Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
azért jól elvagytok, mióta megy ez a ferdeszemû vs digó járgányok vita? lassan az iszlám dzsihád tagok ide jönnek fanatista vita tovább képzésre.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hol van istenitve?
Taranov
A Civic hibáit miért nem sorolod? Egyébként te valami részvényese vagy a Hondának, hogy így kampányolsz mellette? Mint valami kisgyerek, aki kapott egy Burago Ferrarit, és rátámad a "lamborghinisekre".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Honda überkirály, a Grande meg hígfos, csak épp azt, hogy olyan nagy különbség jelenleg nincs köztük, vadiúj modellel egyikük se tudott hibátlant csinálni, ugyanakkor mégis sikeresek, olyan rosszul nem csinálhatta a FIAT sem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

csak szeretnék hozzászólni 😊

A Grande mivel igen nagy újdonságnak hatott, a formájával, méretével, hogy sokan rákattantak. De ugyanakkor vannak minõségi blamái, zörgések (belülrõl, futómûtõl), apró meghibásodások (pl. ablakemelõ), stb., mint ahogy minden új modellnek, néhánynál több.

Civicekre meg hónapokat kell várni, a várakozásokon felül teljesít, igaz számokban nincs annyi, mivel más kategória, de sikeresnek mondható. Vannak ugyanúgy hibái, lehet nagyobbak, vagy csak mert japánoknál ez szokatlan, ezért tûnik így.

Szóval eladás nem jelent semmit, térjünk vissza 3 év múlva. Pug 307-bõl is k*rva sokat adnak el, mégis messzirõl kerüli az autóskultúra, tudjuk miért.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Szerintem 2 év alapján és 4év alapján DE.

Civic sincs 2 éves, még is istenítve van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Eldõl. És nem eldõlT.
Ez a nagy különbség.
Olyan autók alapján nem lehet következtetést levonni, amik alig 1 vagy 2 éve vannak piacon.
Jósolni meg olyannak jósolj megbízható autókat, akik legalább már bizonyították, hogy tudnak.
Kit--Kat
Én ilyet sosem mondtam, Leírtam valamit, és inkább abbahagyom, mert felesleges errõl tényleg beszélni. Leírtma a Grandét példának, szerintem elég nyomós, és a Panda mellett az új vonalat képviseli, és most a BRAVO II-vel eldõl tényleg jóirányba mennek-e.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egész konkrétan amit most hozzátettél, az is baromság úgy ahogy van.

1. A grande punto és az új civic sincs annyi ideje piacon, hogy a megbízhatóságukról statisztikát lehetne gyûjteni. Tudod, a megbízhatóság nem arról szól, hogy 1 évesen még nincs komolyabb baja... (bár egyes olasz/francia autóknak ezzel is gondjuk van 😄DD)

2. Nem eladási statisztikákról volt szó. Szal hiába próbálsz erre terelni.

3. Az új Civic eladásaival olyannyira problémák vannak/voltak, hogy van aki 5-6 hónapot is várt a Civicjére, olyan túlrendelések voltak. Most meg hetente 1 trailernyi honda jön csak abba az egy kereskedésbe ami itt van felém, és abból 3-4 autó Civic. Kurvarosszul megy nekik, tényleg.

4. Jöhetsz az elsõ 1-2 hónap legnéscsillapító kopogásával, vagy mûszerfal zörgésével a Civicnél, de ezeknek már nyoma sincs. Már a második szállítmányban kijavították ezeket a hibákat. De persze ebbe is olyan próbál belekötni, akinek a kedvenc olaszai 5 éve ugyanazt a selejet gyártják, persze szigorúan stílusosan! 😄D

Akkor most jöhetnének végre értelmes érvek tõled is.
Velem felesleges vitatkozni... ahm. Mégis te vagy az, aki nem tud értelmes érveket felhozni semmire se 😄

Vagy akkor most hova lett az über megbízható olaszautó teóriád?
Kit--Kat
Jó hagyjuk, mert veled felesleges bármirõl is beszélni, ha a végén nem a HONDA a nyerõ. Gondolom ezért nem látogastz F1 topicba sem😛 Most nem mondok semmit inkább, mert úgy is tudom mi lesza vége.

