Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csak a marketinggel van gond, legalábbis úgy hangoztatják, hogy büszkék a Lamborghini motorra, és a Lamborghini rokonságra - kb mintha a Lamborghini adott volna nekik pár tippet meg egy überkirályos motort.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

te el vagy tévedve, Lamboban van Audi fejlesztésû motor 😊 Tulajdonképpen övéké a Lambo 😊 A Lambonak kellett segítség, hogy nyereséges legyen. Én az R8-ast nem értem, ez belsõ konkurencia.
Ott az RS4, a TDI, hidd el, saját lábon állnak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nem tudom az Audi miért nem áll végre a saját lábára, milyen presztízskocsi az az Auditól, amiben egy Lamborghini motor van ? Nem véletlenül van a BMW, Mercedes sportkocsikban saját motor.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

hát a fõ BMW-s sajnos eltávozott... (mondjuk ha ezt most látta, biztos behugyozik 😄DDD)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Képek ?

I.C.ram
olyan mint egy cigány sportpapucs...
JGTC
nekem sem tetszik (privát vélemény)

Én inkább úgy látom, hogy a Toyota nagyon sokat agyal azon, hogy milyen legyen a Supra utód, és gyártja egyre másra a koncepciókat a többiek meg ez alatt dobálják ki a normális autókat.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nekem nagyon randa 😄D

Csabesz6
nemtom sztem a tetõvonal ,és az oldalablak olyan seatos...tango vagy meik nézett ki így

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#wow1> érdekes

CSOCSO
szoval szvsz nagyon durvan nez ki...

bar ezt valoban inkabb kepzelnem el uj celicanak... 400 loero benzin es elektronika egyszerre.. az uj supra meg jojjon v10 N/A val....
CSOCSO
2005 tacoma

szerintem csecse... bar szallitasra nem vennek uj autot.. de ha mondjuk esetleg motocrossoznek.. vagy.. valami olyan sportag orultje lennek amihez megfelel egy zsir uj truck akkor tuti ilyet vennek.. es nem fordot.. dodgeot vagy barmi mast
CSOCSO
valahol azt olvastam hogy mar nagyon nagyon sok toyota pickup truckot vesznek.. pont emiatt hogy a ford tul sokat zabal.. feleslegesen..

a reklamok is viccesek.. ford meg egy toyota truck all egymas mellett. mindkettot 1-1 csako pakolja meg deszkakkal.. a lenyeg a vegen az volt, hogy a toyota segget be lehet csukni a fordet meg nem.. szal vegyel toyotat mer sok dolgot pakolhatsz fel ra... es belulrol is zsir....
amugy az uj toyota truck valoban nagyon zsirul nez ki( a tobbihez kepest)
desigo
azért ez csak pá mpig látható
aztán kap Astont is😊
I.C.ram
pff... james bond egy középkategóriás fordban? 😄 Jó hogy nem first gen Swifttel nyomja 😛
desigo
I.C.ram
milyen fordot kapott? 😊
I.C.ram
Ettõl függetlenül az utóbbi pár évben csak a pickupjai voltak nyereségesek.
Jah, fizettek kb 15 millió fontot, hogy 10 mpig hajtsa meg a szekerüket <#nyes>

Tiszta jó üzlet ez a film, már a forgatásnál megtérül minden 😛

Most próbál a Ford valahogy kikecmeregni a válságból, amit egyrészt az okozott, hogy az emelkedõ benzinárak miatt egyre kevesebb ilyen benzinzabáló állatot vesznek az USAban.

desigo
Pedig az új James Bond is Fordal csapat😊
I.C.ram
Nem egészen 😛 Már jópár éve a ford pickupok a legkelendõbbek.
Az ilyen szutykok miatt megy / ment tönkre a Ford <#merges3>

desigo
Már ahhoz, hogy kifejlesszék rengeteg pénz meg idõ kell.

I.C.ram
Úgyhogy megrendelésre dolgoznak. Nem gyártanak le elõre 100 G mercit, aztán kirakják a szalonba hátha elfogy... MEgrendelésnél meg csak nyeereséges lehet 😊
desigo
Gondolom mindegyik típusból csinálnak tuning változatot..
az elsõ ráadásul az egyterû Vaneo 😄D

egybként olyan, mint a tanulmányautók, mégse csõdöl egyik gyár se 😄D

Nem vágom, hogy képes nyereséges lenni a Brabus, ha minden Mercedesbõl készít tuning változatot, amik egyrészt eszméletlen drágák, másrészt a 70%át(pl A osztály, Smart, G stb) biztos hogy nem veszi meg senki (kidobott pénz). Hogy marad nyereséges ?

