5322
Help!
-
#596 #595 :) -
#595 1. csökkentett mód
2. amikor megjelenik a visszaszámlálás
strat->futtatás: shutdown -a (nem fog újraindulni a gép)
3. mcafee-avert/stinger.exe
megtalálja és törli. Több mint 40 win32 vírust ismer. -
AlbertoHUN #594 Sziasztok! Segitseg kellene a kovetkezo a problema: Win Xp nem lehet bejelentkezni, egybol kijelentkezik. Csokentett modban is inditottam de ugy us kijelentkezik. Van valakinek otlete mi lehet ez? Elotte ad-aware lett futtatva es ujrainditas utan jelentkezett. Elore is koszi. -
#593 Vezérlőpult / felügyeleti eszközök / számítógépkezelés / szolgáltatások
Itt keress egy ilyet, hogy "Távoli eljáráshívás (RPC)", nyomj rá a tulajdonságokra, majd klikk a helyreállítás fülre. Állítsd át a feledatokat arra, hogy szolgáltatás újraindítása. De ezzel még csak a tüneteket kezelted. Szóval szerintem keresgélj valami gyorsjavítást a windowshoz a www.microsoft.hu oldalon, asszem ez a blast vagy a sasser lesz! -
#592 A 60 másodpercről visszaszámláló progival mit lehet kezdeni???? -
#591 longstuff -
#590 Hi!
Kellene egy kis segítség!
Honnan tudnék letölteni virusírtót?
Vagy melyik jó? -
#589 Jó, a te problémád két módon oldható meg:
1., Újrateszed az Xp-t, sőt, vegyél új gépet is mellé
2., Vidd a kurzort a feladatkezelő tetejére, s kattints duplán rajta
Válassz egyet
:-) -
#588 Törölni kell a Temporary Internet Files mappa tartalmát -
#587 Hi, az a problem, hogy a netrol kepet akarok menteni "save picture as...", akkor untitled.bmp-t kinal fel es nem is tudok jpgt valasztani. Tudom mostanaba volt valakinek u.ez a problema masik topikban, visszaneztem, de sehol sem talalom.
-
#586 készíts egy logot a futó alkalmazásokról és tedd be ide.
erre alkalmas progik:
adaware
hijackthis -
#585 mcafee-avert/stinger.exe
olvass vissza kicsit!
-
gobbi #584 Sziasztok!
Azt hiszem van egy féreg a gépemen. A CTRL-ALT-DEL lenyomása után a Windows Feladatkezelo nem jelenik meg rendesen. CSak a belso keret latszik, az ami a felhasznalo fül alatt talalhato(felhasználó,állapot,ügyfel neve,munkamenet). Szóval a folyamatok, futó alkalmazások,... fülek meg sem jelennek. Szeretném megoldani windows xp újrainstall nélkül ha lehetséges. Ha tudjátok a megoldást, esetleg egy javítóprogramot légyszi segítsetek!
Előre is Köszi! -
#583 Köszönöm -
#582 Happy B-Day 4 UNITS. -
#581 A wallon volt májusban ami hasonlót csinált. -
tajfun #580 Ez lehet. -
gdevil #579 Még annyi, hogy nekem a Media Player Classic csinálja ugyanezt. Ja és a Nero Player-e pl el sem inditja a filmeket. Filmre ráklikk, előjön a Nero player, majd szépen el is tűnik.
Valami van itt... -
gdevil #578 Ilyen mediaplayer gondom nekem is van par napja.
Biztos nem vírus ez? -
#577 A KAV-ot minden nap frissítem és akkor mikor ez a probléma jelentkezett meg is csináltam a full scant, de nem talált semmit.
Mielőtt ezt írtad már megcsináltam a hijackthis-t és fixeletem azt az mswok.exe-t és úgytűnik hogy jó lett, de azért megcsinálok mindent amit írtál. Kössz. -
#576 1:KAV adatbázis frissítés
2:rendszer visszaállítót tíltsd le!
3:csökkentett mód és full scan
4:mcafee-avert-stinger.exe
5:HijackThis.exe készíts vele egy logot "scan->save log" csak scan, ne fixálj semmit, tedd be ide a logot.
