2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
#781 labdád=labdát -
#780 Nekem a következő kérédsem lenne. Kirúgásnál és távolabbi szabadrúgásnál (amikor nem jelenik meg a bal alsó sarokban a labda) ki lehet-e választani, hogy kihez rúgjam a labdád. Ez a korábbi FIFA-kban megvolt és nekem speciel nagyon hiányzik, hiszen így szinte vaktában lövi el az "értékes labdát". -
#779 Már rájöttem bocs... -
#778 Nagyon jo lenne ha valaki elmondaná hogyan lehet fejelni mer nem t'ok.
Ha már volt rola szó elnézést de jo lenne ha leirná valaki.
Köszi szépen előre is -
M.A.D. #776 Jaj. Nekem volt a FIFA2002-höz egy olyan inim, amikor a gépnél volt a labada, akkor annyi.
Ha ez is az lesz, akkor hagyom az eredetit. -
M.A.D. #775 Amúgy kezdem kapisgálni. Csak a védekezést kéne fejleszteni. Tegnap is kiléptem a védővel, azt semmi les...és szopacs -
#773 az uj ini-vel ez nem fog menni :-)
es mit nyertél? Valami bonus?
Amugy kis béka nagy B-vel jár :-) -
#770 bazzzzzzzzz nézd már meg a 747 üzenetet
-
M.A.D. #769 bakker. tegnap Dán I.osztály Farum csapattal (rém gyengék) nagy nehezen megszereztem az első bajnoki győzelmemet. A 22.fordulóban! :))) -
M.A.D. #767 bocs. nekem a clone CD-s verzióban ott volt egy txt. vagy nfo.
így fejből nem tudom, meg a melóhelyen vagyok
http://www.nforce.nl/ asszittem itt van, de....
ja, breki...a CLONE CD-s verzióban NEM használok crackelt exe-t!!! -
#766 de NEWTON se :-)
énmeg írni nem tudok... -
#765 ha fel napot visszanéznél
747#
amugy kijott uj roster
es Game Petcher is -
M.A.D. #763 az nfo file-t olvasd már el.
nem hiszem el, hogy ennyi láma van minden évben.
-
#761 xar :-)
70% labdabirtoklás a gépnek
en csak a big-et hagytam meg a másikat visszaraktam -
M.A.D. #760 Na, most viszem haza egy lemezen az új patch-et. kíváncsi vagyok, milyen lesz a game tőle!
-
#759 SOCCERGAMING DOWNLOADS CENTRE
http://downloads.soccergaming.com
-----------------------------------------------------------------
Filename : Gante Gameplay Patch 0.2
Game : Fifa 2003
Author : Gante
Sweetpatch MRA Compliant? : Yes
Description
New gameplay patch for Fifa 2003
See readme.txt in zip -
#757 nem egészen iylen egyszerű a dolog.
Ugyanis.
Ahogy én tudom.
Ilyenkor a monitorod frissitési frekvenciája fewlezödik, tehát ha eddig 120 Hz-en nézted a monitorodat, akkor ezután pont a fele, vagyis 60 Hz lesz. Ami rendkivül káros a szemnek, és iszonyuan vibrál. Ahhoz hogy 80 Hz-et elérjél 160Hz-en kell tudnia ugyanazt normál üzemmodban.
Külön kapható 3d-s szemüveget még nem láttam, nekem mindig videokártyához adták. Biztos lehet kapni külön is , de akkor valoszinü vezérlö kártya vagy ilyesmi is jár hozzá.
Valamibe ugye bele kell dugni az a szemüveget ill a csatlakozoját. egyelöre ennyi jutott eszembe a témárol. -
#756 ez most azt jelenti, hogyha veszek egy ma kapható 3d-s szemüveget, akkor azzal minden további nélkül 3d-ben fogom látni az eddigi játékokat?!
ha igen, akkor milyet érdemes venni? :) -
#755 http://downloads.soccergaming.com/
DESCRIPTION
GanTE´S GAMEPLAY PATCH 0.1
-CPU CAN SCORE OUTSIDE THE BOX AND ALSO LONG RAGE SHOT´S
-TURN USER SHOT´S NOT SO HARDER SO U CAN SCORE MORE OFTEN FROM 30/35 YARDS
-CPU USES MORE TIMES SLIDE TACKLES = MORE FREE KICKS
-EASY to use SLIDE TACKLE
-CPU HAVE A MORE UNEXPECTED GAMEPLAY ! NO MORE 70 % POSSESSION BY THE USER
-GOALIES LESS STUPID
*NOTE FROM in THIS VERSION EVERYTHING IS MORE BALANCED LESS CPU SHOT FORM LONG RANGE
LESS BREAKAWAY,THE CPU STAY IN BALL POSSESSION MORE TIME, SMARTER GOALIES!!!!
