2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
#583 Nálatok a Bl-ben ugyanazok a csapatok vannak a csoportokban,mint most?Nálam össze-vissza van -
#581 Na, a hangok - közönség énekli a Liverpool himnuszát - azért nagyon jók -
#579 ellenfél kerestetik
(icq-zz, ha van kedved játszani) -
#578 Első tapasztalatok a játékkal kapcsolatban:
Úgy látszik a fejlesztés grafikailag, s nehézségben történik, többi az csak javítgatás.
Nagyon szép, jól fut, meg minden,ezek voltak a pozitívumok.
A menü az első, ami az ember elé kerül, ez, ha dícsérni szeretném, akkor borzalmas.
A többi nem tűri a nyomdafestéket..
A World Cup 1998 mondjuk 10 pont, ez a 0-át se éri el.
Az opcióknál át lehet a betűket állítani, de néha nem jegyzi meg.. hagyjuk inkább alapbeállításon.
Bejön a stadion, szép látvány, ahogy a felezővonali szektorban ég valaki kezében a fáklya, füst, minden - ugyanúgy, 90 percen át.
Életszerű...
Közönség a szokásos - addig jó, míg messze van tőle a kamera.
Kezdődik a játék, lehet hozzászokni az irányításhoz. Az igazán jó játékhoz nem kell 120 gombos gamepad, elég kell lenni a billentyűzet, teszteljük hát le ezzel.
Fejelni azok fognak tudni, akik vakon gépelnek 10 ujjal, védekezni meg azok, akik fanatikusai ennek a játéknak.
Támadni lehet, néha van olyan, amikor a lövés nem megy fölé. A kommentátorok ugyanazok mint régen, ugyanazokkal a szövegekkel.
Az irányítás újdonsága abból áll ,hogy menet közben, pláne ha sprintelünk, elgurul a labda a lábunkról, nem tapad , mint régen.
Szabadrúgás meccsenként van 1, les egy sincs
De végre nincs 32 kapufa, mint az előző részben.
Ami teszett, az a visszajátszások, összefoglaló a meccs szünetében, s a végén.
Ez emeli a játékot 7 pontra 10-ből -
#576 Nézz el ide . Itt mindent megtalálsz a használatával kapcsolatban. -
#574 lehet,hogy már nincsen fenn, nem tudom... -
#572 még tegnap,vagy azelőtt szedtem le... -
#570 csak én azt nem értem,hogy a többi játék jól megy, minden OKs, csak most ez kezd szívózni velem! Nem értem,hogy miért! ;( -
#569 nem, a Rescue warezről szedtem le!
-
M.A.D. #568 na, akkor win98se-re is kigyün. a Directx8.2-es mellé épp jó lesz. -
M.A.D. #567 1 óra múlva otthon nyomok egy-két skót bajnoki meccset (persze world class 8.min.) :) nyami
Ma, amúgy is nyertem a Hattrick-en. Igaz, csak barátságos meccs volt, mert szerda van. -
#566 itt az URL ftp://download1.nvidia.com/Windows/41.03/41.03_win2kxp.exe -
#565 a 41.03-at szedjétek le ez a legfrisebb.(Detonator) -
#564 553
te meg nyugodj már le és olvass vissza légyszi már többször is leirtuk ebben a fórumban
w-velugrasz fel aztan a,s,d-vel fejelhetsz -
#562 mikor jelenik meg a Creation Centre? -
#561 ird már ki, hogy had lássam sikerul-e :-) -
#560 ha elsö CD-d akkor mindenképp Ádám! :)) -
#556 Ma adják ki? -
M.A.D. #555 + daemon3.23 -
M.A.D. #554 Nincs crack. Anélkül megy. -
#553 a Creation CEntre mar letoltheto a Fifakorearol
kb 36 mega, de ha jol tudom csak nemet nyelvre lehet átbuheralni
MAD a CloneCD-s verzioban van crack? -
M.A.D. #552 2002/10/27 3:35 - Draven
FIFA 2003 közelgőben
Ahogy közeledik a FIFA 2003 kiadása (október 30.), úgy változik a hivatalos honlap. Egyre több filmecskét szedhetünk le a 'making of...' kategóriából, valamint felkerült egy olyan múvi is, amiben az új mozdulatokat nézhetjük meg. De a legfontosabb infócsomag a Creation Centre nevének feltűnése, ugyanis idén először lesz a játékhoz hivatalos editáló proggi, melyet az EA készített el, és nem a Chau Le féle FEd (bár az nagyon jó kis cumó). Ebben az igen hasznos applikációban mindent tudunk majd változtatni a nevektől a cipőkön át a mezekig. Jó lesz, srácok.
NA EZT MOST, HOGY ÉRTSEM??? -
#551 nem tudom azokkal nem probaltam, de a fifademom szebb lett :-)
akkor a 40.72-es de korabbiak semmi esetre sem
marmint a 40-esek kozul -
M.A.D. #550 Az lehet Breki, de ne feledd, az Omegadriver legújabb verziója is "csak" a 30.82-es Detonatort használja. És így élből nem megy a GTA3 ill. a NOLF2.Mondjuk a NOLF2-ben a Read Me-ben benne is van, hogy csak 40.71-től fölfelé futkorászik a gamma. -
#549 szólj ha kiirtad erdekel hogy mivel lehet -
#548 szedd le inkabb a 40.72-ot (eddig semmi gond vele).Ajanlom figyelmedbe a kovetkezo oldalt driver letoltesekhez:
http://www.guru3d.com/files/ -
M.A.D. #547 Na, én tegnap este kipróbáltam a Clone CD-s verziót (dameon bemountolás..stb..).
Grafika, hangulat szuper.
4-5 meccsnek kellet eltelnie (persze rögtön world class szinten kezdtem), hogy a kapusom ne fusson ki 20-30 métereket. Amúgy érdekes. -
#546 nem érdemled meg mert lusta vagy visszaolvasni..
najo 496........... -
#544 bocsi de mindenki nyaggatott vele -
#543 videokazettat bele lehet nyomni CD lejatszoba?
a válasz bele :-)
csak kerdeses az eredmény minosege
szoval neeeeeeeeeeee
Nem tudom hogy tudsz-e róla de van egy bizonyos Omega driver
család. Szebb képet sajtol ki a vasból. Itt a cime:
www.omegacorner.com -
#542 helyes :)) -
#541 jó? beby -
#540 Izé leszedem aztán nyomjuk.
-
#539 Koszi a gyors valaszt. Es valoban erezhetoen jobb lett 2x ennyi adattal? :)) Kommentatorok szokincse? Csapatok? stb. Vagy csak a hyperszuper grafikaknak kellett ennyi hely? -
#538 Mind a két Cd-n a játék van, Full installnál 1GB-t tesz fel. -
#537 Miert van 2 CD-n a jatek? Mi van a masodik CD-n? -
Maya #536 Szia,
Már olvastam róla a fórumon!
Jujj de jó lesz!!
-
Pace #535 2 napja jelent meg, milyen patch? -
Maya #534 Sziasztok!
Húú de klassz ez a FIFA203!!! Nagyon szép, sőt jobb, mint az eddig kiadott FIFA cuccok.
Már alig várom, hogy megjelenjen hozzá a magyar NBI liga patch kiadása.
Hol is találom meg az eddig kiadott patcheket?
Üdv,
Maya -
#533 te is, ha van kedved játszani :)