2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
#893 A FIFA HUNGARY azért nem elérhető mert a hostunk (Netkozpont) szervere meghalt és egy ideig ebben az állapotában is marad :( DE! Most feltöltöm az oldalt az ULTRAWEB-re, sajnos azonban a letöltések és a fórum ma még nem letölthetőek. Ezeket folyamatosan pótolom
A link ugyanaz marad: www.fifahungary.on.hu
Szólok ha fent van! -
#892 ja az uj gorogtuz effekt naon jo :-) -
#891 valaki használja már a gameplay patch-et?
kérdeznék tőle valamit....... -
#890 http://www.hwhunpage.com/
régiek is rajta szoktak lenni -
Kluivert #889 kösz
-
OPM #888 warezcenter.warez.hu -n talán fennvan még a rip.
Mást nem tudok... -
Kluivert #887 Még 1 kérdés, hogy le lehet e tölteni valahonnan? -
Kluivert #886 kösz -
OPM #885 =============================================================
1.System Requirements
=============================================================
Minimum:
350 MHz Intel Pentium II or AMD K6-2 CPU
64 Megabytes of RAM (128 MB for Windows XP)
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 16 MB video card or equivalent with HW-T&L (Hardware Transform & Lighting) and 24-bit z-buffer
450 MB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 8.1 installation
4X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Recommended:
750 MHz Intel Pentium or AMD Athlon CPU
128 Megabytes of RAM
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent with HW-T&L (Hardware Transform & Lighting) and 24-bit z-buffer
1.2 GB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 8.1 installation
4X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
360º analog game pad such as the Microsoft Sidewinder Gamepad Pro, Logitech Wingman Rumblepad
Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported. -
Kluivert #884 Nem tudja valaki, hogy a 2003-nak mennyi a gépigénye? -
OPM #883 a legújabb driver van fönn, azt a régebbit honnan lehetne leszedni? Esetleg ha megvan valakinek, nem tudná feltenni valahová?
thnx -
#881 hoppá!
itt nagy gond lehet! nézzétek csak meg : fifahungary.on.hu
Mindenesetre sok sikert Hedgehognak! -
#880 biztosan rossz a xerver! :D -
#879 Bezárt a bazár?
HEDGE! Válaszoj!!!!!!!!!!! -
Kluivert #878 de mégis? -
#877 látod, ez egy hjó kérdés! :D nem tudom -
Kluivert #876 a www.netkozpont.hu/fifahungary miért nem jön be? este még semmi baja nem volt. -
Kluivert #875 Mekkora a gépigénye? -
#873 Nekem is szörnyű a grafikám sajnos... ;( Geforce2-őm van, ugrál a grafika és sajnos élvezhetetlen, gyakran lefagy! :( -
#871 Senki?
-
OPM #870 haha... -
#869 Ronda az, ha jol jeleniti meg, akkor is -
OPM #868 Hali! Nem jelent meg valami patch vagy ilyesmi a játékhoz ami kijavítaná azt a hibát, hogy TNT 2n ne legyen olyan iszonyatosan ronda grafikája?? :( Vagy hogyan lehetne megoldani? Nem hiszem hogy a kártya lenne ilyen gyenge... Ronda az emberek feje, nem lehet látni a hátukon a mezszámot se :( így nem valami jó a game...
Help me!!
Thnx -
#867 köszi mogul -
M.A.D. #866 Micsoda?? mennyi láma! bakker.
1.cd install, azt második cd-ről nyomod a gammát clonecd, daemon3.23. ennyi.
full. és komment is van.
-
M.A.D. #865 Na, ezért nagy gamma a FIFA!
Kábé 1 órája játszottam otthon (world class, 6.min.), svájci bajnokság 2 round cup, fc zurich-grasshoppers, 9 perc. Rámlövi a csatár a labdát 13 méterre a kaputol, a védő elesik, és a földön az ismételt lövésbe beleér kézzel. Sárga és büntető! Vazzzzzz. Ilyet még nem csinált. -
#864 Szerbusztok! Valaki mondon nekem egy működő ISO címet. Az apollo-n és a rescue warezen van, de nem jönnek a file-ok! Help! Köszi, avcom -
#861 lenne egy kérdésem, szabadrugásnál lehet valahogy csavarni? mert még nem jöttem rá -
#860 :DDDDDD -
#856 Na akkor vki regálje már el hogy pontosan hogyan is kell fejelni, ollózni és hogy hogyan kell normálisan cselezni ?!(hozzáteszem tudom hogy hogyan kell cselezni csak nem hiszem el hogy ilyen szar) -
#855 en egy forumot es egy programot mondtam
az 1.-n találsz cimeket vagy a masikkal leszedheted pl tolem -
M.A.D. #851 ja jó? én sem. :)) -
#850 nem egészen értem -
M.A.D. #849 az aicpu file-t, amit a másik peccs használ, mit idéz elő? -
#848 0dayftp
direcct connenct......... -
#847 ez a kérdés kb már háromszor fordult elő
nem nálunk sem ugyanazok..... -
#844 Nálatok 2002/2003-as idény és a Bl kiírása(csoportok)ugyanazok,mint igazából?(mert nálam össze-vissza vannak) -
M.A.D. #842 :) Nem sorban, hanem véletlenszerűen. De, az összeset! És azon belül a csapatot is így választok.
Most F.C.Zurich.:) -
#841 te sorban minden bajnoksagot vegigjatszol? :-) -
M.A.D. #840 Vazzz. Tegnap a svájci baknokságban a CPU (World Class szinten) benyelt egy öngólt! :)