33
Új Defender of the Crown PC-re
-
#33 Megjelent egy új Defender of the Crown, "Defender of the Crown: Heroes Live Forever" címmel. Nem olyan feelinges, mint a régi, de elég jó. Aki anno szerette, az mindenképpen próbálja ki! -
kefi #32 És egyáltalán,hogy kell lőni a katapulttal,hogy megfelelő magasra menjen? -
kefi #31 Nem tud valaki a "Defender of the Crown"-hoz valami cheat kódot.A tartsd lenyomva R-t az nem jött be. -
magyar ember 2 #30 Regebben volt rola szo, hogy keszul egy mai igenyekhez igazitott, 3D gfx DOC is, azzal most mi van? -
#28 Én is ott vettem. Lovagi tornára csak egyszer kell ráérezni, ugy ahogy a katapultálásra is.
Kardozás meg annyoibol áll, hogy csak kattogtatni kell az egeret minél gyorsabban. :) -
Árnyvadász #27 Tegnap megvettem. Voltam mindenhol, de végül is az EuroPark-ban (Határ út) megvolt. Ott aztán igazán van választék. Szerintem az egyik legjobb hely.
Progi: :))) Édes nagyon. Csak a lovagi tornákon az egérrel kicsit szenvedek. Meg a kardozást sem sikerült megnyernem egyszersem. 3-ból 3 padló...
Meg csak 1024*768-ban lehet vele normálisan játszani. De amúgy el lehet vele szórakozni.
Csak rá kell hangolódnom. -
#26 ez a felujitott irto igenytelen lett... el sem tudtam kepzelni mi lehet 500 mega ebben... hat 200 mega a zene termeszetesen wav... es 300 mega a hatterkepek, illetve az összes animacio termeszetesen mind bmp ben... valamint a program maga anno volt vagy 200kb most sikerult ugyanazt megirni 20 megaba...
igenytelen kodolas, de legalabb jacchatunk a kedvencunkkel ujra :D -
#25 Ja. Tök ugyanaz a hangulat csak sokkal szebb. Persze nem a mai 3D-s csodákra kell gondolni, kicsit mesekönyv szerű, de kellemes stratégia-taktika. Tud valaki menteni, mert nekem nem sikerül. :(
Letöltés -
#24 Milyen ez az új verzió? Megéri leszedni? Hozza a régi hangulatát? -
#23 Pl. warezcenter =) -
Gary #22 Lacc: Mondanál egyet, hogy ne kelljen keresni? :))) -
#21 Fent van már jópár warez oldalon. -
mezeik #20 Honnan töltötted le azt a változatot?
-
mezeik #18 Sziasztok! Tudja valaki honnan lehet letölteni a Defender of the crown-t? -
#17 Online játszható DofC. (Nem multi:)
http://www.cinemaware.com/play_dotc.asp
-
#16 nincs valami nagy tolongás... -
#15 Valaki küldjön 1 linket pls, ahonnan le lehet szedni a DOC remasteredet. köszi -
#13 dc, és tényleg benne van az eredeti változat is minden platformra! -
Cepheus #12 Hi!
G. Joe, elárulnád honnan töltöd?
Köszi előre is. -
#11 Mellékesen: Most töltöm lefelé! :D -
#10 és mindebből még 3 biztonsági másolat! :P -
#9 Kössz . -
#7 Itt neztem utana en is es ami most megjelent az a "benabbik" valtozat a Robin Hood-os lesz a komolyabb (ez a site szerint) es azt csak 2002 Q4-ben adjak ki.
Arnyvadasz meg 2 valtozatrol beszelt :)
a kicsit felujitott pedig ami most jott ki.
Ez pedig a nagyon: RobinH -
#6 Valaki játszott már vele ?!?
Csak azért , mert nem tudom , mi lehet ezen 40*15 MB , amikor az eredeti game mindössze 1 MB sem volt .
Nos ? -
#5 Hiba !
Most hibáztál !
Nézd csak meg EZT a címet !
Ez bizony a felújított változata a game-nak !
Szóval Árnyvadász szerintem erről beszélt ... Ennek a programnak készül a kicsit és a nagyon felújított változata is. A kicsit csak tuningolt grafika jellemzi a kornak megfelelően,... -
#4 Ez nem az a felujitott valtozat amirol Arnyvadasz beszel - legalabbis sztem :)
Annak a neve: Robin Hood - Defender of the Crown
ez pedig Defender of th Crown: Digitally Remastered Edition
Nem ugyan azok. Az elobbi a komolyabb. Az utobbi pedig ami most latott napvilagot legalabbis az usa-ban. -
#3 No de én arról beszélek, hogy a felújított változat már megjelent. Rajta van az ISO-news-on.
Ez érdekelne engem, le lehet-e szedi már valahonnan ?? -
Árnyvadász #2 Nos, igen.
Én anno, a http://webking.hu/dp/ oldalról szedtem le, ahol ez a progi mellett még rengeteg hasonló és időben is egyező leledzik.
Máspedig.
Ennek a programnak készül a kicsit és a nagyon felújított változata is. A kicsit csak tuningolt grafika jellemzi a kornak megfelelően, de a nagy már új progi lesz, persze a régi elemeket nyilván megőrizve.
Van hivatalos oldala is, de erre már nem emlékszem, ám ha beírod a Def.. stb. a progi címét egy jó kis keresőbe pl. Yahoo pillanatokon belül meglesz az oldal és már lehet is csemegézni!
Sok sikert hozzá! -
#1 Tudtok erről valamit?? Én nagyon csíptem, nosztalgiáznék kicsit. :)))
Köszi