18
Mekkora lehet Windows 9X/ME alatt egy FAT32-es Winchester Particio maximális mérete?
-
#18 Sziasztok!
Itt van egy Windows 9x-es oldal!
Rendszerkövetelmények, segítségek, letöltések!
Az oldal még fejlesztés alatt áll.
http://win9x.extra.hu/ -
#16 Nekem 2 120-as maxtorom van, az egyiken egybe van 120GB, a másikon csak a windowsnak van egy 4GB-s partició, a többi egybe. -
#15 Nem értem miért jó összevissza partícionálni
A 120-asom soha nem volt, nem is lesz partícionálva és baj sem volt vele soha
Ismerőseim között se partícionál senki, nekik sincs bajuk
Hátrány a hosszú defrag? nem hinném, azaz amit nem szabad lefuttatni soha :)
Tönkrecseszi a tömörített fájlok kb 5 százalékát (tapasztalat és nem csak az enyém) -
Zozo76 #14 A szomszed srac 120Gb-os vinyojan EGYBEN van a FAT32-es particio es semmi problema vele. Pedig adatmozgatasra hasznalja, ugyhogy allandoan hozza-viszi. -
#12 Na, ez látod igaz, de én úgy gondoltam (igaz ezt nem írtam le), hogy mindenféle segédprogi és egyéb okosság nélkül a Windows (XP) ennyit tud létrehozni... A win98-as fdisk meg még a 80-as IBM hdd-met sem látja, csak 12GB-osnak... De köszi a helyreigazítást. -
#8 Na ja én is ezzt használom 80 gb winyom stb...... -
#6 Nos, az elvi határ a FAT32-nél 32GB, ezt könnyen le is ellenőrizheted, ugyanis ha WinXP alatt 32768MB-nál akár csak 1-el is nagyobb értéket adsz meg a partíciónak, akkor már csak NTFS-nek engedi megformázni, de télleg létezik egy Large IDE drive patch, amit le lehet szedni a www.microsoft.com-ról, ami némileg kitágítja a 32GB-s határt, de nem érdemes annál nagyobbat használni a fragmentállódás miatt... -
#5 teljesen jo az, ismerös gepen pont ugyanezt csinalta, amr 2 honapja megy ugy a 80 gigas vinyoja, valami tulcsordulas lehet fdisk ben, azert ir ki 10 gigat -
Seldon #4 Hasonlóan jártam el. ME Boot Disc. Fdisk rendben.
A format 80GB esetén 10GB-ot írt.
Ettől lepődtem meg ...
Ezután hagytam végigmenni és rendesen formázta.
Van valahol egy "rendes format" ??? -
Seldon #1 Kérdésem:
Mekkora lehet Windows 9X/ME alatt egy FAT32-es Winchester Particio maximális mérete?
Egy 80GB-os winchestert szeretnék egyben látni ...
Mit kell tennem?
Mi a határ?