Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Szerintem azt akarta kihozni, hogy mindenek felett Japán😄 Európai autógyártás meg shit<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
A mondanivalójából leszûrve az ideális autó:

-A szemnek kellemetlen
-Nem német
-Alulmotorizált, gyenge
-Nem biztonságos
-Kényelmetlen, fapados

😄D
Kit--Kat
Miért, akkor mitõl ájulsz el?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
én csak nem ismerem fel 😊 valahogy a fényképeken teljesen más mint mikor elmegyek mellette, de ezért nem szidom lényegtelen és kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Okéoké, Passat ügyben nem is mérvadó a véleményem, mert rendkívül ellenszenves a típus, ezt nyíltan vállalom 😊

Bár újabban Borg jóvoltából kezdi átvenni helyét a Szivik 😄DDD Az a baj, hogy 2 szomszédom is Szivikkel szennyezi a teremgarázs levegõjét és reggel szerencsétlen esetben ezek látványával indul a napom 😊 (pont a lifttel szemben parkol az egyik, és szinte az arcomba ugrik) 😄
Punker
az már annyira kelet hogy itt nyugatnak számított 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Hohó bocsánat! Most jut eszembe, hogy a Daihatsu az japán! De übermajer voltam akkor 😄
Punker
stílustalan? az hogy neked nem tetszik nem jelenti azt hogy stílustalan csak egyszerûen más rétegnek van kitalálva, amúgy valahogy biztos voltam benne hogy elektronikai hiba miatt van megint a geb@sz 😞

I.C.ram
Ja nekünk is volt dél-koreai csodánk 😄 Egy Daihatsu.
DanielT
Aszittem azér' hívják vissza, hogy bezúzzák ezeket a stílustalan fostömlõket, de csalódnom kellett 😄
DanielT
Höhhe, engem is ért hátrányos megkülönböztetés mert "nyugati autónk" volt a Dacia után. LOL! Egy Hyundai 😄DDD Annál keletibb verdát nehéz találni, de akkor még ugye ez mást jelentett 😄DD

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

I.C.ram
Emlékszem kispöcs koromban. Olyan rohadt vagány volt, ha valakinek az apjának nyugati autója volt, most visszagondolva az a nyugati autó sem érhetett többet egy szír új ladánál 😛, mert mind szakad nyugatról becsempészett lehasznált szar volt 😊 Akkoriban sokkal nagyobb státuszszimbólum volt, mint manapság. Családok több éves keresete ment el egy-egy "nyugati" Asconara, cápa bmw-re, stb-re közben kb értékük mint az ocska vasé 😄
cement
örülök neki

respect to the man in the ice cream van

DanielT
Hehe 😄 Embere válogatja 😄
Minden ponttal egyetértek <#worship>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

cement
persze... uuur isten...

I.C.ram
Viszont aki azt mondja, hogy BMW-je van, annál rögtön arra asszociálnak ,hogy szakadt cápa 730 gázosítva 😄
Punker
vesz a halál, inkább egy G-st 😊

cement
mondjuk en vagyok a hulye, mert ilyen nagyon okos embereknek magyarazom mi a jo... felesleges, ugy sem tudom a ti eszjarasotokat megváltani, nem fogom törni magam, vegyetek clsmercit!

DanielT
Te szerintem még nála is okosabb. Láthattuk a #50673 -ban mennyire. <#eljen>
cement
pfff... ennyi vagy. leszurod h a lada nekem a kocsi. okos, valoban okos gyerek vagy te is

Jaja, télleg szarok, én is utálom az olyan kocsikat, amikben bivalyerõs motor van, 80 millió biztonsági cucc meg ilyen kényelmi szarok, meg hogy ilyen túldesigneltek (pl 5ös BMW, CLS).. a hátam borsódzik tõlük.

