netmeeting
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most találtam egy kiszolgálót de itt laig vannak. Mondjatok lkégyszi kiszolgálócímeket!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Sziasztok
Végre sikerült elindítanom a Netmeetinget, de most nem tudok vele semmit csinálni. Hogy mûködik? Pl hogy tudok belépni egy szerverre ahol sokan vannak és beszélgetni velük??????
Végre sikerült elindítanom a Netmeetinget, de most nem tudok vele semmit csinálni. Hogy mûködik? Pl hogy tudok belépni egy szerverre ahol sokan vannak és beszélgetni velük??????
Miért nem egy nekem XP alatt a netmeeting??? Ekindítom a conf.exe-t kitöltöm az adatokat, bejön középre a netmeeting képe aztán kiírja, hogy hiba és kilép.
Segítsetek mi lehet a baj????
Segítsetek mi lehet a baj????
Hali!
Nálam van kép (látnak engem is, hang is van) Viszont én nem látom! Illetve csak nagy feketeséget! 😞( Néha meg fordítva jelenek meg a másik gépen!😊))
Én sem értek igazán hozzá, de a NetMeetingben engedélyeztetni kell a képet(mind két oldalon) illetve ÁLLÍTÓLAG akkor se jó, ha lassú a kapcsolatod...
Ha esetleg van megoldásod akkor létszíves osszd meg velem is!😊))
Nálam van kép (látnak engem is, hang is van) Viszont én nem látom! Illetve csak nagy feketeséget! 😞( Néha meg fordítva jelenek meg a másik gépen!😊))
Én sem értek igazán hozzá, de a NetMeetingben engedélyeztetni kell a képet(mind két oldalon) illetve ÁLLÍTÓLAG akkor se jó, ha lassú a kapcsolatod...
Ha esetleg van megoldásod akkor létszíves osszd meg velem is!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?