divx-ből svcd felirattal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feliratot rá kell "heggeszteni" a filmre.
Leírásokat találsz mACSman OLDALA-n vagy a Doom9.hu-n a "Leírások"-nál.
Inkább nézd meg számítógéppel TV-kimeneten keresztül, mert a VobSub a legtöbb lejátszó mellett futva az SVCD-khez is ki tudja rakni a feliratot. (de pl. PowerDVD-hez nem tudja kirakni, de ha már van telepítve a gépedre PowerDVD vagy WinDVD, akkor már a windows Médialejátszójával is tudsz SVCD-ket nézni)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
talán majd a 3-as
meg van Ulead Movie Factory 7-es, az sem tudom igazából mit tud
vagy meg kéne nézni a Canopus cuccait
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amit mar elottem is javasoltak: virtual dub es subtitler filter. utana frame server a virtual dubbal (persze instal handler a legelejen) amit betoltesz a TMPEGenba es ott mar csak a SVCD bealitasokat kell megcsinalni. Egypar ora utan ott a film feliratozva 😊
sajna jobbat nem tudok (de mivel a felesegemet is megtuttam erre tanitani, akkor nektek is menni fog)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
pedig engem is erdeklne vmi rem primitiv program e tere
itt a divx, itt a feliart
belokok ket cd-t, itt a film
idiotaknak, ahogy kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Video/Filte itt kiválasztod a felíratozót!
Ha nincs ilyen akkor lekell tölteni netrõl a filtert !
Ezt nektek! Egyébként meg B.U.É.K.!!!Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Akár 2-3 filmet is feltehetsz egy DVD-re és csinálsz neki egy gagyi menüt ahonnan el lehet indítani.
Csak nem minden lejátszó támogatja ezt a megoldást.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Virtualdubbal kiszedtem a hangsávot .wav-ba (nagyobb lett, mint a film) és ha be akarom tenni Tmpeg-be audio inputba, akkor ezt írja ki: Multiplexing Linear PCM stream to system stream is not supported.
Heeelp!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
tehat bele kell konvertalni a VCDbe a feliratot, ha asztali lejacon akarod nezni. eloszoris at kell konvertalni (subkonverter) .ssa formatumra. utana megnyitni a filmet virtual dubba (elotte insta handler), filter subtitler (kivalsztani a filet) - vigyaz, nics benne a virtual dubba, le kell huzni valahonnan. most jon a neheze - elinditod a frame servert es amit csinal azt a filet adod meg a TMPGEncben mint video file. a tobbi a te dolgod, hogy alitod be 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Van egy átkonvertált filmem aviból mpeg-2-be! SVCD-t akarok írni! De mivel nagyobb lett mint 1 CD és felirat is kéne hozzá ezért a felirattal nemtok mit csinálni mert ugye az a teljes filmre van és ha 2 be tördelem az mpeg-t akor a felirattal is kéne vmi csiálni? Hogyan tudnám megírni úgy, hogy a felirat pont jól legyen elvágva(SVCD-re)! Elõre is köszi!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Utána nyisd meg a tmpg encodert videofile-nak add meg a divx -avit, audiónak meg a kimentett wav-ot A settings-menüben ellenörizd a beállitásokat aztán mehet a kódolás
Kellene egy kis segítség,nem tudom átkonvertálni a divx filmeket svcd-be felirattal!A VirtualDub frameserver fájl mentését nem akarja megnyítni a Tmpeg progi mert azt írja ki hogy nem támogatott formátum.Ha valaki tudja a megoldást írjon(lehet más programokkal is).
Köszi