Ilyeneket pl nem vennék:

Ilyeneket már annál inkább (többet is <#vigyor1>)

Eszméletlen jól néz ki a Bömös <#worship>

Mégiscsak kaptam <#rinya>

Hát elég undorító, pl amikor széttörik azt a Porschét, vagy kiszaggatják a kocsikból a motorokat... Pár kmmel már túlment a poén határán.

A másik, meghogy tiszta fake az egész, pl a tankos dolog, nem vágom pontosan milyen HK volt (Leo2A5-6ra tippelek, vagy másik európai típusra), de abban biztos vagyok, hogy legalább a fél pusztát felszántotta volna egy lövéssel, ez meg itt pattogzott meg szikrázott, mintha petárdát dobtak volna rá.

Meg az aknakvetõnél is néztem, vagy nagyon skilles a srác, vagy fake.

<#levele>

Jó hát Fiat Uno-kat is törtek, meg talán Renault 21-est is láttam, meg Sierra-t 😄D

I.C.ram
vagy Ghost? tudja a franc 😄 esetleg Phantom? ahhh mindegy 😄
I.C.ram
Vagy Silver Cloud nem emlékszem már 😄
I.C.ram
ja kifelejtettem, hogy egy 90 éves Silver Shadow-ról van szó 😊
I.C.ram
Pedig a régebbi autók érik a legtöbb mind eszmei, mind anyagi értékben 😊 pl a Világ legdrágább autója egy Rolls Royce, ami a gyár tulajdonában van.
Lteebee
"idáig korrekt szubjektív teszteket olvastam,de most pont az ellenkezõjét a tapasztaltnak"

lol

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Amikor a taxi részeiben pl. halomra törik az autókat... olyanokat, amikre nekem nem futja, akkor is pipás tudok lenni néha.

A kacsát én is nagyon sajnáltam.

én meg úgy látom, mintha lenéznék a régebbi autókat és tulajdonosaikat. Száomra nem viccesek, megnézem a látványt, de mintha 6 éves vérpistikék szórakoznának nagyban.
Mondjuk az Espace kabriósítás tényleg lol, az legalább mond valamit, hogy miért kell merevíteni

I.C.ram
Lakókocsik nem izgatnak annyira, mert semmilyen módon nem kötõdöm hozzájuk, de biztos van, akinek az is fáj. Esztelen rombolás minek kell... Építsenek maguk autóreplikákat, és rombolják azt, akkor máris húznák a szájukat, húú de sokat dolgoztak vele.
desigo
Akkor a második rész se fog bejönni...

Szegény limó,meg Roys😞

mondjuk azok a lakókocsik nem érnek tuti semmit...
I.C.ram
Ezek mekkora tanyasi parasztok 😞 Ilyet normális autószeretõember nem csinál. Az más, ha valaki kisódródik a kanyarban, és úgyl esz totálkáros, és megint más, ha valaki egy veterán porschet, aminek itthon az ára kb 3 millió az zúzza direkt össze. Jó nagy tapló ez a Jeremy a lópofájával együtt.

Amúgy meg az összes robbanás pirotechnika volt. Semelyik autó nem robban fel attól, mert nekimennek kamionnal, és ott látni is lehet, hogy az ajtaja robban fel, nem pedig a tankja.

A tankkal lövés is trükk volt. Egy tank lövedék úgy átmegy egy Yugo-n, hogy a szomszéd faluban köt ki, arra nem is beszélve, hogy nem volt semmi becsapódás nyom a kocsin, tehát vaktöltény + pirotechnika. Az agyaggalamb lövészetnél is minden pirotechnika volt.

Nagyon sajnáltam ezeket az autókat. A ladától kezdve a porschen át a cv2-ig mindegyiket. Nem ezt érdemlik ezek. Ezekbõl már nem gyártanak többet. Miért nem inkább valami szar tucat yarist bontanak szét, ha már muszáj nekik más munkáját szétgyilkolni?

Lópofájú angol yeoman.
2 részes itt a második rész

desigo
"Csak annyit szeretnék kérni tisztelettel, hogy mielõtt irnak ne igyanak annyit"

"Elég volt a szivásbol srácok, tegyétek már le azt a nyomorult LSD-t"

mindenki megából indul ki😊))
Gyûlöletlevelek 2006.

Nem értem néhány ember hogy fel tudja húzni magát egy sz*ros autóteszten 😄D, nyugtató hiányosak 😊

cement
remélem ez megmarad a számíógépgrafika szintjen 😄
nagyon szar

respect to the man in the ice cream van

Lteebee
Nálam is ott kattant fakejelzõ, bár ki tudja...

SötétBarom
Az animálva volt.. Szerinted Jeremy simán leszed egy repülõ autót egy RPG-vel?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;