Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na megjöttem az autónézõbõl.

Kicsit rosszabb mint, amire számítottam. Elég sok helyen rohad, de még mindig jobb ajánlat, mint a külföldi Mercedes 250 CE-k. Motorja viszont elég szépen szól, és jól is megy nagyon. Motorikusan szóval jó. Alváz, padlólemez, csomagtartólemez, küszöb kissé korrodált. Úttartása nagyon jó. + kisebb hibák vannak még. Nagy élmény volt vele menni. Olyan az egész, mintha egy hatalmas autóban ülnél, de közben nem olyan nagy. Még párszor konzultálok a merci szerelõ ismerõssel, aztán, ha minden jól megy, szerintem meg is veszem.
CSOCSO
gut...
desigo
lol
pont ugyanaz van benne😊
CSOCSO
ehhez nem kell rapidsarozni...

nem 500 kep... csak 10-15... de eleg, nem?
CSOCSO
LOOOl haver NY ban odalepett az uj merci S nek... gyorsult 0-80 ig oszt utanna szepen leallt a gecibe az auto😄 es most baszik elindulni.. check engine light feljott oszt csumi.

anyam a nagy mercis meg ezer ruhelli a bmw ket es fikazza mindet hogy azok leallnak mikozben mesz😄
CSOCSO
<#bohoc>
I.C.ram
Na holnap kora délután megyek le Gyõrbe. Hú de izgi!
CSOCSO
<#vigyor5>
Biztos elment mellette egy busz, és a széllökéstõl 😄
CSOCSO
sol?
CSOCSO
szvsz felboritottak
CSOCSO
lol szoval kokemenyen toyota es hodna rox!
CSOCSO
lol
Auris árak:

Khm khm kkhm, ennyit mondok 1,6 SOL 5 misi <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
egyik ismerõsöm Ignis-szel ment Velencébe, õ is hátul volt kénytelen ülni végig 😊
uhh 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
halál alagút.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Engem egy Ignissel vittek Bécsbe.
Hátul ültem oda-vissza

többet se ülök olyanba...
fifi
hozzáteszem délután hazafelé az M0-n egy tartálykocsi majdnem felkent azokra a betongyámokra amik a két irányt választják el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
Részvétem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fifi
az tökmindegy, menni kellett pénz múlt rajta...
nekem van egy Cordobám, azon most járt le a mûszaki hétfõn megy szerelõhöz...
így maradt sógornõm melóbajárós szekere hirtelen... 😉

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
és milyen megfontolásból mentetek ki bécsbe egy matizzal?
fifi
most keveredtem haza egy kis túrából
Szarvas>Bécs>Szarvas /790km/ egy Daewoo Matizzal/800ccm/
jahhajjj...
végülis tette a dolgát, 130-al elporoszkáltunk vele de azt hittem, lepetézek mire hazaérünk. nem hiába mondják>kis városi autó nem való utazásra.
ja én 186cm 115kiló öcsém 198cm 110kiló. ketten igazán izgi volt aludni a dobókocka méretû autóban. 😄

NET-en régóta nyomják 😊

Kíváncsi vagyok tényleg bezúzták-e 😊

Ez nem csak a franciákra igaz. Ugyanígy a német, és japán márkák is. Csak nem mindegy, hogy _mennyire_ szarok az elsõ darabok

Így értettem én is 😄

GregSB
Egyáltalán van a Lada Niva-n kívül kocsi, amiben 100%osan meg lehet bízni? 😄

I.C.ram
Most láttam az új Heineken reklámot. Összezúznak benne egy Saleen S7-et, és csinálnak belõle sörösdobozt, majd kiírják a végén, hogy "Szerencsés autó" 😛
"A franciák mindig az újonnan kijött modelljeikkel szopnak, erre már rájöttem. Túl korán adják ki, és ez alaposan lehúzza õket. Hova sietnek?"

Ez nem csak a franciákra igaz. Ugyanígy a német, és japán márkák is. Csak nem mindegy, hogy _mennyire_ szarok az elsõ darabok. Mert egy kopogó lengéscsillapító, meg egy zörgõ mûszerfal az elsõ szállítmányban marhára nem egyenlõ azzal, ha az elsõ ÉVEI-ben hullik szét az egész, meg elektronikai gondjai vannak.
adac

egyébként érdekesség, szinte minden modell egyre jobb, pl. 307-es

2002-2005-ig így változott:
35,5
17,7
7,9
6,6

1000db-ból ennyi volt hibás, 2005-ben a Corolla 7,7 volt, azaz rosszabb, kíváncsi vagyok 2006-ra. De a Megane is 5,4 csak, 2002-ben még 45!. A franciák mindig az újonnan kijött modelljeikkel szopnak, erre már rájöttem. Túl korán adják ki, és ez alaposan lehúzza õket. Hova sietnek?

