Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
khm... ez pimpeles,nem tuningolas! vagy ennel az autonal mar ugyis lehet hivni hogy "customizalas"
😄
GregSB
Dehiszez Tyuning! <#banplz>

desigo
desigo
kersed meg az árát😊
Pheaper
uhh

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ezt így ebben a színben kérném is elvitelre... 😛
fifi
neked is mondom, a külföldi témával nem igazán vagyok tisztában.
amit írtam az újautó trailerrõl le> vámpapír bankból ki> forgalomba helyezés> új tulaj büszkém elhúz címû metódus!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Ez egy használt VW Lupo Németországból, aminek az honosítási ügyintézési költségei a kérdésesek, mert a helyszínen csak valami 5 napos rendszámot kell venni 20k-ért, itthon meg ugye a regadó a nagyobb tétel.
De akkor ezekszerint kb. 100k-val le akarnak húzni.
Köszi a segítséget.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
ja meg a regadó befizetését igazoló okmány /eredeti/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
akkor le akar venni
másrészt, ha egy autó listaára mondjuk 3.000.000Ft akkor abban benne van regadó,meg ÁFA minden szarság, tehát felesleges róla külön beszélni...

a normál üzembe helyezés ebbõl áll össze ÚJ autónál:
- ccm X forintösszeg/hengerûrtart. függvényében/
- okmányirodai illeték
- rendszám
- címke
- ha hiteles a verda akkor +1500 ft opciós jog bejegyzés

fifi
mondom neked, hogy ezzel nemvagyok tisztában. ami itthon kell: adásvételi/ez gondolom külföldrõl is kell/ vagy számla. eredetvizsga. új tulaj nevére szóló biztosítás. sztem/de ez nem 100%/ a verdát le fog kelleni ,mûszakiztatni adatlapra és ez alapján foja a mélyen tisztelt okmányiroda forgalmit kiadni.

Taranov
Az nem sok.
Milyen más költségek lehetnek még itthon?
Mert nekünk azt mondta egy kereskedõ, hogy a regadón kívül még 120-150e Ft-os költség van, de ezekszerint az átírás csak ~20k.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
de még kell számolni 12.000Ft illetéket, és ha új a verda akkor 5.500 rendszám+ 320Ft címke

fifi
18Ft/ccm

I.C.ram
Elvileg már bent van az országban a kocsi, tehát le van vámkezelve stb. Csak forgalomba kén helyezni. Tehát gondolom nem lehet sokkal másabb a helyzet, mint egy forgalmi nélküli autónál, esetleg még annyi, hogy van rá EU-s forgalmi, zöldkártya, stb, és így gondolom azért valamivel egyszerûbb a helyzet (vagy olcsóbb).
Taranov
Mibe kerül most az átírás köbcentinként?
Egy 1200 ccm-es dieselrõl lenne szó.

fifi
kell-kell
kenyérkeresõnek... :d

fifi
én a sima átírással kapcsolatban mindenben tudok neked válaszolni, de a kinti témában nem vagyok otthon

sry

Kit--Kat
Mingyá jön Csocsesz aztááá majd jól megbüntet ezért😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nézd meg esetleg a v8cars fórumot, ott biztos irattak már át valami régi amerikai autót.
Az egész autó csúnya szerintem.
Taranov
Érdemes lenne írnod az [email protected] (Autó2 szerkesztõség), vagy megnézni a hasznaltauto.hu-t.

I.C.ram
Képzelem, hogy mennyi egy ilyennek az átfutási ideje 😞 De lehet az lesz végül.
Kit--Kat
Miért nem írsz a szerkesztõségnek?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Az nem létezik, hogy senki ne tudjon errõl a sima átíratásról semmit, megspékelve egy kis nemzetközi töltettel. 😞 Az is jó nekem, ha valaki valami webes oldalt tud, ahol ez le van írva. Totalcaron nem találtam ilyet, csak kb 2003-as dolgokat, amik ugye már kicsit elévültek.
desigo
szerintem ha tudnák írták volna
mert rendes népek járnak ide😊
I.C.ram
tényleg nem tudja erre senki a választ? vagy csak simán szar bele mindenki? 😞
Kit--Kat
CSúnya a felnije:o

desigo
errõl keressetek majd népítéletet😊

Mercedes SLR roadster

Taranov
Én is szoktam, de eddig mindent lehúztak, amit vettem.

"fog kellenem venni"

😄D
fifi
ha bejön egy üzletem, egy éven belül fog kellenem venni egy nagyobb kocsit/Dieselt/...
ahogy nézem, érdemes a Népítéletet olvasgatni, persze megfelelõ "szemüvegen" keresztül... ott azért lelehet vonni a konzekvenciákat

Taranov
Én a hibastatisztikáknak nem nagyon hiszek, mióta a Saabot, a Jeepet, a Land Rovert a legvégén láttam, de az Autó2-t minden hónapban elolvasom, és a levelezõ rovatban, a jogsegély rovatban csak a francia autók hibáiról beszélnek, különös tekintettel a C5-re és a Peugeot 307-re.
Annak idején, mikor autóvásárlás elõtt álltunk, a Citroen Xsara, a VW Golf és a Peugeot 307 jött szóba.
A Golf lett végül, de az Autó2-ben az elsõ kettõt tanácsolták, a Peugeot 307-rõl azt írták, hogy sok hibája van, és nehezen behatárolható a hibahalmaz, nehezen lehet felderíteni a hibákat.
Természetesen az Autó2 is csak egy magyar újság, nem mérvadó, de én úgy gondolom, hogy eléggé objektív.

