Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
<#nyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

õ kért érdemi választ, ragaszkodott hozzá

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"200 új hozzászólás", de látom itt mit sem változott semmi 😮

cement
hagyjuk mar gyerekek, szarok az egeszre legyen annak igaza aki akarja...

respect to the man in the ice cream van

na jó utálom az ilyen típusúan beszólogató embereket:

,,hát én egyik európai autótól sem ájulok el... megdizájnolják azt szevaszt, meg raknak bele kis parasztvakítást... de a német autókra ez hatványozottan igaz... belebasznak egy erõs motort, hogy hagy tapossa neki a burzsoá, 600féle biztonsági berendezést meg elektronikát mivel a burzsoá ugye nem tud vezetni, és sok kényelmi szart aminek háromnegyede full felesleges... ennyi"

ez fikázás, értelmetlen leszólások a tulajdonosra nézve, ráadásul alaptalan. burzsoá: nincs japán drága autó?, erõs moter: nincs japánban? biztonsági és kényelmi elektronika: szintén zenész.
Erre megkaptuk ezt: ,,pffffff te kussolj mar el nyomikam nem teged kerdeztek sztem", meg ,,lol ti {@#&{#&>@#@^¢^·¢² vagytok, ertelmezni nem igazan tudtok....", ,,80legzsakot meg menetstabilizatort meg anyam kinja. punker a jo iranyithatosag nem az esp meg az abs... ha te csak azzal tudsz jol iranyitani valamit akkor inkabb ne is vezess"

Csodálkozol, hogy ezt utálom? És közben becsúszik egy személyeskedõs feltételezésem, bocs ezen nagy bûnömért, amúgyfélig-meddig igaz is, õ maga mondta, hogy nem szeret ,,tötymörögni", gondolom 90-100km/h-t ért tötymörgés alatt, nem 20km/h-t. Elképzelhetjük ilyen alapon mi a normális tempó számára. Képzeld, én jobbnak érzem magam, viselkedésemet tekintve. õt nem vontad kérdõre, mindenki lehülyézése után csak engem b*sztatsz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Amikor kiderül hogy nem volt igazad kihátrálsz a beszélgetésbõl, és másra terelsz. Én meg ne provokáljalak, hogy fejezd be amit elkezdtél?
Valahogy nem találom ezt a hsz-ét.
jó provokálni?

Lteebee
Õ mondott a stílusáról azzal, hogy leszólta a szabályosan közlekedõket.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Csak kár, hogy a rendszámot bele kell rakni a hûtõrács közepébe...
GregSB
Jeremy Clarkson tesztelte a Swift Sportot

4/5-öt kapott a végén, jobban tetszik neki mint a Mini 😄

Hartge V10

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

B&B S3 Audi - 362 lóerõ, 4,9 s alatt 100on. Nice.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

De ott semmit nem dolgoztak át, csak az elejébe a hûtõrács helyére valahogy beflexeltek 2 vesét egy 3as BMWrõl. <#hehe>

Hát igen, valszeg a skoda->bmw arcosítás messze gázosabb, mint ez 😊
Taranov
Egy kicsit tényleg 7-es BMW-s lett az eleje 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
öcsém attol még h passattal jarok meg nem en vettem es nem azert jarok azzal mert ezzel akarok hanem mert ez van.... ha tehetnem a felsorolt autokkal jarnek, elhiszed? na fejezzuk be mert ugy se fogjuk megerteni a masikat, beszlgessunk masrol😄

amugy hozzateve meg nem szeretnem ha szaguldozo orult allatnak tartanatok, en nem olyan vagyok, egyszeruen csak szeretek vezetni, és nem tötymörgök, ennyi. nem azt jelenti h mindent es mindenkit megelozok mindenhol ahol csak lehet....

respect to the man in the ice cream van

Szal érdemi válasz nincs?
SötétBarom
Nem is rossz, sõt.. Kéne.. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
<#wink>

<#buck><#eljen>

Litván, nem ukrán😛

Taranov
Brutális az E.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

te ban-nal menekülsz, én simán menekülök... Ez egyenesebb megoldás

Hagyjátok már abba <#gonosz3>

Beszéljünk inkább a kocsikról, jut eszembe, láttam ma egy E63 AMG-t, meg egy CLS AMG-t. Azok a hangok..

Válaszolj csak, témánál vagyunk.
Õ nem mondta hogy streetracer, de te mégis ráfogtad egybõl. Te nem mondtad, hogy nagypapisan vezetsz, mégis rádfogtam egybõl. Mi a különbség?

Nála nem lehet a végletek között köztes igazság, csak nálad?
a végén kitiltasz engem is, úgyhogy befejeztem....

Ez miért korrektség kérdése?
Én inkább tapasztalati véleménynek hívnám, ha pont azt fikázza amit vezet is. Legalább nem a levegõbe beszél.