CSak utolsó szó jogán. Mi van a Grande Puntoval? Érdekes módon hónapokig vezette az eladási listákat Európa szerte összesítve? Ez nem fejlõdés? E-mellé rakj 1 HOndát.. A Civicnek érdekes módon meg blama volt az indítása? Ja tudom, a hülye angolok...

Melléduma. Arról beszélj, amirõl szó van. Az utóbbi 4-5 évben gyártott, eladott Alfa 147-el akkor mi van? MIért van csak 3 csillaga a megbízhatóság terén? Ja mer hogy 1-rõl indult, és fejlõdtek 😄D Ok.

Egyébként nyilatkozzál csak, mikor is kezdték gyártani a ráncfelvarrott punto2-t? (2003) És mikor fejezték be? (még mindig gyártják...) És hogy áll megbízhatósággal? Na akkor ennyit a fejlõdési elméletedrõl.
Kit--Kat
A több márka, az ezekszerint a HONDa, mert másra nem akarózott kitérni a felsorolás😄DDDDDDD
A Honda mindíg is megbízható autókat gyártott Senki sem vitatta
Esetleg még valami a HONDÁRÓL?!😄

Kit--Kat
Igen mivel, hogy ha megnézed az elmúlt 4-5 évet akkor indult meg a hirtelen fejlõdés. Csak te fikázol mindent izomból ami nem Honda, pláne, hogyha 1 érzékeny területen rúg bele a Hondába, mégpedig a külsõn.

A Hondán túl is van autógyártás, mégpedig milyen....

Tehát az egész életciklusuk alatt nem tudta összehozni a fiat meg az alfa, hogy javuljon a megbízhatóságuk 😄
Bocs, tényleg hiba volt a logikában 😄DDD

Most akkor esetleg elkezdhetsz gondolkodni is, hogy a többi márkával mi a helyzet... mert sehol sem új autók alkotják a mezõnyt. Sem az S2000, sem a Jazz nem az. Na akkor most mi van?
Kit--Kat
1 hiba csúszott az objektív eszmefuttatásodba, hogy ezek mind kifutó vagy már nem gyártott modellek. Azé nem baj, próbának jó volt😄DD

desigo
reklám😊

elsõ lépések 😄D

Ja értem, szal ez az elõrelépés, hogy már nem a sereghajtók 😊
Megnéztem egy párat:
Alfa 147 82/152 (és ebben a reliability 3 csillag az 5-bõl, csak a driving experience húzta feljebb)
Alfa 156 a 89., 2db csillaggal a megbízhatósághoz 😊

Fiat Punto 138. (nc)
Stilo 134.
Multipla 103...
mondjuk hátul sem 😊

meg a Panda szép autó? 😄DD

Én a Pandán kívül valahogy egyetlen olasz autót sem látok az élen, semelyik listán...
Kit--Kat
Látszik, hogy az olasz autó gyártás fejlõdik, Már nem mûködik az a párosítás, hogy a legszebb autók és a legmegbízhatalanabbak, kezd teljesen megbukni a magyaros sztereotípia.

desigo
Szép teljesítmény a Skodától!
A Hondának meg ez alap <#nyes>
Punker
szerintem alapból nem kéne ilyeneket feltételezni, ez nem ilyen magyarisztáni felmérés volt, ugye sajnos mindenki magából indul ki......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Persze a fiat pandát biztos felpontozták a rajongók a 3. helyre, míg a citroent meg direkt húzták le a végére 😄D
az egész baromság, és kész 😄DD Kit érdekel ez? 😊

Hiába próbálsz kötözködni, ott van a best/worst in class összesítés is. Ahol kategóriára bontva van a dolog.

Idézek neked:
"Small
Tiny but perfectly formed, the Honda Jazz nipped past Skoda's Fabia and the Fiat Panda to scoop the big prize in this category. And just in case the French manufacturers were getting lonely propping up the table, the Rover 25 gallantly sinks below the Citroen C3 in last place. Good British manners, y'see."
GregSB
Számos "álomautó" szerepel a listán, mégsem kerültek be még a top10-be sem. Szal ez a "összefogott X S2000 fan és felpontozták a kedvencüket" teóriát simán el lehet felejteni SZVSZ.

