Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne feledd ez az uj sportos LS...
5 lityo v8=400 hp
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
A Smart is készül majd elektromos kivitelben (szvsz alapból elektromos motorral kellett volna kihozni)
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Valszeg sima traktoros engedély már nem is elég hozzá, ehhez minimum mezõgazdasági nehézgépes vizsga kell :D
Mindíg is tudtam hogy igaz amit a hálivúdi filmekben látok :D
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!
Az viszont sajnos igaz, hogy túl drága a többihez képest.
Annyira unalmas sztereotípia ez <#szomoru2>#szomoru2> Én vezettem már haver 5ös Gófját több órán keresztül, huzamosan, nappal és éjjel, és egyszer sem gondoltam arra hogy "de unalmas a belseje". Éjszaka pl rohadt jól néz ki a mûszerfal kék-piros világítása.
Escalade? Akkor vagy a kormánynak dolgozik, vagy strici és rózsaszín bundában feszít benne :PPPPP
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Na ez meg kéne. Nagyon jónak tûnik ez a TSI motor, a fogyasztása meg egyenesen meglepõ.
Valami Leonba vagy ilyesmibe kéne beletegyék, annak még majdnem formája is van (esetleg Octavia)... vajon az Audik kapnak belõle?
Az ára pedig vicc a golfnak is. 5.5 milláról indul, ami a kategóriában mondjuk nem kimondottal olcsó, de a 2.0 tdi 6.2. A rák venne bele dízelt, ilyen árkülönbség, meg fogyasztás mellett.
Másrészt épp most volt a hír, hogy a Honda zsinórban a 13. évben is rá tudott verni az elõzõ éves eladásaira, és ebben 1. TSX, 2. Civic, 3. CR-V volt a 3 modell ami segített. A TSX meg a Civic ugye benne is van a top10 eladott márkákban ott, a CR-V meg a top20-ban ha mindenigaz.
Nem szép.. Viszont lehet, hogy remek autó =) Bár SUV ellenes vagyok nagyon mélyen és bigott módon..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A Honda szerintünk szívesebben készítene ékszerfinomságú motorokkal hajtott sportautókat, de ha a vevõnek ilyen dromedár kell, áll elébe."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De ez akkor is még csak concept. A végleges tutira máshogy fog kinézni, erre pl rendszámot se lehetne hova tenni :) Amúgymeg csíklámpa rulez.
/me azt hitte arra a nagyra nõtt bajusz-kapcsolóra gondolsz, amivel (többek közt) ebben az Escalade-ben az automata váltó fokozatait tudod változtatni.
Tuti van itt is, ha nem is alap de extraként tuti rendelhetõ...