A jó öreg lada, az az igazi. <#gonosz1><#pias>

Taranov
Én a német vs. más autóhoz csak annyit fuznék hozzá, hogy az Alfa GT-hez képest minden német autó ronda, legalábbis az én ízlésem szerint.
A minõségi különbségekben nem hiszek annyira, ebben a tekintetben biztosan igényes pl. a BMW, de abban nem vagyok annyira biztos, hogy a VW is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Jól összeszedett baromsághalmaz 😄DD
Punker
ez is 1 nézõpont, de mikor a 16 éves önjelölt shumacher a lopott ladájával beléd megy hulla részegen jól jönnek azok a biztonsági cuccok hidd el, a kényelmi szarok meg soh anem lehetnek fölöslegesek, tudod lustaság fél egészség 😊

cement
hát én egyik európai autótól sem ájulok el... megdizájnolják azt szevaszt, meg raknak bele kis parasztvakítást... de a német autókra ez hatványozottan igaz... belebasznak egy erõs motort, hogy hagy tapossa neki a burzsoá, 600féle biztonsági berendezést meg elektronikát mivel a burzsoá ugye nem tud vezetni, és sok kényelmi szart aminek háromnegyede full felesleges... ennyi

Punker
4-es se kéne, meg amúgyis a golf az golf 10 millát kiadni érte még akkor se ha elviszem a lottó ötöst, amúgy ez a német autó dolog is baromság, én is szidom a francia autókat pedig tudom hogy baromság fater a 4 renault-ot vette augusztusban egyiket se kellett gond miatt szervízbe vinni, sógorom a cégnél szintén francia szarokat kap mégse döglik ki alóla pedig neki üzletkötõként nem 2 km megy bele havonta, de azért szidom a francia roncsokat mert rühellem azt a népet 😊

Taranov
Mármint minden Golf, vagy csak az 5-ös?
És mi a gond vele?
Egyébként azon a véleményen vagyok én is, mint cement, német autót nem vennék ennyiért, legfeljebb, ha pénzbehajtásra kéne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
én szeretem a VW (különösen a régi kis hippi buszt😊 de a golf elb@szott dolog szerintem.

Punker
akkor elég 1 szép és reális autó a golf egyikbe se tartozik.

Taranov
Én sem azt vennék, de meg kell védenem, mert azt hiszem, hogy itt nem miniszterelnökök fórumoznak, akik nem ülnek be egy VW-be.

cement
a golf gti tetszettos meg jo kis kocsi de ennyi penzbol tuti nem azt vennek. nem azert mert fócvágen... hanem mert német 😄

Taranov
Ha meg 190 cm alatti egyedülálló csávesz vagy, akkor elég egy Golf GTI.

cement
attol fugg, hogy csaladod van meg minden vagy egyedulallo csavesz vagy... mert ha van feleseg, gyerek, akkor két autó, és nem egy AUTO...

Lteebee
10 misiért vagy két autó, vagy egy AUTÓ.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

GregSB
True.

Punker
na ez mondjuk jogos

DanielT
Én sem nézek le senkit az autója miatt, most speciel azért mondtam, mert aki 10 millát kiad egy Gófra(az egy elmebeteg hülye állat), az nem fogja magában tartani, hogy DE EZ NEM ÁM EGYNÉGYES ÁM! 😊
GregSB
Szerencsére az én ismerõsi körömben nincsenek olyan sznobok, akik lenéznének egy fócvágen miatt, szal én nem stresszelném magam ilyen dolgokon 😛

DanielT
Ennyit megér, hogy ha megkérdezik, hogy milyen kocsid van, utána ne kelljen automatikusan magyarázkodni, Fócvágengóf, DE nagyon erõs ám meg minden 😄
GregSB
Én a belinkelt tesztben lévõ két autóról beszéltem. Abban egy 130i M-es sportcsomaggal került 4000 Fonttal (Kb 1.5 millio HUF) többe, mint az R32.

jó ez így is szvsz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Elég hányás 😄
Skoda <#nyes><#levele>

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Harly18
Nem rossz, csak nagyon Swiftes. De ennek is megvolt az oka gondolom. Így azok is megfogják venni, akiknek tetszik a Swift, mégis inkább egy német autót akarnak, hisz a Skoda már nagyon régóta német és nem cseh......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Taranov
Szerintem nem olyan rossz, csak nagyon swiftes/roomsteres.

Harly18
Skoda Fabia - Hivatalos fotók

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

SötétBarom
Ebbõl indult még valamikor, ehhez képest elég vérszegény lett a végeredmény...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Új lancer..