14
-
Yfel #14 Én továbbra is azt a mobilt fogom használni amit ingyen kaptam a szolgáltatáshoz ami tulajdonképpen a legegyszerűbb kis sz@r de a hangminősége ugyanolyan mint a legdrágábbaknak...
Persze én azon idióták egyike vagyok aki arra használ egy telefont amire ki lett találva...
Yfel -
#13 szurmakotium:
A Panasonic Gd52 tud hangot felvenni és csengőhangként használni. Nekem most a Humpemberg-Ducktoy szól- nagyon kegyetlen.Az igaz hogy wav, vagy mp3 tényleg jobb lenne. -
#10 GBA szintű 2D grafikának/játékoknak van értelme, a 3D (a piciny képernyő miatt) valószínűleg nem lesz népszerű. -
#8 Teljesen egyetértek. Egy kis méretű képernyő (inkább kijelzőcske) meg egy apró hangszóró hogy adná vissza egy 21 colos monitor és egy mélynyomós, 3D Dolby hangrendszer szintjét? Nekem ugyan "csak" 17 colos monitorom van, de amikor először játszottam éjszaka (magam köré rendeztem a hangfalakat :)) az Alien vs. Predator 2-vel, olyan hangulatot teremtett, hogy össze....tam magam. Erre nem képes egy mobil.
Régebben is említettem a mintegy húsz évvel ezelőtti karórába épített televízió esetét. Kb. két évig óriási divat és gizda dolog volt, utána rájött mindenki, hogy élvezhetetlen a kis méret miatt. -
#7 már látom a telefonok jövőjét, ahogy megindul a versengés a jobbnál jobb 3d-s fps-k,szimulátorok,rts-ek kiadására. -
#5 divattelefont ugyse vesz az eppelmeju ember :D -
Dömper Ármánd #2 Én csak azt nem értem, hogy azon a kis képernyőn mégis mi a frászra jó a 3D-s grafika? Mikor valami fontos beszélgetésközben lemerül a telefonod, akkor egy teljesen élethű ökölbe szorított kezet tud kirajzolni a telefon, ami éppen segítő nagyujját nyújtja feléd.
Ha ennyi szabad kapacitásuk van, miért nem a hangminőséget javítják?