Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Ja de, de a 165 és a /65 is nagyon távoli egy M5-höz.

Szóval a komfort szerint az átlag /50-/65-öt hasonlítja a korábbi /80-as ballonok rugózásához.
Amúgy ez is okafogyott fejtegetés, mivel említi is, hogy a rugózáson meg visszahozzák a bukott himbalimbát.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

cement
minek gyur ez? nem birja tekerni a kormanyt vagy mi? :D

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Milyen idétlen már kigyúrva Bazsó :D

CSOCSO
165 os? az szerintem trabant gumi... inkabb 195 is van a legtobb auton.. legalabbis a haverom 91 es nissanjan is az van.. a celicankon is az van aszem.... stb ..
cement
ez egyertelmuen fake

CSOCSO
hat szerintem itt jobban mukodik a stop tablas okossag mint a jobbkezszabaly
SötétBarom
A legtöbb átlag autón ilyen gumi van, nem? ^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lteebee
Szerintem nem az m5 a szkóp ennél a cikknél, hanem az átlagosabb autók.

Lteebee
Persze, meg belátom én a magasított hátfalat is, csak magam is a vízszintes övvonalat tartom az autóforma alapjának.

Joey_The_Man
Ez a cikk nagyon erõltetett tényleg.. Meg ez a gumi dolog is hülyeség, nem csak 180 -al lehet kanyarodni, szerpentinen is elég hasznos egy széles tappancs alacsony oldalfallal. 80 kmh-nál..
Vagy rakjunk az M5-ösre 165/65 ös gumikat??? mert a széles gumival több a fogyasztás meg ugye nem lehet menni 180-al??

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

de sok dolog erõltetett okoskodás, pl. klíma, nagy üvegfelület, ködlámpa csak csomagban, nem egyenes oldalablak (hogy nézne az ki ma?), nagyobb súly,...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Joey_The_Man
Ez nem egy sima clk ugye tudod ? <#smile>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Ez ugye nem igaz ????!!!

Lteebee
Egy hónapon belül két h7-et cseréltem.
Szerencse, hogy hozzá lehet férni, noha csak két éves a kocsi.

Imádtam a korábbi autóimban, hogy kiláttam hátrafele is.

A csengersimai határ elõtt ~2 kilcsivel egy német srác tolta a verdáját éjszaka.
Megálltam, aztán szembesültem, hogy a vontatóbaszada a csomi alján van valószínûleg 250kg csomag alatt, megértette...
Dísztárcsa, fényezett lökhárító és tükör... igazuk van.

sok igaz, de sok ökörség :))

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A H7 vs H4 izzo téma pedig pl ugy igaz ahogy irja.
cement
a tolatolampa helyett ködlampat akartam ide irni :)

Ja, meg ugye a fém+gumi lökkös a 3-as bmw-n bizonyára kellemes a gyalogos számára is, hisz anno ez milyen nagy szempont volt :DD
cement
hat igen, altalanossagban beszel egyedulallo esetekrol, mint pl a tolatolampa vagy a fenyezett lokharito... a legtobb autohoz ami nem luxuskocsi, kaphato fekete lokharito, szamtalant latni az utakon is...

Azért reméltem, hogy a kurblit nem hozza elõ, hogy azt miért nem adnak a mai autókhoz.
Van benne igazság, de alapvetõen egy ökörség a cikk.
cement
sztem meg van sok igazság is benne... pl a tolatolampa az nagyon nagyon igaz, meg még párnál szintén nagyot bolintottam...

meg ez, hogy ködlámpát téli csomagban dják. Lóf*szt, szinte mindenütt kérheted külön, csak pl. +30-40 ezerért kapsz ülésfûtést meg fényszórómosót, nem kötelezõ. Sztem vehetsz tempomatot is külön alaphoz is, csak nem éri meg 2-3 extrát külön venni, mert lehet, hogy nagyon kevés ráfizetéssel magasabb felszereltségi szintet kapsz

SötétBarom
Nagyon szar cikk. ^^

Rohatt minden autógyár me' ránksózzák a lékkondit meg a zExtrákat.. (Emléxem anno mekkora élmény volt légkondi nélkül leutazni Olaszországba..) Meg a gecik nehéz autókat csinálnak.. Azér, hogy legyen bizti.. De az veszélyes ám a régi, nem bizti autókra.. Meg a kecsegek egyberakják a kapcsolókat, egy panelba!! (ez van sajnos, ha a billentyûzeten meghal az enter, akkor az egészet cseréljük..)

