5322
Help!
-
#4522 ez tuti virus.
egy plugin pack,föleg a nerohoz nem tartalmazhat virust ! még fake riasztásnak sem ! -
Zyra #4521 Nem jellemző a nodra a fals riasztás. Sőt! Az egyik legkevesebb téves riasztást produkáló program! Igen kicsi a valószinűsége a tévedésnek, de természetesen nem lehet száz százalékra kizárni. -
baloghistvan #4520 Korábban letöltött
Cole2k.Media.-.Nero.Audio.Plugin.Pack V1.5.3.-at
a most végzett víruskeresés
- valószínűleg módosult Win32/TrojanDownloader.Zlob trójai -nak nyílvánította.
Még jó, hogy nem telepítettem? Vagy tévedhet a NOD? -
etele34 #4519 -
Puhos #4518 Mind a két válaszodat nagyon szépen köszönöm! -
etele34 #4517 Igen elférnek egymás mellett. Íme. -
etele34 #4516 Nem nem működik. Pontosabban nem frissül az adatbázisa meg az ilyenkor szokásos dolgok, amikor lejár a próbaidő. Többször is telepíthető. Remélhetőleg talán év vége felé, ünnepekre lesz megint akciós, egy évig teljes értékű érvényességet adó kupon kód. Majd figyelek rá és beteszem ide ha lesz. -
Puhos #4515 Még egy kérdés elfér a Malwarebyte's mellett? -
Puhos #4514 Csá!
Az lenne a kérdésem, hogy az A-Squared Anti-Malware a 30 nap után is működik? Vagy esetleg többször is telepíthető? -
#4513 Köszi, sikerült -
etele34 #4512 Tedd fel ezt. A-Squared Anti-Malware és utána Windows csökkentett módban, és így futtasd.
Második körben még lefuttathatod ezt is. -
#4511 Hi
nekem a kereső egy ilyet talál indulásnál:
1 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x80).
Infection: Backdoor.Win32.Sinowal.kv
2 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x81).
3 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x82).
ettől hogyan lehet megszabadulni? mert a kereső csak azt mondja hogy van, tenni nem tud, vagy nem akar vele semmit..... -
etele34 #4510 -
#4509 már van unBLOCKER program is :D -
etele34 #4508 Örülök, hogy sikerült.
Hát már engem is kisegített néhányszor amióta használom. Azóta állandó társ a gépemen. -
konradj #4507 köszönöm a segítséget. az unlocker megoldotta a problémát -
#4506 a logfájlt másold be ide. -
etele34 #4505 Vagy pedig a gyorsabb módszer.
1.Letöltöd az Unlockert.
2.Start menü/Minden program >> Indítópult/ itt mekeresed. Ha nem megy akkor Start/ Keresés : ide beírod.
Ha megvan akkor Jobb klikk rá és Unlocker. >> Törlés. Vagy ha másik ablak jönne fel az Unlockerrel akkor abban alul a Törlés fül, majd kijelölöd (kikékül) és utána alul a Feloldás fül. -
#4504 Avira AV Premium... -
konradj #4503 tallóztam azon a weblapon lévő cuccot de ott error volt mert nem támogatott volt a fájlformátum -
konradj #4502 várjunk csak egy kicsit
rámentem a direct download-ra telepítettem a cuccot , párat kattingattamn és ennek az ablakába kijött egy csomó jájlnak a helymegadása -
#4501 ték
jaja másold be a logot ide.megnézzük. -
#4500 jah és jobbfent a "Direct Download" a letöltés. -
#4499 próbáld meg a hijackthis -t a legfelső gombra menj rá és a kapott logot ide másold be. -
konradj #4498 sziasztok, egy kis segítséget kérnék, nemtudok kitörlni a gépről egy trojan downloader win32 injecter ajz-t sehogysem, tudtok valami módszert?
az indítópultba fészkelte be magát -
#4497 Már itt sem vagyok. :D -
Vardar #4496 Nyád:D Kell neked kötözködni? -
#4495 Van heurisztikája, és több mint 457ezer minta van az adatbázisban. -
#4494 most nem arol van szo hogy mondtad vagy nem,arra válaszolj amit irtam.ne forgasd ki a szavaimat.és buék néked :D -
Vardar #4493 Én egy szóval se mondtam azt, hogy én az vagyok. -
#4492 vardar vagy mi a rákom bákom...te akkor najon menö lehetsz:] -
Vardar #4491 6 MB. 6 MB semmit se takar. Ha jól emlékszem bár egyáltalán nem biztos 100000-et sem éri el az adatbázisa. Heurisztikája sincs. A keresője pedig jó lassú.
Hardcore=nálam ez a menő, kemény egyik megfogalmazása. És nálad? -
#4490 igen -
Vardar #4489 Ö. Arról a 2010ig ingyenes, pókos programról beszélünk mindannyian? -
etele34 #4488 Lehet, hogy én is fáradt vagyok már. Kicsit bővebben leírnád nekem, hogy mit jelent ez a hardcore program ? -
#4487 +fav lett a program nálam de télleg ! 10es skálán 11
-
Vardar #4486 Dr. Web a hardcore program:D -
etele34 #4485 Na igen persze. De legyen - ellen - példa erre, hogy az A-Squared Anti-Malware, majd a Dr.Web Cure IT is beazonosított nálam egy Backdoor.Win32. Hupigon!IK nevű valamit. Nos ezt a http://zityi33.fw.hu/ oldaláról letöltött O&O Defrag magyarosításában találták ezek a programok. Erről az oldalról rengeteg magyarítás tölthető le, van ami hivatalos is még ráadásul. Szépen is néznénk ki, ha innen fertőzött fájlok kerülnének letöltésre. Elküldtem analizálásra az A-Squared laborba ezt a magyarítást, ahonnan vissza küldték azzal, hogy ez nem az aminek látszik, teljesen ártalmatlan a fájl, azaz fals volt a riasztás és elnézést kérnek érne. A HijackThis is beazonosította ugyan ilyen néven és ha letöröltem volna akkor téves riasztásra téves döntést hoztam volna. -
#4484 Pont ezért kell google-ben utána járni valaminek mielőtt kitörlöd. -
#4483 egy nagyon kicsike talán ... ami rád ragad ha figyelsz...mert ugye ha rosszat törölsz,az egy program futtatását letilthatja,vagy még az internetedet is,ujrarakás olykor a megoldás,vagy nem...am én is töröltem már olyat ami miatt hibát dobot ki a windows betöltésekor,szal figyelem figyelem és figyelem :D