14
  • CSOCSO
    #14
    nintendo gyerekes?? lessél már körbe akármelyik magazinban..ps2 körül van véve a többnél több szarfos 5 pont körüli (10 a max) gamezokkal... nintendora pokémon..ps2 re digimon:)))) akkor melyik a gyerekesebb???ps2 re jak and dexter gc re starfox..gc re mario.. ps2 re stb stb stb.. csak amit gc re csinálnak az mind igényesebb és nehezebb mint ami ps2 re jön..ps2 soxor probálta utánozni a nintendot...csak szarul sikerűlt neki..talán ezért gondolják azt hogy a nintendonak szar gamezai vannak
  • CSOCSO
    #13
    ehh a kis róka gamezt a rare csinálja:) hoyg suxolja minden ps2-ős hogy miylen gyerekes szar de amikor jött a rumor hogy rare gamezok lesznek ps2 re az összes ps2 es azonnal a faszát verte a hírre..azóta röhögök az ilyeneken akik azt mondják hogy a nintendo gyerekes:)
  • Efreet
    #3
    Vannak akik soha nem fogják elhinni, hogy lehet JÁTSZANI igen jókat egy konzolon pl. egy Soniccal 13 év felett is. Ez a Sonic Collection jól hangzik, végre nem kell PCn egy emulátorral művészkedni mire rendesen működnek, és lesz egy rendes irányítófelület is hozzá. remélem Eu. megjelenés szintén november :) (azért arra a kis korongra elférne még 1 kupac régi Sonic cucc... Shuffle, -R... az Adventure 1-ről nem is beszélve :o))))) - Dreamcast még mindig rul)