HOPE U GUYS LIKE IT -
#754 dehogynem gamepaddal es joy-al nemis tudnek.......
a verzioszamot majd megnézem
a patch a soccergaming-rol letoltheto -
#753 hol az a gameplay patch, és mi változik töle? -
#752 Hi!
Full cd-s verziónál a Version.txt file-ban milyen verziószám szerepel?
Nekem Build 325. -
#751 csak azt ne mondd hogy egy végre játszható FIFA-t még mindig billentyűzetről nyomsz... -
#750 Szegasztok!
Tegnap sikeresen teszteltem két focis gammát...teljes megelégedésemre.
FIFA 2003
Végre...szinte el sem hittem, hogy ez is FIFA..a sok évi nyűglődés után.Szerintem kirugták az előző fejlesztőgárdát. A játékos gyönyörűek, a stadionok a tömeg nagyon hasonlít a valódi közönségre. Az operatőr zoomol...és a hátér valóságszerűen elmosott..tökjó:)
Futásgomb az R1....nahát.A SEGA Worldwide Soccer és a PES után végre itt is:)
És nem kell nyomkodni, hanem ha folyamatosan nyomod, akkor fut...
Végre nincs a lábához ragadva a labda..pöcköli, utánanyúl stb..tuti..
Passzok okes és az is jó hogy lehet sprinteltetni a másik faszit az L1 gombbal.
Egyedül az ívelt lövések szállnak hülyén...de lehet hogyha a játék sebességét lefele fogom állítni akkor valóságszerűbb lesz.
PES2
Szinte alig változtattak az előző rész óta. Mondjuk az nagyon jó volt. A játékosok kicsit pofásabbak, a mozdulatok is, visszajátszásnál új kamera-beállítások...a fizika nagyon jó továbbra is. Nagyon változatos és élethűek a meccsek.
-
Idézet az index fórumából:
"Arulnak 3d szemuvegeket a computerhez. Regen (tobb mint 10 eve jott ki az elso ilyen) a jateknak specifikusan ugy kellett irodni, hogy 3d legyen. Ez nehez, tobb munkat igenyel, es az elso szemuvegekhez alig volt egy feltucatnyi jatek ami mukodott ezekkel a szemuvegekkel. Aztan valaki okos kitalalta, hogy erre nincs szukseg, a programok amik a ma hasznalatos Windows alapu graphic engine-eket hasznaljak, a 3d informacio kivonatolhato, es lehet 3d-ben nezni. Mit is jelent ez?
Azt, hogy a 2 dimenzios computer monitor kepernyojen, 3 dimenzioban jelenik meg minden. Stereoscopikus, haromdimenzios vagy terhatasu latasnak nevezik. Aki nem latott meg ilyent, az nem is igazan tudhatja elkepzelni. De peldaul: mondjuk a kepen valaki kinyujtja a kezet, feled. Szemuveg nelkul, ha megprobalod megerinteni a "kinyujtott kezet" meg mindig a kepernyo feluletet fogod megerinteni. Szemuveggel, a kez tenyleg ugy tunik, mintha kinyulna a kepernyobol. Olyannyira, ha megprobalod megerinteni a kezet, messze a kepernyo sikja ELOTT, valahol az ures levegoben fogsz a kez utan "keresgelni". Tehat latni a melyseget, targyak haromdimenzios poziciojat az "igazi vilagban".
Nem mindegyik jatek jon ki egyforman jol. Autoversenyek peldaul lelegzetelallitoak, hiszen az ut tenyleg ugy nez ki, mintha a kepernyo elottrol a kepernyo mogottig huzodna el, es a szaguldas tenyleg olyan mintha a kocsiban ulnel. Lovoldozos jatekok hasonloan zsenialisak. Nemreg jatszottam le a Star Trek Voyager Elite Force nevu jatekot, ahol a Borg-ok lezersugara "kivalagit a kepernyobol" feled.
A FIFA sorozat valahol a jo es a kozepes kozott van, foleg az utobbi 2-3 evben gyenge kamerallasok miatt. De meg igy is ugy tunik, mintha a stadionban, kozepen ulnel, es onnan nezned a meccset. Az a kamerallas ami egeszen kozelrol mutatja a jatekosokat, 3d-ben szenzacios, kar hogy nem igazan jatszhato ebbol a szogbol.