307, Laguna, korai szakaszukban kritikán aluliak voltak, céget ismerek, 2002-es gyártású gépeknek halom baja volt, 2005-ös gyártású 307-es 100.000 km-rel semmi, még nem is zörög (pedig sokaknál nyiszog mindenütt szinte), komolyan mondom, pedig falusi utakon 130-cal jár vele fater. Pedig hallgatózok, amikor néha beülök, mert én se bízok benne 😊

Tehát vadiúj franciákat kell messze elkerülni 😄D, régebbiekben meg nem bízni 😄

nem a motorjaik a problémásak, inkább az elektronika, futómû, meg egyéb alkatrészek, de hogy maga a motor tönkrement volna, olyanról még én nem hallottam

desigo
ez jól leparkolt😊

Óriási megbízhatóságbeli különbségekrõl árulkodik a Consumer Reports legfrissebb éves autópiaci kutatása, melyben ismét a japán márkák tündököltek

Az amerikai és európai gyártók lassan megalázottnak érezhetik magukat a számok láttán, ennél azonban feltehetõen jobban aggasztja õket, hogy piaci részesdésük folyamatos csökkenése miatt egymást követik az üzembezárások és a tömeges elbocsátások.

A kutatás a magazin 1,3 milliós elõfizetõi körében végzett adatgyûjtésre támaszkodik. Az elsõ öt helyet sorrendben a Toyota, a Honda, Scion, Acura és Lexus foglalja el, ezek tehát a 2007-es év legmegbízhatóbb autói. Érdekesség, hogy a legelõkelõbb helyet elfoglaló amerikai gyártmány, a Ford Mercury csak a 10-edik helyet szerezte meg.

A megbízhatósági ranglista mellett érdemes kiemelni, hogy a magazin kedvenc, ajánlott modelljeinek listájának 10 éves történetében most fordult elõ másodszor, hogy csak japánok szerepelnek a legjobbak között.

Ezen lista összeállításakor a tesztelés során a kezelhetõséget, a fékeket, a gyorsulást, az üzemanyag-gazdaságosságot és a kényelmet vizsgálták, melynek eredményeként a Toyota RAV4, az Infiniti G35, a Toyota Sienna, a Mazda MX-5 és az új Honda Fit mellett a zöld kategóriában továbbra is a Prius a kedvenc, immár 4 éve.

Általánosságban elmondható, hogy a problémák száma az autó 5 és 6 éves kora között szokott megsokasodni, így ez az a pont, ahol a Toyota és a Honda ki tud tûnni a mezõnybõl. A magazin szerint egy 10 éves Toyotával vagy Hondával annyi probléma van, mint egy 4-5 éves amerikai vagy európai autóval.

A nagy japán és dél-koreai gyártók esetében 100 autóra átlagosan 11 hiba jut, míg az amerikai gyártóknál 16%-os ez az arány, az európaiaknál pedig 19%-ra tehetõ.

Az egyik legnagyobb fejlõdést a Hyundai mutatta, mely 5-6 éve még a 36-os lista élén állt, mostanra viszont a 7-edik helyre küzdötték fel magukat.

A hír eredetije: topix.net

GregSB
A tükrözödés meg tiszta kaliforniai rajta... <#idiota>

de, csak Caddys-Touran-os lámpákkal 😄DD

Kicsit passatos lett az eleje, nem?
CSOCSO
hosszu balos, eros jobbkanyar, tolgyfanal jobbra, vigyazz bukkano:

CSOCSO
DAAAMN!
CSOCSO

lol KOENINGERESGERGEGRSIGREGSEGGRIEG sem tud pihenni szak ok is kijonnek egy nem street legal verzioval.. de ez meg hagyjan.. kijonnek valami CCXR vel vagy mivel ami ethanollal megy es tobb mint 1000 loerot tesz le?? bugattinak annyi?
CSOCSO
alfa.. khm.. marmint focvagen koppintas a felni... szvsz
CSOCSO
vrumm vrummm
Arch
Borg
Köszi! 😊

Fifi
Budapesti vagyok.

Kit--Kat
Jajj csocsy nem tod tagadniXD
Csak húzlak...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
kihagyta mer nem is vagyok hentai manias... az anime meg kicsit mas...
zorrot se keverjuk ciccolinaval meg a kedvenc lovaval.....
Kit--Kat
ÉS én is!:
Boldog Szülinapot Csocsesz!!!

Ui: ICram kihagyta, hogy hentai mániás😛PP

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
lol😄 kosz!
CSOCSO
mar meselt a mercirol.... ugy irta le amire szamitani lehet: ubermodon megy, uberdolgokat tud... azt is be lehet allitani hogy hanymp ig vilagitsona dome vilagitas.. blutusz telcsidre csatlakozik, minden faxxag benne van.. ciki lehet. nomeg az emberek felrehuzodnak/beengednek maguk ele
I.C.ram
Boldog születésnapot te néger kurva 😄