25
www.gearheadgarage.com
-
#25 segítség kéne
eltűnt a fele a grafikának:S:S -
#24 tud valaki hozzá grafikai tuningot, mert nagyon imádom! -
Tringi85 #23 Hali. Én megnéztem ezt az oldalt GX25 és nincs meg már az oldal mert nem nyitja meg.Valamilyen másik oldal van ahonan le lehet tölteni autokat hozzá? elöre is köszi hali. -
Mulderpapa #22 Hi!Én is csak ezt az 1-et ismerem,de azért van itt vagy 300 autó!
Esetleg találtál azóta új oldalt? -
#21 Sziasztok ! honnan lehet letölteni a játékhoz új autókat ? ezt az oldalt már ismerem http://gearheadheaven.cjb.net . Még honnan tudok leszedni autókat ??? -
#20 Sziasztok ! Nem rég töltöttem le de nagyon megy ! Nyomom mint az állat !Már 400 000 ezernél is több pénzem van és a kocsim is cool -
berlin #19 Letöltöttem a gamét, de indításkor ezt írja ki:
Error spawning Gearhead Garage
Error ID: 0
Valakinek valami ötlete lenne, hogy mi a megoldás?
Üdv.:
Bea -
#18 slmodders.extra.hu -
#17 minden a gamehez
ha a geme kell küld egy mailt: [email protected] -
#16 Up! Honnan tudnám leszedni ezt a game-t még? vagy ha vki eltudná nekem mondjuk ICQ-n vagy msn-en küldeni , az is jó lenne! És amugy ellehet érni vhogy hogy menjen XP-n? -
#13 Tudom, de szerintem úgy már túl nagy a kavarodás. A kedvencem az 58-as Fury volt. : ))))
Megvettem volna azonnal, de túl drága volt (több ezer dolcsi a lerobbant, alig pár kerekes roncs, bezzeg Arnie pár száz dolcsiért megvette Christine-t : )))). -
#11 Mondjuk nem nagyon nyomulnak a peccsekkel. A legutóbbi is skarácsony (télapó szánja : ))). -
#9 Viszont azt nagyon sajnáltam, hogy nem lehetett kipróbálni a kocsikat, csak szerelgetni. Viszont az nem lenne rossz, ha neked kellene rájönni, hogy mi a baja az alkatrésznek és neked kijavítani. Legalább egy kis kihívás lenne a gaméban, mert egy idő után már unalmas lesz, hogy állandóan földig rombolt kocsikat kell megjavítani. -
Cobra11 #5 nagyon örülnék neki ha meglenne isoban a játék. feltöltöd akkor. majd írd meg hogy hova. -
#2 Régen letöltöttem a full-t egész jól el lehet vele szórakozni egy darabig :)) -
#1 Ez egy tök jó kis game. Autókat kell megjavítani és eladni, vagy szerelőként munkákat vállalni. Bár elvileg pénzbe kerül, az FTP tulajdonosa majd megmondja a címet és a user/pw-t ha akarja. : )))