Ugyanúgy nem mondtál semmit a vezetési stílusodról, ahogy õ sem. TE mégis nekiestél azzal, hogy õ biztos lámpás gyorsulgató. Akkor most mi is van?
Ilyet csináltak az ukránok Legendbõl is 😊 Mindjárt megkeresem a képet.
Hisz õ attól biztos rosszabb ember, igaz, hogy az egyedi megjelenésû japán autók jönnek be neki. Te meg mennyivel különb, hiszen nagypapi focusával jársz minden szabályt betartva.

Büdös szóval nem mondtam, hogy különb vagyok. Egyszerûen én utálom az ilyen embereket. Nem, nem azt utálom, hogy mit szeret, hanem a stílusát, meg ahogy idejön fikázni, és végül kiderült, hogy amit fikáz, jelenleg azzal jár (Passat). Szted ez korrekt? Ez csak egyszerû szövegelés semmi más, mások hergelése. A vezetési stílusomhoz meg semmi közöd, fõleg úgy, hogy én errõl nem mondtam semmit. Szted a tuningverdákkal való ökörködés (mást nem tudok mondani), meg a mazsola létezik? Kettõ közt nincs semmi? Szélsõségesen gondolkodsz te hallod... Amúgymeg nem érzem szégyennek ha bárki is gyorsabban szeret menni, menjen, én még nem vezetek túl rég óta, ennyi. Az a gond, hogy sokan ezt szégyennek érzik, és erõlködnek a másikkal. Ebbõl csak a gond van

Jaj mit láttam ma! Skoda Fabia széttuningolva (elsõ hátsó lökhárító hiányzott is 😄), elöl meg két BMW forma vese <#wow1><#confused><#merges2><#boxer><#violent><#banplz>

Röhögtem rajta egy sort 😄

Az M3 az ez. Az általad linkelt képen egy 3as CC van, bár a 2+2 kipufogócsõ lehet azt jelenti, hogy abból a változatból is lesz M.

A BMW-seket lehet hogy nem, de magukkal a BMW-kkel semmi bajunk nincs 😊 Második autónak jópár Hondás tart 😊
325i + vti, vagy a legendeseknek általában bejön a régebbi, tepsi 7-es bmw is...
Taranov
Azért a BMW-seket nem fogadnám el olyan könnyen 😄

[Walaki]D`Lair
Ez a kupé kabrió nem látod? 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mint ahogy minden autómárka saját fórumán.
Mifelénk az Alfások is szivesen látottak, a tavalyi honda-alfa tali óta. Szal nem az megy, hogy bú ez meg az. (némelyiknek még BMW-je is van 😄)
Taranov
Gyerekesek vagytok, szerintem.
Nem akarok most senkit kiemelni névszerint, de az tanulságos, hogy pl. az Alfa Amore fórumon az ilyen vezetési stílusban észlelhetõ különbségeket teljesen békésen is meg lehet beszélni.

DanielT
Megint tervezel visszaélni a jogaiddal riceboy? Te beszólhatsz, de vissza már nem tetszik?
Attól hogy egyet nem értett vele senki, neked még nem kell elkezdeni személyeskedni, meg fikázni õt. Se.
A "ki ha én nem" meg pont rád illik, amit itt tobzódsz vele szemben.

Hisz õ attól biztos rosszabb ember, igaz, hogy az egyedi megjelenésû japán autók jönnek be neki. Te meg mennyivel különb, hiszen nagypapi focusával jársz minden szabályt betartva.
Szal tükröt magad elé is, miközben mást fikázol. Azon kívül semmi gond nincs, hogy miközben vele is, veled még jobban elszalad a ló.
ki jött ide lefikázni mindent értelmetlen indokokkal?
én meg utálom az ilyen ,,ki ha én nem" embereket a fórumon, meg az utakon. Bocs És lerí, hogy az utakon is ilyen, mert nem tagadta....
Attól, hogy tuningmatyi vagy te is, nem kell vele tartanod

Neked aztán pont csendben kéne lenni, mert már úgyis érik a 2. banod.
DanielT
Nyugi riceboy, megint nem veszed észre mik a viszonyok?
A hangulatot mégis te kelted itt, nem õ.
Hisz neked alanyi jogon jár mások fikázása látatlanban. Nem is tudom kitõl tanultad. De jól haladsz.
úgy bírom az ilyeneket, csak a maguk fajták veszik õket komolyan, a többiek meg marhára letojják, meg kiröhögik az ilyen ,,élménybõl" autózókat 😄DD

Lteebee
Élménybõl vezess más országokban, de ne arra, ahol én a szabályokat betartva haladnék.
Az ilyen "mégegyautótlenyomokmielõttapiroshozérek" csávók miatt veszélyes a közlekedés.

Amúgymeg amikor a japcsi kedvenceidben még nem voltak hárombetûs kütyük, akkor a német kocsikban sem.

Ja, és a fiatalosból is vegyél vissza kicsit, kezdi szúrni a szemem a sok személyeskedés, provokáció.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DanielT
Ezenk a képen szinte semmi nem látszik, a hivatalos fotókat kell megvárni.

Nem, nem rendeltem 😞 😊

de a simától alig különbözik, mert ez M3 állítólag 😊
nem az alap coupé-val van bajom 😊
u.i: most akkor tényleg megrendelted? 😊 milyen mocival?