MÜXIK AZ ICQ SMS!!!!!!!!!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VALAKi segÍCCWSEN!
HOGYAN KELL HASZNÁLNI ZET????????
CaviaR
Új ingyensms-es oldal ha valakit érdekel...

thesmszone.com

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Crokin
Ejj. Nagyon megköszönném ha valaki tudna egy mûködõ icq-t mutatni win 95-re. Mert van egy amit sikerült installálni, de aztán auto-update van amit nem lehet elkerülni, oszt' kiírja hogy az már nem kompatibilis a renceremmel. Nagyon felidegesített. Köszi.

Repatarurgyán

CSOCSO
csak vodára megy
PResident Evil
hehe 😊

fluga
The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later.

PResident Evil
de kapok visszajelzést ha elment ?

mikor kapcsoljak ki a 777sms-t es tiltjak le a 1rstwapot?
Balo
JAJJJ em, mint MOCSKOS BANDA

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

dikki*yysw
Gratulálok

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Balo
BOCSKOS BANDA!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Balo
BOCSKOS BANDA!

dikki*yysw
Alapvetõen feltételeztem, hogy minden, a hozzászólásomat olvasó ember tudatában van ennek az információnak. Ergo, úgy olvasható a hozzászólásom, hogy "Most hogy letiltja a westel a 777sms-t... "Nem. 1rstwap.com -ot is blokkolják. Komolyan mondom olyan mintha a puszta létükért küzdene ez a pannon meg a westel, két mocsok csóringer banda. Több mint 7 millió sim van MO-n, nem hiszem el nem bírnák ki az icqsmst."

Amúgy tényleg õszintén csodáltam a westelt, hogy ekkora pöcs vetélytárssal mint a pannon megengedi magának a 777smst azért ez nagyon GG volt.

és most ráadásul westel 777sms.hu t is letiltotta, tényleg a tulélésért küzdenek

dikki*yysw
Nem. 1rstwap.com -ot is blokkolják. Komolyan mondom olyan mintha a puszta létükért küzdene ez a pannon meg a westel, két mocsok csóringer banda. Több mint 7 millió sim van MO-n, nem hiszem el nem bírnák ki az icqsmst.

PResident Evil
vagy csak azért mert nem nemzetközi

CSOCSO
hja hja.. csak vodkafonra lehet küldeni
ez nem az icq hibája, hanem a pannon és a westel blokkolja direkt

KG21
Megnéztem az available cellular networksöt, azt írja csak Vodkafon van😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CSOCSO
nem használok icq 2003 at.. állitolag semmi uj nincs benne.. inkabb hasznalj 2002 lite -ot...amugy mi a baj nemtod hol kell sms-t küldeni vagynem küldi el magyarra? amugy nekem most ugy néz ki mukodik az sms
avcom
Lécci segítsetek, hogyan kell beállítani a rohadt ICQ Pro 2003-at, hogy elküldje az SMS-t magyar telefonszámokra. Nekem még egyszer sem sikerült. És elég gáz állandóan a 777sms.hu -t használni

CSOCSO
én most a Liteot használom csak de ha nincs my icq akkor simán Main button... amugy ajánlom a lite progit..kisebb gyorsabb..igaz histry nincs.. de azon kívûl semmit nem hiányolok...
Gladiator
na, hol van az a my icq button? sehol sem találom! help! 2002a verzió van

CSOCSO
nekem nem megy pár napja de ti nem szoltatok eddig szal lehet hogy csak nálam van vmi baj???
KeKKSZike
pedig jó lenne... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Lazarus
0690-es számra lehet valamilyen úton módon küldeni?
CSOCSO
Icq>>My ICQ button >>Shortcut Bar>>Show and than Auto Hide <állítsd be hogy csak az sms logo legyen ott>)
nahh szóval legyen valaki olyan szives hogy leírja értelmes magyar nyelven hogy hol kell beálítani az sms küldést elõre is thx
By oper
CSOCSO
hja hja az é betûnél is.. én ékezet nélkûl küldtem de csak pár szót köüldesz akkor lehet ékezet
Disno
de jó :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Breki33
csak ha ékezetet használsz
van amikor nem írja ki hogy hetven de annyit küld
azt hiszem pl az é betünél
CSOCSO
??komoly?😊
Blasta
És az üzik nagy részének lemarad a vége!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ja. AZ igaz, hogy tudja az ékezeteket, de egy hosszu Õ 79 karakterbe kerül... Azé meggondolandó!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hangianix
na nekem most nem muxik...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

G. Joe
kabbe! 😛 Timbicica!

http://deathfellows.hu/

Jabba
Hát én eztet nem vágni.......

kapod qtya :))

CSOCSO
ehh
Jabba
Ma eddig olyan 37-et kültem,pedig hajnalba kiírta a limites cuccot...Biztos be vót baszva!!

Jabba
baze, + montam........

Timber
na ... Pannonra megy es tud ekezeteket es miegymas ...

DE HA MEGEGY DF-ES RAJTAM TESZTELI A DOLGOT AKKOR AZT UGY SEGGBERUGOM MINT ATOM! ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

CSOCSO
hjéé😊))))))ez tudja az ékezeteket😊))))))) eddig nemtudta😊 király
CSOCSO
ehh vki kaphatott egy fura sms-t mert én véletlenûl rossz számra kûdtem
CSOCSO
most megs em akar érkezni az sms
Jabba
û->ü
õ->ö
A MEGOLDÁS!!!!

Jabba
Nekem megy minden ékezet,tök jól!
Csak ennél a 2nél ugrik le 70re!
De ezt a 2 ki szoktam hagyni és faszán megy!

CSOCSO
nekem is leugrik de mondom hogy ne írj kékezetet mert nem küldi el jol
Jabba
Én nem tom de asszonyka is visszaír tehát elküldi!
#23-asról a véleményetek?????????

Efreet
amerikai idõszámítást használ talán, és az ottani éjfél nálunk 6-9 órakor van (attól függ melyik part)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CSOCSO
...
Oldal 1 / 2Következő →