49
Szerintetek melyik a legjobb operációs rendszer?
-
djsenki #49 Ubuntu. Hogy miért? 30 indok, amiért az Ubuntu rendszert érdemes választani -
#48 Nekem is Xp van, jó ez.. :) -
#47 XP Professional :)
Nem is hittétek volna, mi? :D -
palika #46 xp pro -
bRaZiL #45 xp forever :-)))) -
TheZsenyka #43 Ezt csinálhatja ha:
- az adott oldalon nem elérhetőek a képek :)
- "csak szöveg" üzemmódban dolgozik a browsered :(
- képzelődsz :) -
gomboc #42 Mi lehet az oka vajon annak, hogy egy oldalon szereplő képek egy része nem jelenik meg (x-eket ad)?
Eddig ezt nem csinálta.
Win98-om van. -
#41 XP...mit jelenthet vajon? eXperience Point? :)
Sok rosszat hallottam róla, szidom is...igaz mások használták. szidom de ritkán és ha van indokom. én 98SE-t használok, szerintem korrekt. volt ME-m is. 2000 is. hááát, stabilitás szempontjából a 2000 a pálma, no meg a Plus/4 és Windows 3.1!
:)))
Félretéve a tréfát. azért kicsit megijesztett mikor az Xp-hez a megjelenés után kiadták a service Packet.
na mindegy, oprendszerről nem érdemes beszélni, ugyanaz a vita mint a Intel vs. AMD
Ave! -
TheZsenyka #38 Az óra pl. tök jó. Képzeld, kiírja, mennyi az idő... és ha bármihez hozzányúlsz (ikonok) akkor "PLEASE WAIT" felirattal "lefagy" a gép. -
#37 Használta valaki már a Winlinuxot?
Stabilitás, windows-osproggyk futtatása stb.
-
#36 T(h)e Zsenyka! Oszt mire szoktad hasznáni? -
TheZsenyka #35 Legjobb oprendszer: GEOS :) -
Borg #34 mint ahogy sokan mások errefele... -
Borg #32 És a linuxok is errefele haladnak... -
Mihail #31 Talán a windowsal az a nagy probléma, hogy túl sokmindent akart a Microsoft egy oprendszerbe összezsúfolni: irodai használat, játékok futtatása, média, stb. -
Mihail #30 Már persze 1GHZ fölötti gépeken ideális az XP.
-
Mihail #29 WinXP a laegjobb, de érdemes a javított magyar verzióját használni, bár a ami a legjobb az az a Win XP amelyet aktiválás nélkül használ a microsoft a belső rendszereiben, nagyon király mert 1-2 fölösleges dolog mint pl. az aktiválás ki van szedve belőle(engem eléggé zavart, annak ellenére hogy eredeti win xp-t használtam, de ez sokkal jobb). -
Zozo76 #27 Szoval az OP-rendszereknel tartottunk... -
TheZsenyka #21 Windows 3.0
Biztos nagyon szakítana a P4-eden... -
#20 aha akkor te is dugd ki a fejedet a homokból, mert a wb1.3 után voltak újabbak is!
mostanában ami nagyon megy Amigón az os4 vagy WarpOs,MorphOs
Szal Amigaoprendszer rullz -
#19 Már maga a topikcím is baromság. Csak az adott feladathoz legjobb oprendszerről lehet beszélni, az általános összehasonlítás alaptalan és félrevezető. -
Zozo76 #18 Ha a LINUX lenne a meno akkor meg AZT szidna mindenki. -
#17 Megint egy olyan ember, aki egyszer látott messziről Windows-t sok éve és azóta is él benne a negatív kép, de kipróbálni nem akarja az újat, mert fél, hogy a végén összeomlana az elképzelt kis világa. Tartsad csak homokban a fejed.
Szervernek tényleg könnyebb egy linux-szal az élet, de azért nagy teljesítmény-igényű, profi feladatra nem vállalnám be.
Médiaszerkesztőnek MAC OS. Ez ROTFL!
Fejlesztői rendszernek: ha Windows alá fejlesztesz, akkor megnézem, hogy Linux alatt hogyan csinálod! Márpedig a cuccok jórésze arra készül. Ott a Java, tudom, de sokminden nem abban kerül fejlesztésre.
Irodai gépnek meg már nem sokáig. Hehe. Majd peeeersze. A jó kis StarOffice lesz a megoldás, mi? ;-P
Stabilitás: húzd ki a fejed a homokból! :))) -
#16 "Ja, és ha a stabilitásról szeretnénk beszélni, akkor a Windows-t, mint op. rendszert felejtsük el!" - XP-t 02.06.11.-én tettem fel azota még nem fagyott. Akkor most mér ? -
#15 "Az irodai op. rendszernek a Windows még elmegy de már nem sokáig." - no igen ezt hallom már 4 éve. -
Gzoli #14 Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a Suse8 és a Mandrake9b2 az eddigi legjobbak.
Bár az is igaz, hogy nem mindegy minek rak fel az emberke egy op. rendszert, szervernek, kliensnek, játékgépnek, stb....
Kétségtelenül játékgépnek most még a Windows-ok állnak a csúcson (ebben az egyben jók csak!).
Szervernek biztosan a Linuxus disztribúciók a legjobbak ill. a Unix, Sun Solaris és fajtáik.
Az irodai op. rendszernek a Windows még elmegy de már nem sokáig.
Fejlesztői rendszernek a Linux, Unix alapu op. rendszerek.
Média szerkesztő rendszereknél a MAC OS a legjobb.
Ja, és ha a stabilitásról szeretnénk beszélni, akkor a Windows-t, mint op. rendszert felejtsük el! -
Zozo76 #13 Azert nem volt semmi a GEOS sem Commodore 64 -en!
Ilyen pici memoriaban (ahoz kepest) nagy tudasu oprendszert megirni, nem semmi. -
#12 Leszámítva, hogy elmúlt felette az idő. Én spec a C=64-ét szerettem, mert arra nem kellett várni, hogy betöltődjön. :-P -
#11 az amiga OS a legjobb már 15 éve -
#9 Win2000
stabil, kiforrott, nem ér vele meglepetés -
Borg #7 mar vartam ertelmes hozzaszolasod... látszik többet láttál linux parancssort, mint windowst.. -
#4 Egyetértek. Az XP a legjobb! -
Xanyi #3 Windows XP, SuSE 8.0, esetleg Mandrake Linux!
Xanyi -
Borg #2 Windows XP, egyértelműen...
Bár függ attól is, hogy mire akarod használni.
Tekintve hogy P4-ed van gondolom viszonylag komolyabb (több) célokra kell a gép, tehát wXP. -
Death Knight #1 Szerintetek melyik a legjobb operációs rendszer?
És egy P4-re milyen operációs rendszert tegyek fel? A válaszokat előre is köszönöm.
Bye