6:symantec online scan -
#575 Légyszi segítsen valaki -
#574 Mint már írtam #572 valami szórakozik velem :(
Most meg hasonló kedvességet csinált :( -
#573 Tedd ujra a windowst es jo lesz -
#572 Hi. Bekaptam valami csúnya férget vagy vírust és eszi a sávomat A spy s&d, az ad-aware és a kaspersky sem találta semmit. Mivel tudnám eltávolítani???
Ja és valami ilyesmi érdekes dolgot csinál. Gondolom infókat küld a címekre. -
Slash #571 Ez nálam is fenn áll, nem tudom mi okozza. -
#570 Asszem megoldottam... Ujratettem a windows, eddig nem volt semmi hiba.
Eccer mar ujratettem, de akkor nem segitett. Most mar igen
/de azér köszi, hogy foglalkoztal vele:)/ -
#569 abból elég hogyha ütnek:)
Oprendszer? gondolom(XP)
wmplayer verzió? frissítés?
codec csere volt? legtöbbször ez nyűgös.
vírusírtó?
ha kell -
#568 Pl. megnézek egy .avi filmet,kilépek a windows media player-böl, közvetlen utána megint meg szeretnék nézni egyet, de akkor már nem indul el, csak ha a Feladatkezelöben leállitom a wmplayer.exe-t... szoval hiaba lepek ki, a háttérben fut.
elég? -
#567 nem írsz le sok infót a környezetről.
#556 -
#566 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy néha a wmplayer.exe(windows media player) "beragad", és csak a Feladatkezelővel lehet kikapcsolni.
Úgy hallottam, hogy ezt egy virus csinálja.
Ha igen, hogy lehet irtani?
Elöre is köszönöm válaszaitokat! -
#565 Mydoom.m
4-es alert a symantecnél
FxMydoom.exe -
#564 szvsz nincs vírusod!
tegyél be ide egy hijackthis logot. abból kiderül.
Ha a Norton nem találja és ráadásul mind fut, meg egytől egyig winfos rendszer file akkor?
Azonosítsd máshol őket! mondjuk itt -
zero_cool51 #563 mind a 2 progit próbáltam, de semmi. -
greco #562 szerintem rajta már az sem segítene... -
#561 nem, de egy jó forró kénsavas tea tuti biztosra rendberak... -
ótvar #560 Fáj a torkom meg lázas vagyok..ezt milyen vírus okozta????Szerintetek jó rá a PC CILIN??? -
stringer-t próbáltad? -
zero_cool51 #558 az első mégegyszer érthetőbben:
csrss.exe Added as a result of the NETSKY.AB VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
CSRSS.EXE Search page hijacker, redirecting to http://www.search-aide.com/. Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
csrss.exe Added as a result of the HALE VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling as this resides in c:\winnt\system32\qossrv
csrss.exe Added as a result of the SOKACAPS VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
csrss.exe Added as a result of the GUTTA VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
csrss.exe Added as a result of the AHLEM.A VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
-
zero_cool51 #557 1. File:
BagleAV X csrss.exe Added as a result of the NETSKY.AB VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
CSRSS X CSRSS.EXE Search page hijacker, redirecting to http://www.search-aide.com/. Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
NTDLM X csrss.exe Added as a result of the HALE VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling as this resides in c:\winnt\system32\qossrv
RegWrite X csrss.exe Added as a result of the SOKACAPS VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
rundll32 X csrss.exe Added as a result of the GUTTA VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
SYSTEMSars32 X csrss.exe Added as a result of the AHLEM.A VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
2. file:
smss.exe Added as a result of the FLOOD.F VIRUS! Note - this is not the legitimate Smss.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!
smss.exe Advertisingvision adware - file is located in C:\Windows or C:\Winnt, and not in it's System32 subdirectory, as is the case with the legitimate Smss.exe system file which would normally NOT figure in Msconfig/Startup!
3. file:
lsass.exe Added as a result of the RATSU.B VIRUS! Note - this is not the legitimate Lsass.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!
lsass.exe Added as a result of the RANDEX.AR VIRUS! Note - this is not the legitimate Lsass.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!