Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Grande mivel igen nagy újdonságnak hatott, a formájával, méretével, hogy sokan rákattantak. De ugyanakkor vannak minõségi blamái, zörgések (belülrõl, futómûtõl), apró meghibásodások (pl. ablakemelõ), stb., mint ahogy minden új modellnek, néhánynál több.
Civicekre meg hónapokat kell várni, a várakozásokon felül teljesít, igaz számokban nincs annyi, mivel más kategória, de sikeresnek mondható. Vannak ugyanúgy hibái, lehet nagyobbak, vagy csak mert japánoknál ez szokatlan, ezért tûnik így.
Szóval eladás nem jelent semmit, térjünk vissza 3 év múlva. Pug 307-bõl is k*rva sokat adnak el, mégis messzirõl kerüli az autóskultúra, tudjuk miért.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Civic sincs 2 éves, még is istenítve van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez a nagy különbség.
Olyan autók alapján nem lehet következtetést levonni, amik alig 1 vagy 2 éve vannak piacon.
Jósolni meg olyannak jósolj megbízható autókat, akik legalább már bizonyították, hogy tudnak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1. A grande punto és az új civic sincs annyi ideje piacon, hogy a megbízhatóságukról statisztikát lehetne gyûjteni. Tudod, a megbízhatóság nem arról szól, hogy 1 évesen még nincs komolyabb baja... (bár egyes olasz/francia autóknak ezzel is gondjuk van 😄DD)
2. Nem eladási statisztikákról volt szó. Szal hiába próbálsz erre terelni.
3. Az új Civic eladásaival olyannyira problémák vannak/voltak, hogy van aki 5-6 hónapot is várt a Civicjére, olyan túlrendelések voltak. Most meg hetente 1 trailernyi honda jön csak abba az egy kereskedésbe ami itt van felém, és abból 3-4 autó Civic. Kurvarosszul megy nekik, tényleg.
4. Jöhetsz az elsõ 1-2 hónap legnéscsillapító kopogásával, vagy mûszerfal zörgésével a Civicnél, de ezeknek már nyoma sincs. Már a második szállítmányban kijavították ezeket a hibákat. De persze ebbe is olyan próbál belekötni, akinek a kedvenc olaszai 5 éve ugyanazt a selejet gyártják, persze szigorúan stílusosan! 😄D
Akkor most jöhetnének végre értelmes érvek tõled is.
Vagy akkor most hova lett az über megbízható olaszautó teóriád?
CSak utolsó szó jogán. Mi van a Grande Puntoval? Érdekes módon hónapokig vezette az eladási listákat Európa szerte összesítve? Ez nem fejlõdés? E-mellé rakj 1 HOndát.. A Civicnek érdekes módon meg blama volt az indítása? Ja tudom, a hülye angolok...
Egyébként nyilatkozzál csak, mikor is kezdték gyártani a ráncfelvarrott punto2-t? (2003) És mikor fejezték be? (még mindig gyártják...) És hogy áll megbízhatósággal? Na akkor ennyit a fejlõdési elméletedrõl.
A Honda mindíg is megbízható autókat gyártott
Esetleg még valami a HONDÁRÓL?!😄
A Hondán túl is van autógyártás, mégpedig milyen....
Bocs, tényleg hiba volt a logikában 😄DDD
Most akkor esetleg elkezdhetsz gondolkodni is, hogy a többi márkával mi a helyzet... mert sehol sem új autók alkotják a mezõnyt. Sem az S2000, sem a Jazz nem az. Na akkor most mi van?
Megnéztem egy párat:
Alfa 147 82/152 (és ebben a reliability 3 csillag az 5-bõl, csak a driving experience húzta feljebb)
Alfa 156 a 89., 2db csillaggal a megbízhatósághoz 😊
Fiat Punto 138. (nc)
Stilo 134.
Multipla 103...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Idézek neked:
"Small
Tiny but perfectly formed, the Honda Jazz nipped past Skoda's Fabia and the Fiat Panda to scoop the big prize in this category. And just in case the French manufacturers were getting lonely propping up the table, the Rover 25 gallantly sinks below the Citroen C3 in last place. Good British manners, y'see."
Aki s2000-et vesz az azért veszi azt, mert az az álma, nem azért, mert azt árulják 0%THM-mel... Egy Hobbiautót nem lehet hasonlítani egy hétköznapi autóhoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És ha megnézted volna már a belinkelt lapot akkor látnád, hogy van külön kategóriákra lebontott lista is.
Szóval, ha van 5 honda tulaj, és mondjuk mind az öten max pontot adnak a sajátjukra, akkor az lesz az elsõ hiába van egy skoda, amit kb 100annyian vettek meg, mert a nagyszámok törvénye alapján sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy nem mindenki fogja felpontozni.
Szóval ilyen kamukban nem hiszek.
Olyat kéne, hogy külön árkategória ÉS autókategória együtt. Tehát pl a 10 milliós sportkocsik kategória.
99' óta durván 18,000 ment el európában, szal vegyük úgy hogy ennek a fele (9,000) van angliában. Tehát ha azt vesszük hogy az összes tulaj részt vett ebben a felmérésben (amit kötve hiszek), akkor a szavazóknak durván a 16%-a volt S2000 tulajdonos 😊
Az elsõ 10:
1 Honda S2000
For the third year in the trot, screaming VTEC power wins
2 Honda Jazz
Honda's yin and yang at the top of the table. Sensible, but great
3 Skoda Octavia
Old-gen Octavia, a masterpiece of dependability
4 Skoda Fabia
No fluke for Skoda, the Fabia is cheap and charming
5 Lexus RX300
Pseudo-SUV is so solid, and perfectly sorted by dealers too
6 Lexus IS200/300
Owners of the old-style IS are still smiling about Lexus service
7 Skoda Superb
Stretched Passat ranks 67 places above the original
8 Fiat Panda
A long awaited return to tiny car form for Fiat. Ciao bambino!
9 Mazda MX-5
The one before the MX-5 grew up on us. Still did the business
10 Jaguar XK
All-aluminium XJ6 and 8 justify every penny of owners' outlay
Az utolsó 10:
143 Renault Laguna
Last year's fourth from bottom car staggers up the table
144 Ford C-Max
Owners of Ford's other sports MAV say they're treated like dirt
145 Mercedes A-Class
Quite a claim: the old-shape A-Class is the UK's worst car to drive
146 Mercedes M-Class
Bottom placed two years ago, very nearly as miserable now
147 Peugeot 407
One of the newest cars in the survey falls at the first hurdle
148 Citroen C8
Near-identical twin MPV to the Peugeot 807, only just better
149 Renault Megane
A cute backside isn't enough distraction for the Megane's owners
150 Peugeot 307
No area of fit, finish or reliability ranks above awful for this heap
151 Renault Espace
As before, big MPVs like the Espace get the strongest kicking here
152 Peugeot 807
Falls down in every area. As satisfying as a dose of dysentery
A részletek meg a fenti linken.
xD