timebomb kijátszása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
tévedtem, ez valami törés...

Találtam egy serialt neked, hátha jó:

Serial : 202-12345678
CD-KEY : G4ED6P

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ha minden igaz, itt egy 5-ös full...

http://www1.wtcracks.com/AgrqPJtpHUoXQjxSJwxfJuxvPOnfPbIbUDXsWIbM/A/AUTODESK_INVENTOR_5.ZIP

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lck
Pár éve egy Chip CD-n az "olvasók írták"-ban volt egy Untrue nevû program ebben parancssorba lehetett tenni egy dátumot és a programot indítani vele. Ez automatikusan beállított egy bizonyos idõt majd a program elindulása után vissza a valósra. Akkor még nem volt Net-em ( és Crack-kek )igy ezzel jó sok progit használtam idõkorláton belûl akár hónapokig is.
Pheel
Hát ebben azért ne bízzál...
Pheel
Minden rendes timelimites progi tárolja az utolsó futás idejét. Ezelõtti idõvel nem fut, ezutánival meg ugye egyszercsak lejár.

Olyat lehet, hogy mikor megint futtatod, akkor visszarakod az órát a kilépés idejére. Így a használati idõ tényleg 15 nap lehet.

Persze ha elég ügyes vagy, akkor rájöhetsz, hogy hol tárolja az utolsó futás idejét és azt is áthekkelheted, de a programozók is elég találékonyak 😊)))
igen.

1.Visszatekered az órádat.

2. Installkor egy távoli dátumra teszed az órád, majd után vissza a normálra. Igy 3év+30nap mulva jár le😊

A legtöbb timelimites progival mûködik, de vannak kivételek.
vagy ha van a magyarhoz serial az is jól jön. ehe ehe
Autodesk inventor 5.3-as . Vagy egyáltalán, át lehet valahogy verni ezeket a trial programokat, hogy tovább lehessen használni õket a megadott idõnél?