Kit--Kat
Hát nézd meg a hibastatisztikákat mostanában. A Citroennel együtt a Fiat sincs lent. A Peugeot maradt ott ahol volt, de így is vezsik mint a cukrot, no problem.

számomra az... ugyanúgy
Nem egy bizonyos Stilo kullogott leghátul a statisztikákban? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
AZ nem legende😉

mert a legendáknak hiszel, akkor én nem hihetek? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
hát 1 307nél ne nevettess, ilyenekhez képest japán minõség

fogadjunk egy francia autót megbízhatatlannak tartasz 😄D

I.C.ram
"Valaki tudja esetleg, hogy egy 30+ éves autóra milyen itthoni forgalomba helyezés költségek vannak? Osztrák forgalmija van a kocsinak."

Erre légyszíves valaki, aki tud valami infót, reagáljon, mert fontos lenne.
Kit--Kat
Majd kiderül. Akkora nagy hibái a Stilonak és a Bravonak sem voltak, mint amekora legendája van ennek. Másrészrõl, a Bravo nem extravagáns, hanem egyszerûen szép.

Maradjunk annyiban, hogy az általad berakott Bravo, BP Golfja, meg az általam berakott Ceed is full extrás, optikázott PR változat.
Az már más kérdés, hogy eddig a 3 közül egyedül a Ceed-rõl lehet tudni, hogy az alap fapad modell hogy néz ki, mert az kapható.

De még ha a Ceed alapmodellje gyengébben is néz ki majd mint a Bravo, az ára akkor is érv marad mellette. Ugyanis töredékéért megkapod már most, mint a Bravo tervezett ára. Nem beszélve arról, hogy a Bravonak az elõdök nyomán a megbízhatósága is kérdéses. A Ceed-é pedig annyira már nem, fõleg 3+4 év garanciájával.

Annyira a Bravo sem néz ki jól, hogy csak azért mellette döntsek. Meg a Golf se, meg a Ceed se. Viszont mivel közepes családi autó, az ára sokkal inkább kérdés. Ha extravagáns, és valóban innovatív kinézet kell, akkor Civicet veszek, annak legalább a mûszaki tartalmában is megbízok, ráadásul a Bravonál még csak nem is drágább. Olyan dolog ez mint a zsiráf: Jól nézhet ki, de otthonra akkor se kell. Mert van értelemsebb választás is.
Kit--Kat
Fake.
Azért nem így néz ki.
Lezárva ezt, a Ceed tényleg jó lett, és még szépnek is mondható, baráti áron. Nekem sosem volt bajom a koreai autókkal, nekünk is volt.

De a Bravo 1 ideig ûberel a külsejével, kiváncsi vagyok mithoz maga az autó, mert a kinézete alapján átvehetné a staféta botot a Grandétól, az eladásók vezetésében..

A Golf külsõben eléggé elmarad a Bravotól.
És az 1. kettõ gyári fotót, de ha megnézed a kilincek krómozásán kívül semmi különbség... Legyél kicsit reális.
Másrészrõl a 2. két fotó nem gyári azt elárulom, nem könnyû megemészteni, milyen szép😛

Jó, de mint mondtam, akkor a Bravoról is egy stock, sorozatgyártott képet. Mert amiket eddig láttunk, azok nem azok.
Gondoltam akkor már legyen fairplay.
A Golfból sem alaptípus, amit belinkeltél.
Nekem ez is bejön, csak a VW árképzése undorít, azért cserébe amit adnak.
De ilyen szempontból valóban, a Fiat Bravo is erõsen hasonlít a VW-re. Drága lesz, de hogy mire fel...

A Ceed-nek viszont igen kultúrált ára van, ahhoz képest amit nyújt. És semmivel sem néz ki rosszabbul mint a kategóriatársai. Csak ennyirõl van szó, nem másról.
azért ez tanulmány, így korrekt:

azért visszafogottabb autó, de engem nem zavarna Ceed vevõként 😊

ehm, sztem nagyon nem különbözik a stílusuk 😊

Ahm. Akkor itt egy kép a Ceedrõl, ebbõl a perspektívából, szintén a bemutató, full extrás PR változatról.

Aztán majd szúrj a bravoról is egy stock képet. Mert a bordó nem alapmodell.

Amúgy olvasni is szoktál?

"A Cee'd orra alapvetõen eléggé fantáziátlan, nincs benne az az egyediség, mint akár az Astrában, a Golfban vagy a Bravoban."

Nem én irtam...
Kit--Kat
Na jóóóó.... Kész<#wink>
EZt perspektívát, meddig kerested, hogy berakhasd, hogy semmivel sem más??!! MErt ebbõl semmi nem derül ki...
Miért nem ezekbõl a perspektívákból próbálod összehasonlítani?

Nekem a belseje jobban tetszik mint a Puntoé.

Nemtom melyikben van több fantázia, vagy egyediség. Leginkább egyikben se.