442
-
Cobra11 #77 azokat is én raktam fel tegnap. de most a rip gamét nyomtam fel. -
data/cars -ba rakd be mindegyiket. -
IC: lejött. És most? -
Lazán leszedett 100 megányi autót. -
Cobra11:
Akkor most mit is raktál fel pontosan, mert eddig id fent volt a cars, jobs, misc, mods, other mappák illetve az update file. -
Még mindig a kocsikat szedi. -
Huh, nem semmi. Az a fickó asztán tele lehetett pénzzel. -
Nekem minden autóm maxra volt felnyomva, csak ugye annal voltak sokkal jobb cuccok, amiket az árverésen lehetett megvenni (amit utáltam mint a szart) de ugye volt olyan, amikor egy kurva disztárcsa 40.000,- kelt el, és ez ugye nem kevés. -
Akkor most nem ezt töltöm? vagy mit? -
Cob: akkor most mit töltesz fel? -
Cobra11 #67 na felért a ggkieg:[email protected]/web címre a gearhead garage is. -
Én sajna mindig kölcsönautókkal versenyeztem ott. Mindig a Bel-Airemre gyüjtöttem ott pénzt (eladtam a régi, rozoga alkatrészeket és mindenböl a legjobbat akartam megvenniÖ. -
Kár, hogy nem 3d-s a játék. :( -
Szerelni kell, aztán eladni. Mintha szerelő lennél, jönnek az emberek, hogy elromlott ez+az, és hogy szereld meg nekik. -
Cobra11 #63 nem próbáltam ki miután sokan írták hogy kerékcserén kívül semmit nem lehet csinálni így letöröltem. -
Cobra11 #62 133 -
MCO-zni akarok!!! -
Milyen "maga a játék"? A sr3 alfa? -
:)) -
Jaja én is :)) Valahogy véletlenül beraktam előre a nagyobb kerekeket, és akkor sokkal gyorsabban gyorsult. Mindenki csak röhögöt, hogy hogy néz már ki az autóm. De aztán jól megszopattam őket. :) -
Cobra11 #57 csá minenki. ic ram köszi, hogy reklámozod a cuccokat amiket én töltöttem föl tednap. :))) most megy fel ugyanoda maga a játék is ha kell valakinek. -
Ejnye már! mennyi autó van ebben? 100000? -
Hó de imádtam a gyorsulási futamikat. Mindig onnan szedtem a pénzem. : ))) -
Én a szögletes autókat szeretem csak. Persze van egy-két kivétel. -
Ügyesnek kell lenni, és akkor sima meglehet venni marha olcsón is. -
A galaxie nem jött be. Aha jól emlékszem, az nekem túl szögletes volt (bár nembiztos, hogy egyre gondolunk). -
Ahha. : )))
Huh, azt megnéztem volna. : ))) -
Meg volt egy Impalám is. Meg Ford Galaxie-m is. A Galaxie-t is nagyon birtam. -
De vannak Online versenyek, hogy ki tud összerakni gyorsabban egy autót. -
Én többször is cseréltem autót. Volt Beta-istenem is a Nova. 5000-ért vettem egy Chevelle karosszériát. :) Amin ráadásul langok is voltak festve. :) -
Van egy ghmultiupdate.exe file. -
Ha azt feljavítottam volna... -
Ezt kicsit konkrétabban. :) -
Én nem mentem el addig, hogy annyi pénzem legyen. Én mindig a alap Bel-Airt fejlesztgettem. Bár egyszer majdnem sikerült egy Chevie karosszériát vennem, de megelőztek. : ((( -
Te, minek ide multi update, ha nincs verseny? -
MCO-ban meg az a király, hogy csinálhatsz csak szar verdáknak versenyt is. Például 200 lóerő a limit, és akkor csak olyanokkal tudsz versenyezni. Én szerettem nagyon azt a játékot.
67' Chevrolet Chevelle rulez!! Úgy megörültem, hogy benne volt, mert az egyik kedvenc autóm. Az volt az első autó, amit megvettem az alap Bel-Air után. -
Enyje, de sok kocsi van...
: ) -
Ezért lesz király a SWG. Ott nincs ilyen gond. : ))) -
Az DaoC-ban is ez van, egy idő után mindenkinek bika karaktere lesz. -
Ott se vagyok annyira elengedve. 667mhz