82
MÜXIK AZ ICQ SMS!!!!!!!!!
-
frc0032 #82 VALAKi segÍCCWSEN!
HOGYAN KELL HASZNÁLNI ZET????????
-
#81 Új ingyensms-es oldal ha valakit érdekel...
thesmszone.com
-
#80 Ejj. Nagyon megköszönném ha valaki tudna egy működő icq-t mutatni win 95-re. Mert van egy amit sikerült installálni, de aztán auto-update van amit nem lehet elkerülni, oszt' kiírja hogy az már nem kompatibilis a renceremmel. Nagyon felidegesített. Köszi.
-
#79 csak vodára megy -
#78 hehe :) -
#77 The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later.
-
#76 de kapok visszajelzést ha elment ? -
gonosz #75 mikor kapcsoljak ki a 777sms-t es tiltjak le a 1rstwapot? -
#74 JAJJJ em, mint MOCSKOS BANDA -
#73 Gratulálok -
#72 BOCSKOS BANDA! -
#71 BOCSKOS BANDA! -
#70 Alapvetően feltételeztem, hogy minden, a hozzászólásomat olvasó ember tudatában van ennek az információnak. Ergo, úgy olvasható a hozzászólásom, hogy "Most hogy letiltja a westel a 777sms-t... "Nem. 1rstwap.com -ot is blokkolják. Komolyan mondom olyan mintha a puszta létükért küzdene ez a pannon meg a westel, két mocsok csóringer banda. Több mint 7 millió sim van MO-n, nem hiszem el nem bírnák ki az icqsmst."
Amúgy tényleg őszintén csodáltam a westelt, hogy ekkora pöcs vetélytárssal mint a pannon megengedi magának a 777smst azért ez nagyon GG volt. -
Cat #69 és most ráadásul westel 777sms.hu t is letiltotta, tényleg a tulélésért küzdenek -
#68 Nem. 1rstwap.com -ot is blokkolják. Komolyan mondom olyan mintha a puszta létükért küzdene ez a pannon meg a westel, két mocsok csóringer banda. Több mint 7 millió sim van MO-n, nem hiszem el nem bírnák ki az icqsmst. -
#67 vagy csak azért mert nem nemzetközi -
#66 hja hja.. csak vodkafonra lehet küldeni -
Cat #65 ez nem az icq hibája, hanem a pannon és a westel blokkolja direkt -
#64 Megnéztem az available cellular networksöt, azt írja csak Vodkafon van:( -
#62 nem használok icq 2003 at.. állitolag semmi uj nincs benne.. inkabb hasznalj 2002 lite -ot...amugy mi a baj nemtod hol kell sms-t küldeni vagynem küldi el magyarra? amugy nekem most ugy néz ki mukodik az sms -
#61 Lécci segítsetek, hogyan kell beállítani a rohadt ICQ Pro 2003-at, hogy elküldje az SMS-t magyar telefonszámokra. Nekem még egyszer sem sikerült. És elég gáz állandóan a 777sms.hu -t használni -
#60 én most a Liteot használom csak de ha nincs my icq akkor simán Main button... amugy ajánlom a lite progit..kisebb gyorsabb..igaz histry nincs.. de azon kívűl semmit nem hiányolok... -
#59 na, hol van az a my icq button? sehol sem találom! help! 2002a verzió van -
#58 nekem nem megy pár napja de ti nem szoltatok eddig szal lehet hogy csak nálam van vmi baj??? -
#57 pedig jó lenne... :D -
#55 0690-es számra lehet valamilyen úton módon küldeni? -
#54 Icq>>My ICQ button >>Shortcut Bar>>Show and than Auto Hide [állítsd be hogy csak az sms logo legyen ott]) -
oper #53 nahh szóval legyen valaki olyan szives hogy leírja értelmes magyar nyelven hogy hol kell beálítani az sms küldést előre is thx
By oper -
#52 hja hja az é betűnél is.. én ékezet nélkűl küldtem de csak pár szót köüldesz akkor lehet ékezet -
#51 de jó :-D -
#50 csak ha ékezetet használsz
van amikor nem írja ki hogy hetven de annyit küld
azt hiszem pl az é betünél -
#49 ??komoly?:) -
#48 És az üzik nagy részének lemarad a vége! -
#47 Ja. AZ igaz, hogy tudja az ékezeteket, de egy hosszu Ő 79 karakterbe kerül... Azé meggondolandó! -
#46 na nekem most nem muxik... -
#45 kabbe! :P Timbicica! -
#44 Hát én eztet nem vágni....... -
#43 ehh -
#42 Ma eddig olyan 37-et kültem,pedig hajnalba kiírta a limites cuccot...Biztos be vót baszva!! -
#41 baze, + montam........