A lenyege az egesznek amit irok, hogy aki nem tudja hogy mirol beszelek, az nezzen utana. Egy ilyen szemuveg, computerhez kapcsolodo ize, drotok, meg minden, 80 dollar korul kaphatok, legalabbis USA-ban, es ezer szazalekkal javitjak a legtobb jatek izgalmat, erdekesseget, es az ottleves illuziojat"
-
#748 :-)
kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy tetszik az uj cpuai a gameplay patch utan..... -
#747 DEVI-ANCE-2002-XF7B
-
#745 kössz -
#744 minegyiket
elöbb az elsöt majd a másodikat -
#743 ez lenne a kérdésem:most töltöm le adc++ ról
ha készvan melyik cd-t kell a daemol tool-al
megcsinálni???? -
#742 ja és szintén semi pro
de tegnap miutan a real ellen bevagtam a masodikat felajanlotta hogy tul konnyu nekem lépjek feljebb :-) -
#741 Beadas, fejelés:
A beadásokból szerzett gólók rendkívül izgalmasak. Hogy a "labdafogadó" emberedet jó pozícióba hozd, ahhoz hogy a beadott labdádat elfejelje vagy elrúgja (vagy egyáltalán elérje), el kell érned, hogy a megjelölt területre fusson. Mindezt a következõ módszerrel. Még a beadás gomb megnyomása elõtt egy másodperccel nyomd le a "player-run" (alapból Q) billentyût. Amíg a labda befelé ível nyomogasd a lövés gombját (vagy a fejelést).
Hogy jól tudj fejelni a FIFA 2003 mindent el kell felejtened amit az eddigi FIFA játékokban tanultál. A FIFA 2003 az a játékos éri el a labdát, aki legutolsóként nyomja le a fejelés gombját. A legjobb ha folyamatosan nyomkodod a fejelés gombját (alapból W) az iveléstõl megkezdve. Ne félj visszafejelni a vedõkhöz illetve a szárnyakra a labdát. Persze, mint mindenhol az iránygombokkal itt is befolyásolhatod a labda útját.
Kapáslövés:
Amikor a labda feléd száll (magas labda) üsd le az emelés gombját (A) és a játékos egybõl átemeli a társához a lasztit. Ezzel a trükkel egy kicsit elszórakozhatsz a hátsó sorban. Amikor a támadók nincsenek közel hozzád, íveld a labdát az egyik védõdhöz, majd az emelés gombbal próbáld a levegõben tartani a labdát. Szerintem jó móka :)
Védekezés:
A FIFA 2003 védekezéseihez szükséges "trükkök" nagyon hasonlítanak a valós futballban tapasztaltakhoz. Nem szabad beleszaladni azonnal egy ellenünk irányuló támadásba. Mozogj vissza, és amikor biztos vagy abban, hogy szerelni tudod a támadó játékost, tedd meg. A labdaszerzéshez a legjobban használható gomb az "óvatos szerelés" (alapból D). Ha folyamatosan nyomva tartod ezt a billentyût és az iránygombokat használod akkor a játékos hátrálni fog (illetve oldalazni) és mindíg a labdát birtokló ellenfél irányába fog nézni. Így szembeállva a lasztit vezetõ játékossal hátrálj, várd meg a legjobb pillanatot és szerezd meg tõle a bogyót. Becsúszó szerelésnél (alapból az A gombbal) amikor eléred a birtokló játékost tartsd lenyomva a "óvatos szerelés"-t (alapból D) így a labda nem fog elpattani tõled.
Hedge forditása a SAccergaming nyomán.........
részletesen itt:
http://netkozpont.hu/fifahungary/fifa2003tipp.html
még egy dolog fontos sztem:
ugy vettem észre megvannak a hosszu inditasok csak nem a-val hanem d-vel
q-val beinditod a csatart majd rovid D nyomása
Fejelésnél az nyer aki utoljara nyom fejelést én nyomogatni szoktam mint régen mikor a futashoz kellett és igy elég soxor én fejelem el
-
#740 megjelent a Gante Gameplay Patch 0.2
Comment : NICE!! I love it!! Great Balance! EA should adopt this gameplay patch in there up comming patch. Althouh I hope in the next version, ground shots are more powerful.. Great JOB!!! -
#739 ezzel nem értek egyet szerintem az amator utanin kell kezdemni es egyre jobban belejonni -
M.A.D. #738 Én mindíg a legnehezebb fokozatban kezdtem a FIFÁT. Most sincs másképp. Így lehet megtanulni, és így hoz ki mindent a progi magából (6 perces meccsek) -
#737 Szintén semi pro -
#736 miylen fokozaton nyomjátok a játékot?
az amator tul könnyü, de a semi-pro már eléggé nehéz nekem :(
Tudom még béna vagyok. :) -
#735 Ha megveszed eredetiben a játékot, akkor abban nincs benne a leírás, hogy hogyan lehet előhozni a mozdulatokat? -
#734 A W-re nekem csak felugrik.
Az biztos, hogy ebben a játékban nagyon fontos, hogy mit milyen ütemben nyomsz meg. Ha egyszer ráérzel, akkor már menni fog. Cselezni már tudok, de a többi extra még nagyon nem megy. pl. Fejelés, ollózás, kapáslövés... -
#733 a shitfet!
micel sehol nincsenek leirva az plusz billentyük, csak az alapgombok.
Akkor jo lenne összeszedni mivel lehet még csinálni valamit.
vannak az alapgombok ugye:
ASD QWE van a négy irány(nyil) van a space, meg a shift.
Van még valami?