-.-
szar.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

épp most olvastam. Azért a nagy üvegfelületek+klíma kritizálásával nem értek egyet. Elõtte meg a kilátást kritizálta, LOL Ez így jó, kell a klíma

tudom mirõl beszélsz, én is észrevettem, amikor kinnt voltam, jópár nagyon idétlenül vezet... De bírom a kersztezõdéseket, ahol 4 irányba STOP tábla van :DDD, jobbkézszabály isten õrizz :DD

CSOCSO
nem szeressek amcsiba nezelodni = emberek keptelenek vezetni es megallnak olyankor is mikor nem kene... kozben ha nezelodok akkor bummmmm
Punker
nem nem nem, hát milyen oktató tanított titeket? a városban azért megyünk normális sebességgel hogy mi tudjuk figyelgetni a nõket, nekem ez volt az elsõ lecke amit a fejembe vert :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CSOCSO
ha lenne bugattim akkor 20 al se docognek az utcakon... merhat mit er a jo kocsi ha nem bamulnak meg teged:D
Taranov
Nekem a képek alapján az Alfa GT jobban tetszett, de élõben már csak a Brera :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SötétBarom
Én ezt már az elsõ képek óta tudom ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Taranov
Remélem nem követek el szentségtörést azzal, hogy a hozzászólásomban nem említem a BMW-t, de betértem a minap egy Alfa szalonba, beleültem a Breraba, és úgy döntöttem, hogy ilyen kell nekem. Sky window-val, pirosban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a tulajokat úgyse izgatja :DD
Ezek az autók hírbõl sem ismerik a racionalitást, ezért vágyik rá mindenki :D

GregSB
Tökmind1, a lényeg hogy mindék autó rengeteget zabál, ezzel asszem tisztában van mindenki, csak Icram annyira a szívébe zárta a GT-t, hogy számára szentségtörés volt azt látni hogy annyit eszik mint a Veyron :)

"Normális" vezetés mellett az sem eszik annyit.

Csak 30-at, kösz :DDD

GregSB
Igen, ennyit fogyaszt ha kitapossa a belét = azt csinnálja vele amire tervezték. Vagy te 20km/h-val akarsz vele döcögni a plázák elõtt? :DD

Egyébként a Veyron is túráztatás mellett vagy 400km/h közelében zabálja be a 60 litert. "Normális" vezetés mellett az sem eszik annyit.

cement
néztétek? Ekström nyerte, Loeb-öt megverte a szuper döntõben ugy hogy mindketten citroen xsara wrc-vel mentek... loeb ugyebar 3eve azzal vilagbajnok és kikapott vele... ááá nagyon kemény volt :D

CSOCSO
fueleconomy.gov szerint bugatti 8 mpg.... ford gt 13 mpg...
CSOCSO
hat ezaz... 3-4 a ford gt nek... a veyronnak meg 4....

amugy az a musor volt amikor a sajat ford gt jerol beszelt.. de akkor is emlitette mikor mentek ossze vissza a ford gt vel, zondaval meg mittom melyik sportgepekkel marmint az utcakon mentek vhova.. mikor nem tudtak kiallni az egyik autoval a parkolohazbol mert olyan alacsony volt a kocsi:D:D:D akkor is ugy figuraztak ki a ford gt-t hogy non stop a benzinkutnal allt az auto...
I.C.ram
Ja amikor állatkodott = 10ezres fordulatig huzatás, stabilan ott tartás, kipörgõ kerekek, stb. Normális vezetés mellett, amit megtoldunk egy kis lendületesebb gázadással, jó harmadát eheti kb.
GregSB
Rég volt már egy kiadós képszpem:

HAMANN Ferrari 599 GTB with 673 bhp

Még több kép a concept Volvoról:

GregSB
Hol mesélt róla?

GregSB
A Top Gearben azt mondta, hogy amikor állatkodott vele (Ford GT) a teszpályán akkor 3-4 MPG-s fogyasztást hozott ki belõle...

(4 MPG = cca 58 lityó / 100 km)

I.C.ram
Érdekes, mert abban az idõben az volt az egyetlen Ford típus, ami nem termelt veszteséget.

Valahogy kizártnak tartom, hogy annyit zabáljon, mint a Veyron. 600 le az meg 1000. Majdnem a duplája.

Szerintem csak nagyot akart mondani.
CSOCSO
most neztem jeremyt.. meselt a ford gt jerol.. az egy dolog hogy tobbet eszik mint egy bugattu veyron (!!!!!!!!!!!) de meg annyi baja is van hogy beszaras... marmint a fordnak.. tok jo:D nem csodalom hogy befejeztek a gyartasat
Kit--Kat
A Countach a legszebb Lambo.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
tudtok élni

legközelebb csinálj képeket pls!
inkább SLK a kérdés :DDD

CSOCSO
elmentunk megenn az autostalira (van itt valami hely ahol minden heten osszegyulnek az emberek.. sport verdak, amcsi dogok, mindenfele szepseg)

volt sok sok gyonyoru auto de mikor begordult egy sarga countach.......... hat olyan csond lett hogy nemigaz.. szinte lehetett hallani ahogy az emberek szive gyorsabban vert:D:D:D
igaz mint kiderult csak egy replika.... de kivulrol belulrol egyszeruen megmondhatatlan volt hogy nem valodi.. latvanyilag odabaszott de nagyon.

az erdekesseg az hogy par hete mikor voltunk akkor volt ott egy piros eredeti.. de ez a replika jobban megfogott... olyan latvany volt mintha egy szuperszonikus titkos lopakodo gep gordult volna el elottunk:D

de tok jo ide maszkalni.. kocsimhoz is tok sokan odajonnek, meg beszelgetnek velem...
SötétBarom
Apróra kéne vágni és megetetni a disznókkal..
-.-