7
Bloodrayne
  • akyyy
    #7
    Hol lelhetek Playboyos képeket blooyraynerről?
  • Sephi
    #6
    Na na na!

    http://www.bloodrayne.com/loband/index.html

    gyermekeim lehet egy ujjab Kain & Co. Stilusu jatekkal allunk szemben? De mar fejlesztik 2 eve csak nem lehet rosz!
  • Veriel
    #4
    Xboxra már kijött...
  • ujedith
    #3
    Talaltam egy uj linket a jatekkal kapcsolatban:
    http://www.bloodrayne.co.uk/
    Itt azt irjak, hogy marcsak 91 nap van a megjelenesig, ami azt jelenti, hogy (elmeletileg) Octoer 31-ig meg kell jelennie. Meglatjuk.
    En mar nagyon varom!!! :)
    Szerintem ez nagyon kuul lesz!!!
  • ayden
    #2
    Háát én nem sokat tudok róla de remélem ez is olyan jó lesz mint anno a Vampire:Redemtion, annál jobban meég 1 játék sem tudott lekötni, sőt az volt az 1. játék amit többször is végigvittem és nem untam el magam a végére, már szerintem egy kicsit túl könnyű volt.
    Na akkor vissza a témához a graf elmegy de remélem azér még javitanak rajta, ahogy elnéztem kellően szaftos lesz ami nálam újabb jó pont. A fizikán is lehetne még javitani mert amikor félbevágja például a fickót, háát nem éppen ott van a kés ahol lennie kéne na meg amiko egymáshoz érnek a karakterek a levegőbe van egy kis csúszás ahogy egymáshoz igazitja a testeket. Ezeken kivül nekem nagyon teccik, de ha ilyen marad az se baj, már igy is nagyon megteccett.
  • ujedith
    #1
    Hello Mindenki!
    A Terminal Reality egy ujabb kedvencen dolgozik, egy un. Dhampir csajon aki qrva jol nez ki, emellett rendelkezik a vampirok jo tulajdonsagaival (sotetbenvalo latas, verszivas, hatalmas trukkos ugrasok stb.), valamint kepes a jo oreg Max Payne-es, avagy Matrixos Bullet Time "eloidezesere" is.
    Szoval szerintem erdemes egy uj temat nyitni neki, mert meg nagy jovoje lehet.
    Ki mit tud rola meg?