Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
emberünk azért mayarázás mellet egész emberesen tolta:)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Top Gear M5 teszt.
Nézd már meg! Szidtam én valahol a BMW-t? Igenis jó autókat csinálnak, melyek bizonyára vezetési élményben is kiemelkedõk. Vannak dolgok amiben õk, vannak amiben mások a jobbak. Ezt minden értelmes ember belátja veled ellentétben, aki mindenek fölé emeli és isteníti a márkát.
Idézzelek? "Ez az Accord ez de ronda hátulról.."; "japánosan semmitmondó" ; "üszkös japán kocsi"
Ezek után meg te akadsz ki, ha pár dologban nem értenek egyet veled. Képzeld másnak meg a bmw-k nem tetszenek, és a vezetési élmény is teljesen szubjektív dolog. Valaki jobban szereti a gyors pörgõs könnyed stílust mint a bálnavergõdéseket.
Igazság szerint távolról sem érdekel, hogy pl Zsíroskenyér mit gondol a témáról, csak nem szeretem az olyan korlátolt egyéneket, akik ha írok egy megállapítást, rögtön belekötnek hogy "ne falazzak itt a BMWnek".
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A kiállítás hol van? Hol lehet róla olvasni?
Asszem vasárnapig tart, mást nem tudok róla.
Tud valaki errõl?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A saab meg a volvo imidzsben meg mindenben nagyon közel áll egymáshoz.. De most hogy láttad neten, hogy az ilyen ritka irritáló kis puncik a saabot szeretik, te nem volvot vennél?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem tudom mennyi agya hiányozhat egy ilyennek, különben is minek épp Saab egy csajnak? :DD
Az a baj hogy az ilyet fel sem lehet pofozni az USAban, mert egybõl menne egy feminista laphoz, vagy ügyvédhez.

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
2. Totalcar: "A Lexus IS 250 automatával, teljes extrafelszereltséggel jelent csorbítatlan élményt – ha nem is a vezetés élményét, de a lexusozás élményét mindenképp" lám
Szvsz ez is no comment, most vagy elfogadod, hogy a BMWket kurvajó vezetni, vagy nem (pl olvass el pár népítéletet).
Részemrõl lezártam a vitát, 3 tényt állítottam, te pedig azokat próbálod kimagyarázni, ennek így a továbbiakban semmi értelme. Hozzáálláson kellene módosítani.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
1. Én pedig azt próbálom megértetni veled, hogy egy félévnyi teljesítmény nem azt jelenti hogy ezelõtt és ezután is a bmw lesz a listavezetõ Japánban. Az új modellek kiadásával fog eldõlni hogy tényleg halálra van-e ítélve a lexus hazájában vagy sem. Ne felejtsd el hogy Japánban eleve kevesebbet promotált autó a Lexus, hisz elsõdleges piacnak az USA-t tartják. De gondolom a 2006-os évbõl majd levonják a következményeket és lépnek.
2. Vezetési élmény..hmm. Hát ez kinek mi. Ha már enyire erõsködsz a Totalcar-ral akkor idézem onnan:
"Nem ette meg reggelire egyik fõ ellenfelét, a 3-as BMW-t, az Audi A4-et, a Mercedes C osztályt, a Volvo S60-at, de talán még a Saab 9-3-at sem. De a futómû, a váltó félálomban is agyonverte a 3-as BMW-ét, a motor libabõröztetõen simogatott, surrogott, sivított, mindezt persze használattól függõen. Az ember úgy érezte magát az IS-ben, mintha heroin helyett kokóhoz nyúlt volna - érzékszervei felpörögtek, egybenõtt a kezelõszervekkel, szinte az ujjbegyeivel érezte az utat."
Ez mi ha nem vezetési élmény?
3. :D
1. Én pedig az elsõ félévi eredményrõl beszéltem (ami nem volt szoros, tekintve hogy Japánban a BMW több mint 2x annyi kocsit adott el). Sztem érthetõen fogalmaztam 2x is, lehet csak neked kéne jobban elolvasni.
2. Igen, viszonyítási alapnak pedig a vezetési élményt vettük (olvass vissza), abban pedig szélesen a BMW a jobb.
3. :D
Lehet váltani kellene errõl a kicsinyes mindenttudok stílusról, megspórolnál pár felesleges hozzászólást. <#gonosz3>#gonosz3>
Vagy mindenképp szeretnéd az utolsó szót ?
1. Ez a hír csak az elsõ félévi (egyébként szoros) eredményrõl szól.
2. Akkor olvasd el mégegyszer, a cikkek pont arról szólnak hogy valamiben a bmw valamiben a lexus jobb.
3. Igen.
2. Nézd, olvass népítéletet, totalcar/vezess.hu teszteket, egyértelmûen megállapítják, hogy a BMW-k valóban kitûnõ vezetési élményt nyújtanak, nemhiába az egyik legelismertebb márka a világon (nem feltétlenül az elõítéletek miatt, lehet alapja is van). Szóval ezzel sztem kár vitatkozni... (Totalcaron egyik IS cikkben mondták is, hogy a vezetési élmény fasza fasza, már majnem megközelíti a 3as bömösét..)
Ez most olyan, hogy ha akarod elfogadod, ha nem akkor nem.
3. Jah, de ha a BMWnek van egypár több ízben világbajnok motorja, meg úgy általában is élenjárnak a motorgyártás/tervezésben, akkor az jelent valamit, nem ? Végülis lehet igazad van, nem jelent semmit.. <#taps>#taps>
Jah, csípem a BMWket, mert elismerem az erényeit az elõítéletektõl függetlenül, a hozzászólásaimban viszont próbálok objektív lenni. Kicsinyes vagy.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Arra akartam rámutatni, hogy ugyan azoknak az embereknek az ítélõképességét/hitelét kérdõjelezed meg a BMW-vel kapcsolatban, akik ezt a díjat megszavazták az S2000-nek anno.
Valahogy az M3 motorja is évrõl évre ottvan. Vagy ebbe nem számít bele a meghibásodási arány? Legalább a 2. évtõl... mondjuk tényleg sikerült nem nagy dobra verniük, hogy rengeteg besült motor volt a szériában.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.