5322
Help!
  • units
    #595 :)
  • units
    1. csökkentett mód
    2. amikor megjelenik a visszaszámlálás
    strat->futtatás: shutdown -a (nem fog újraindulni a gép)
    3. mcafee-avert/stinger.exe
    megtalálja és törli. Több mint 40 win32 vírust ismer.
  • AlbertoHUN
    Sziasztok! Segitseg kellene a kovetkezo a problema: Win Xp nem lehet bejelentkezni, egybol kijelentkezik. Csokentett modban is inditottam de ugy us kijelentkezik. Van valakinek otlete mi lehet ez? Elotte ad-aware lett futtatva es ujrainditas utan jelentkezett. Elore is koszi.
  • BioNiCMaN
    Vezérlőpult / felügyeleti eszközök / számítógépkezelés / szolgáltatások

Itt keress egy ilyet, hogy "Távoli eljáráshívás (RPC)", nyomj rá a tulajdonságokra, majd klikk a helyreállítás fülre. Állítsd át a feledatokat arra, hogy szolgáltatás újraindítása. De ezzel még csak a tüneteket kezelted. Szóval szerintem keresgélj valami gyorsjavítást a windowshoz a www.microsoft.hu oldalon, asszem ez a blast vagy a sasser lesz!
  • ALCATELGOD
    A 60 másodpercről visszaszámláló progival mit lehet kezdeni????
  • units
    longstuff
  • Gabesz amd64
    Hi!
    Kellene egy kis segítség!

Honnan tudnék letölteni virusírtót?
    Vagy melyik jó?
  • rage
    Jó, a te problémád két módon oldható meg:
    1., Újrateszed az Xp-t, sőt, vegyél új gépet is mellé

2., Vidd a kurzort a feladatkezelő tetejére, s kattints duplán rajta

Válassz egyet
    :-)
  • rage
    Törölni kell a Temporary Internet Files mappa tartalmát
  • Vernoon
    Hi, az a problem, hogy a netrol kepet akarok menteni "save picture as...", akkor untitled.bmp-t kinal fel es nem is tudok jpgt valasztani. Tudom mostanaba volt valakinek u.ez a problema masik topikban, visszaneztem, de sehol sem talalom.
  • units
    készíts egy logot a futó alkalmazásokról és tedd be ide.
    erre alkalmas progik:
    adaware
    hijackthis
  • units
    mcafee-avert/stinger.exe

