Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

amit írtam az újautó trailerrõl le> vámpapír bankból ki> forgalomba helyezés> új tulaj büszkém elhúz címû metódus!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De akkor ezekszerint kb. 100k-val le akarnak húzni.
Köszi a segítséget.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
másrészt, ha egy autó listaára mondjuk 3.000.000Ft akkor abban benne van regadó,meg ÁFA minden szarság, tehát felesleges róla külön beszélni...
a normál üzembe helyezés ebbõl áll össze ÚJ autónál:
- ccm X forintösszeg/hengerûrtart. függvényében/
- okmányirodai illeték
- rendszám
- címke
- ha hiteles a verda akkor +1500 ft opciós jog bejegyzés
Milyen más költségek lehetnek még itthon?
Mert nekünk azt mondta egy kereskedõ, hogy a regadón kívül még 120-150e Ft-os költség van, de ezekszerint az átírás csak ~20k.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy 1200 ccm-es dieselrõl lenne szó.
kenyérkeresõnek... :d
sry
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
😄D
ahogy nézem, érdemes a Népítéletet olvasgatni, persze megfelelõ "szemüvegen" keresztül... ott azért lelehet vonni a konzekvenciákat
Annak idején, mikor autóvásárlás elõtt álltunk, a Citroen Xsara, a VW Golf és a Peugeot 307 jött szóba.
A Golf lett végül, de az Autó2-ben az elsõ kettõt tanácsolták, a Peugeot 307-rõl azt írták, hogy sok hibája van, és nehezen behatárolható a hibahalmaz, nehezen lehet felderíteni a hibákat.
Természetesen az Autó2 is csak egy magyar újság, nem mérvadó, de én úgy gondolom, hogy eléggé objektív.
Nem egy bizonyos Stilo kullogott leghátul a statisztikákban? 😄D
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Erre légyszíves valaki, aki tud valami infót, reagáljon, mert fontos lenne.
Az már más kérdés, hogy eddig a 3 közül egyedül a Ceed-rõl lehet tudni, hogy az alap fapad modell hogy néz ki, mert az kapható.
De még ha a Ceed alapmodellje gyengébben is néz ki majd mint a Bravo, az ára akkor is érv marad mellette. Ugyanis töredékéért megkapod már most, mint a Bravo tervezett ára. Nem beszélve arról, hogy a Bravonak az elõdök nyomán a megbízhatósága is kérdéses. A Ceed-é pedig annyira már nem, fõleg 3+4 év garanciájával.
Annyira a Bravo sem néz ki jól, hogy csak azért mellette döntsek. Meg a Golf se, meg a Ceed se. Viszont mivel közepes családi autó, az ára sokkal inkább kérdés. Ha extravagáns, és valóban innovatív kinézet kell, akkor Civicet veszek, annak legalább a mûszaki tartalmában is megbízok, ráadásul a Bravonál még csak nem is drágább. Olyan dolog ez mint a zsiráf: Jól nézhet ki, de otthonra akkor se kell. Mert van értelemsebb választás is.
Azért nem így néz ki.
Lezárva ezt, a Ceed tényleg jó lett, és még szépnek is mondható, baráti áron. Nekem sosem volt bajom a koreai autókkal, nekünk is volt.
De a Bravo 1 ideig ûberel a külsejével, kiváncsi vagyok mithoz maga az autó, mert a kinézete alapján átvehetné a staféta botot a Grandétól, az eladásók vezetésében..
A Golf külsõben eléggé elmarad a Bravotól.
És az 1. kettõ gyári fotót, de ha megnézed a kilincek krómozásán kívül semmi különbség... Legyél kicsit reális.
Másrészrõl a 2. két fotó nem gyári azt elárulom, nem könnyû megemészteni, milyen szép😛
Gondoltam akkor már legyen fairplay.
A Golfból sem alaptípus, amit belinkeltél.
De ilyen szempontból valóban, a Fiat Bravo is erõsen hasonlít a VW-re. Drága lesz, de hogy mire fel...
A Ceed-nek viszont igen kultúrált ára van, ahhoz képest amit nyújt. És semmivel sem néz ki rosszabbul mint a kategóriatársai. Csak ennyirõl van szó, nem másról.
azért visszafogottabb autó, de engem nem zavarna Ceed vevõként 😊

Aztán majd szúrj a bravoról is egy stock képet. Mert a bordó nem alapmodell.
Amúgy olvasni is szoktál?
"A Cee'd orra alapvetõen eléggé fantáziátlan, nincs benne az az egyediség, mint akár az Astrában, a Golfban vagy a Bravoban."
Nem én irtam...
EZt perspektívát, meddig kerested, hogy berakhasd, hogy semmivel sem más??!! MErt ebbõl semmi nem derül ki...
Miért nem ezekbõl a perspektívákból próbálod összehasonlítani?
Nekem a belseje jobban tetszik mint a Puntoé.

Nemtom melyikben van több fantázia, vagy egyediség. Leginkább egyikben se.