5322
Help!
-
#796 Nem hiányzik semmi:)
legalább könnyen át lehet látni.
bárcsak mindenkié ilyen lenne!
példa egy átlagos logra.
A megtalált vírusod neve érdekelt volna.
Biztos készít valami log félét az a Bit izé. -
#795 Először is köszi :)
Azt mondtad csökentett módban csináljam, ugy csináltam ennyit dobot ki.Miért rövid vmi hiányzik?
Most biztos nem bántom ha tényleg nem baj majd legközelebb ha csinálom akkor fixálom. -
#794 Kicsit rövid nekem ez a hijackthis log
Ezekre már nincs szükséged, csak a registry hivatkozik rá.
Ha nem bántod az sem baj!
Más probléma nincs.
Fix:
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar.dll (file missing)
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar.dll (file missing)
-
#793 oksa akko várom türelemmel :) -
#792 nem, csak Units ritkán jön, gondolom más dolga van, de mindig jön, és mondja majd. -
#791 Na most akkor hiába raktam be a log-ot??? -
#790 Thx...szerintem :) -
#789 Én ebben a Hijack cuccban nem vagyok annyira jártas, de szerintem nincs semmi gond a gépedben, rendben van - szerintem. -
#788 Várom ám a help-et :))) -
#787 proba :)
Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 10:45:58, on 2004.12.16.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Documents and Settings\XP\Dokumentumok\Képek\programok\Hijackthis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.com/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: AdwarePopupStopper.Class1 - {9B7AA30F-8FEF-4896-8DA0-D858AE072976} - c:\windows\system32\adwarepopupstopper.dll
O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar.dll (file missing)
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar.dll (file missing)
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Anvshell] C:\WINDOWS\Anvshell.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [HTpatch] C:\WINDOWS\htpatch.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SiSUSBRG] C:\WINDOWS\SiSUSBrg.exe -
#786 No megcsináltam hogy kopizzam be? -
#785 a HijackThis nagyon jó progi, ...mivel segíteni kevés vagyok, itt én csak olvasó vagyok általában.
viszont nagyon szeretem az ilyen -nem- települő progikat.
ha lehet, én pl. használom még process explorel-t
fél mega
használhatóbb (sokkal mint az oprendszer feladatkezelője, jobban szét is bontja a futó alkalmazásokat, amikor megugrik a géphasználat, azt is szépen nyomon lehet követni...szal, szeressem. -
#784 Thx, mingyámegcsinálom. -
#783 azaz.
és nem a progival kell vigyázni, hanem a pipákkal...indítsd el és meglátod. -
#782 Mekkora a mérete ennek a Hijackthis file-nak? Nekem vmi 198 kb-os akármit töltött le a linkröl. -
#781 Köszönöm :)Kicsit drasztikusnak hangzik igy első nekifutásra "mert tönkreteheti a rendszert is."De attol még természetesen letöltöm és megcsinálom, majd várom mit mondanak a hozzáértők, mert én nem vagyok egy született tehetség ezen a téren.
ui.
Vmi. exploit.exe virus volt,de leszedtem,ujrafuttatam és már nem találta meg. -
#780 A HijackThis egy nagyon powerfull spyware és böngésző eltérítő kém, trójai ... írtó.
Manuális kezelése van.
Megmutatja az automatikusan induló progikat és az ezekhez illetve külön az induláshoz...stb tartozó registry bejegyzéseket.
csökkentett módban kell használni.
Csak kifejezetten célírányosan, mert tönkreteheti a rendszert is. Tehát no
A kezelés egyszerű:
Letöltöd,készítesz neki egy saját könyvtárat, futtatod.
Scan->save log->fórumba beilleszteni a kapott logfilet és várni az infokat a teendőkről.
Fixálod amiket mondanak a hozzáértők
Első nekifutásra fixálni TILOS!
A gugli nagyon hasznos segítség a progihoz.
Rengeteg fórum foglalkozik vele(nem magyar)
ui:
Milyen néven talált vírust azaz izé? -
#779 Jah a zone alarm még fönt van,lehet amiatt -
#778 Nyugi csak próbaüzemha nem válik be akko megy vissza a nav
Mi ez a hijackthis log és hogy lehet megcsinálni? -
#777 Tegyél be egy hijackthis logot! -
#776 Hát igen NAV-ot leszedte, másikat felrakta vírust megtalálta. Lásd: # 760 -
#775 -
#774 végzetes hiba volt!
-
#773 Na itt vagyok újra.
Nekem talán valamivel gyorsabban ment. ( fél óra ? ) Rendszerellenőrzést rég csináltam mert nekem állandóan fut, és így biztonságban érzem a rendszert. Nincs is nálam semmi vírusra utaló jel. -
#772 figyusz....ez neked is ilyen kva lassan csinálja?
Time left 2:02:52 ??????????????? -
#771 na ujrapakoltam az egészet most is megjelenik az a kisablak de leokézom és utána magátol elindul,de mostmár csak 2014 jó az aktiválásom mert új serialt kellet megadnom vagy mi.No sebaj -
#770 Esetleg még az is lehet hogy van fenn egy olyan programod ami megakadályozza hogy egy másik program a rendszerleíró adatbázis indításkor futtatandó programjait megváltoztassa. Spybot-ban esetleg nincs ilyen ? -
#769 oks megproba -
#768 Igen leszedtem a NAV-ot -
#767 Nem tudom, nálam ilyen nem volt. Telepítsd fel mégegyszer. ( Nortont letelepítetted ? ) -
#766 Ha meg utána kézzel elinditom akkor minden további nélkül megy -
#765 Na csak nem indul el ezt irja ki -
#764 oksa és thx, mondom sikitok ha nemtok vmit :-D -
#763 Futtasd majd mégegyszer le a keresést ha majd nem talál semmit akkor kitörölte. -
#762 még nemtom hogy ott van-e mert nem végzet a kereséssel 55% tart.Vmi exploit virus. -
#761 Ott van alul a Delete nem ?
Ha így nem lehet, akkor csökkentett módban indítsd el a gépet és úgy próbáld újra az ellenőrzést. Akkor lehet hogy már kitörli. Ha nagyon agresszív vírusod van még az is lehet hogy végső esetben csak a formázás segít. -
#760 Jah jut eszembe hogy törlöm a virust amit talált? mert most 30% tart és talált is vmit -
#759 Ne! Ezekből az a jó ha csak mindíg egy van a gépen. 1 vírusirtó - 1 tűzfal. A korábbit mindíg telepítsd le elötte. ( Nem lehet hogy NAV miatt nem indul rendesen a BitDefender? ) -
#758 Nem lehet mer vmi hibaüzit is kidob és azt irja ki inditsam el kézzel.
Fölrakjam az avast-ot is mellé? :) -
#757 Bitdefender nekem alapból automatikusan indult win indításkor, de azért nézz köröl a menüjében még. ( Nem lehet esetleg hogy a nem aktív tálcaikonok között van és azért nem látszik éppen ? )
Az a kis ablak eltüntethető, ha jól emléxem a bal oldali főmenüben fönntről a második menüponton belül kell levenni a pipát valamelyik pontról. ( Most nem tudom megnézni mert másik gép előtt ülök. Ezen nincs BD )
Avastban az is jó hogy magyar.