tudom hogy a win7 használja-e még de ezt még megpróbálhatod
start>futtatás>cmd majd ezt beírod:
sfc/scannow
elvileg ott működni kellene neki....
telepítőlemez szükséges hozzá... -
hoolio #5104 HI
Egy hettel ezelott bekaptam egy virust, ki irtottam, de azota nem mukodnek a windows 7 gadgetek. Ujra telepiteni nem szeretnem a gepet a frissites pedig nem megoldhato recovery discbol (Sony Vaio, windows 7 64bit).
Ha valaki tud valami okossagot irja meg please.
Thx -
KaBuTo666 #5103 -
KaBuTo666 #5102 false two -
kl24h #5101 xtend.zip:>xtend.exe - szerintem false
Vietnam.zip:>Vietnam.exe - ez már valami -
kl24h #5100 Innen letöltheted, a Downloads (Letöltések), a Try Now (Próbálja ki most), megjelenik egy űrlap ami kitöltesz és akkor e-mail-be elküldik a letöltési linket, ha jól emlékszem.
Ha magyarul akarod letölteni (azért írtam a magyar megfelelőjét zárójelbe fent), akkor az oldal felső részében az United States-nél kiválasztod Magyarországot. -
#5099 nem tudja valaki honnan tölthetem le a McAfee Total Protection próbazerviót (a honlapról nem tudom) -
#5098 beküldtem a virustotal.com-ra, de nem talált vírust... -
#5097 lassú a gép, de nem látom, hogy miért(20 perc után lesz gyorsabb)
az svchost.exe szokott túlpörögni, de csak ha valamit tölt be...
tegnap cod4-eztem, és nem tapasztaltam semmi lassúságot... -
#5096 Inkább ezt használd. -
#5095 egyik sem...
de töltök vírusirtókat...(próbaverzió,ingyenes)
McAfee, Norton, BitDefender stb... -
#5094 Töltsd fel ide és kiderül:) -
#5093 a nod mindig jöne egy üzenettel, hogy gyanús fájlok elküldése ellenőrzésre, és a firefox.xex-t akarja elküldeni... -
kl24h #5092 Akkor valami gyanús nálad, kell komoly vírusellenőrzést végezni. -
#5091 Például Xp-ben windows mappában van -
#5090 Ja és igen
az explorer.exe sokszor fogyaszt 40-70% körül...
minden második frissítésnél (CPU használat frissítés) 40 vagy akkörül fogyaszt... -
#5089 őőőő
az normális, ha a C:Windows/System32/-ben 2 explorer van?
az egyik egy alkalmazás(Fájltípus: EXE)
a másik: Fájltípus: Windows Explorer Command Méret:80 bájt -
#5088 :) -
#5087 már aki;) -
#5086 aha
thx -
#5085 Az a helyzet, hogy itt kb. mindenki mást ajánl...én az Avira SS-t ajánlom. -
#5084 saját vélemény alapján:
- kaspersky
- avast(ingyenes is jó)
- avira -
#5083 melyiket?