olvass vissza kicsit!
  • gobbi
    Sziasztok!
    Azt hiszem van egy féreg a gépemen. A CTRL-ALT-DEL lenyomása után a Windows Feladatkezelo nem jelenik meg rendesen. CSak a belso keret latszik, az ami a felhasznalo fül alatt talalhato(felhasználó,állapot,ügyfel neve,munkamenet). Szóval a folyamatok, futó alkalmazások,... fülek meg sem jelennek. Szeretném megoldani windows xp újrainstall nélkül ha lehetséges. Ha tudjátok a megoldást, esetleg egy javítóprogramot légyszi segítsetek!
    Előre is Köszi!
  • units
    Köszönöm
  • Vernoon
    Happy B-Day 4 UNITS.
  • units
    A wallon volt májusban ami hasonlót csinált.
  • tajfun
    Ez lehet.
  • gdevil
    Még annyi, hogy nekem a Media Player Classic csinálja ugyanezt. Ja és a Nero Player-e pl el sem inditja a filmeket. Filmre ráklikk, előjön a Nero player, majd szépen el is tűnik.
    Valami van itt...
  • gdevil
    Ilyen mediaplayer gondom nekem is van par napja.
    Biztos nem vírus ez?
  • 0ppika
    A KAV-ot minden nap frissítem és akkor mikor ez a probléma jelentkezett meg is csináltam a full scant, de nem talált semmit.
    Mielőtt ezt írtad már megcsináltam a hijackthis-t és fixeletem azt az mswok.exe-t és úgytűnik hogy jó lett, de azért megcsinálok mindent amit írtál. Kössz.
  • units
    1:KAV adatbázis frissítés
    2:rendszer visszaállítót tíltsd le!
    3:csökkentett mód és full scan
    4:mcafee-avert-stinger.exe
    5:HijackThis.exe készíts vele egy logot "scan->save log" csak scan, ne fixálj semmit, tedd be ide a logot.
    6:symantec online scan
  • 0ppika
    Légyszi segítsen valaki
  • 0ppika
    Mint már írtam #572 valami szórakozik velem :(
    Most meg hasonló kedvességet csinált :(
  • Rage47
    Tedd ujra a windowst es jo lesz
  • 0ppika
    Hi. Bekaptam valami csúnya férget vagy vírust és eszi a sávomat A spy s&d, az ad-aware és a kaspersky sem találta semmit. Mivel tudnám eltávolítani???
    Ja és valami ilyesmi érdekes dolgot csinál. Gondolom infókat küld a címekre.
  • Slash
    Ez nálam is fenn áll, nem tudom mi okozza.
  • Rage47
    Asszem megoldottam... Ujratettem a windows, eddig nem volt semmi hiba.
    Eccer mar ujratettem, de akkor nem segitett. Most mar igen
    /de azér köszi, hogy foglalkoztal vele:)/
  • units
    abból elég hogyha ütnek:)
    Oprendszer? gondolom(XP)
    wmplayer verzió? frissítés?
    codec csere volt? legtöbbször ez nyűgös.
    vírusírtó?
    ha kell
  • Rage47
    Pl. megnézek egy .avi filmet,kilépek a windows media player-böl, közvetlen utána megint meg szeretnék nézni egyet, de akkor már nem indul el, csak ha a Feladatkezelöben leállitom a wmplayer.exe-t... szoval hiaba lepek ki, a háttérben fut.
    elég?
  • units
    nem írsz le sok infót a környezetről.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy néha a wmplayer.exe(windows media player) "beragad", és csak a Feladatkezelővel lehet kikapcsolni.
    Úgy hallottam, hogy ezt egy virus csinálja.
    Ha igen, hogy lehet irtani?
    Elöre is köszönöm válaszaitokat!
  • units
    Mydoom.m
    4-es alert a symantecnél
    FxMydoom.exe
  • units
    szvsz nincs vírusod!
    tegyél be ide egy hijackthis logot. abból kiderül.
    Ha a Norton nem találja és ráadásul mind fut, meg egytől egyig winfos rendszer file akkor?
    Azonosítsd máshol őket! mondjuk itt
  • zero_cool51
    mind a 2 progit próbáltam, de semmi.
  • greco
    szerintem rajta már az sem segítene...
  • rushman
    nem, de egy jó forró kénsavas tea tuti biztosra rendberak...
  • ótvar
    Fáj a torkom meg lázas vagyok..ezt milyen vírus okozta????Szerintetek jó rá a PC CILIN???
  • units

stringer-t próbáltad?
  • zero_cool51
    az első mégegyszer érthetőbben:

csrss.exe Added as a result of the NETSKY.AB VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling

CSRSS.EXE Search page hijacker, redirecting to http://www.search-aide.com/. Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling

csrss.exe Added as a result of the HALE VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling as this resides in c:\winnt\system32\qossrv

csrss.exe Added as a result of the SOKACAPS VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling

csrss.exe Added as a result of the GUTTA VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling

csrss.exe Added as a result of the AHLEM.A VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
  • zero_cool51
    1. File:

BagleAV X csrss.exe Added as a result of the NETSKY.AB VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
    CSRSS X CSRSS.EXE Search page hijacker, redirecting to http://www.search-aide.com/. Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
    NTDLM X csrss.exe Added as a result of the HALE VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling as this resides in c:\winnt\system32\qossrv
    RegWrite X csrss.exe Added as a result of the SOKACAPS VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
    rundll32 X csrss.exe Added as a result of the GUTTA VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling
    SYSTEMSars32 X csrss.exe Added as a result of the AHLEM.A VIRUS! Note - this is not the valid Client Server Runtime Subsystem (csrss.exe) process, which provides text window support, shutdown, and hard-error handling

2. file:

smss.exe Added as a result of the FLOOD.F VIRUS! Note - this is not the legitimate Smss.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!

smss.exe Advertisingvision adware - file is located in C:\Windows or C:\Winnt, and not in it's System32 subdirectory, as is the case with the legitimate Smss.exe system file which would normally NOT figure in Msconfig/Startup!

3. file:

lsass.exe Added as a result of the RATSU.B VIRUS! Note - this is not the legitimate Lsass.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!

lsass.exe Added as a result of the RANDEX.AR VIRUS! Note - this is not the legitimate Lsass.exe system file should normally NOT figure in Msconfig/Startup!