GregSB
Jó és akkor mi a helyzet a Merci CLK-val? Az is egy álomautó, mégis a kategóriájában a lista végén végzett, mert egy megbízhatatlan sz@r. Azt miért nem pontozták fel a tulajdonosai? Vagy csak a Honda tulajok olyan fanatikusak hogy csaljanak? Ugyan már!

I.C.ram
De könyörgöm! Szerinted ugyanolyan emberek vesznek s2000-et mint egy p207-est?

Aki s2000-et vesz az azért veszi azt, mert az az álma, nem azért, mert azt árulják 0%THM-mel... Egy Hobbiautót nem lehet hasonlítani egy hétköznapi autóhoz.
SötétBarom
Az mondjuk tény, hogy az MX-5-el egy kategória, és abból sztem több is van, mégis csak a kilencedik..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Figy, ugyanígy regelhetett volna 1000 Fiat meg Alfa tulajdonos is, és felpontozhatta volna a saját kis kedevencét ugyan ilyen elven, szal ez hülyeség.

És ha megnézted volna már a belinkelt lapot akkor látnád, hogy van külön kategóriákra lebontott lista is.

I.C.ram
Ez nem szavazás. Hanem egy olyan dolog, hogy regel x s2000-es tulaj és felpontozza a saját kis kedvencét mint az állat, és amelyik autónak a legjobb az átlaga az nyer.

Szóval, ha van 5 honda tulaj, és mondjuk mind az öten max pontot adnak a sajátjukra, akkor az lesz az elsõ hiába van egy skoda, amit kb 100annyian vettek meg, mert a nagyszámok törvénye alapján sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy nem mindenki fogja felpontozni.

Szóval ilyen kamukban nem hiszek.

Olyat kéne, hogy külön árkategória ÉS autókategória együtt. Tehát pl a 10 milliós sportkocsik kategória.
GregSB
Sajna nincs.

Punker
nincs oda írva hányan szavaztak X kocsira?

GregSB
Mondjuk messze a briteknél kel el EUban a legtöbb S2000. 2004.-ben 2,018db lelt gazdára európában. Ebbõl 1,176db kelt el Nagy Britanniában. 😊

99' óta durván 18,000 ment el európában, szal vegyük úgy hogy ennek a fele (9,000) van angliában. Tehát ha azt vesszük hogy az összes tulaj részt vett ebben a felmérésben (amit kötve hiszek), akkor a szavazóknak durván a 16%-a volt S2000 tulajdonos 😊

GregSB
56.000 ember vett részt a 2006os felmérésben, amire bárki szabadon regisztrálhatott. Szal ebbõl az derül ki, hohgy az S2000-es tulajok döntõ többsége nézi a Top Geart 😄

I.C.ram
Mondjuk az az azért vicces, hogy egy listában szerepel a Skoda Fabia és az s2000... közel sem ugyanannyi van a két autóból.
GregSB
Ez a népítélet britt verziója gyakorlatilag, itt van leírva hogyan gyûjtötték össze az adatokat. A lényeg, hogy a briteknél a Honda S2000-el elégedett a legtöbb tulajdonosa immár 3 éve zsinórban.

SötétBarom
Ez milyen lista? Csak mer az elsõ ötben van sportkocsi, családi autó meg SUV.. <#nemtudom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Top Gear Survey 2006

Az elsõ 10:

1 Honda S2000
For the third year in the trot, screaming VTEC power wins

2 Honda Jazz
Honda's yin and yang at the top of the table. Sensible, but great

3 Skoda Octavia
Old-gen Octavia, a masterpiece of dependability

4 Skoda Fabia
No fluke for Skoda, the Fabia is cheap and charming

5 Lexus RX300
Pseudo-SUV is so solid, and perfectly sorted by dealers too

6 Lexus IS200/300
Owners of the old-style IS are still smiling about Lexus service

7 Skoda Superb
Stretched Passat ranks 67 places above the original

8 Fiat Panda
A long awaited return to tiny car form for Fiat. Ciao bambino!

9 Mazda MX-5
The one before the MX-5 grew up on us. Still did the business

10 Jaguar XK
All-aluminium XJ6 and 8 justify every penny of owners' outlay

Az utolsó 10:

143 Renault Laguna
Last year's fourth from bottom car staggers up the table

144 Ford C-Max
Owners of Ford's other sports MAV say they're treated like dirt

145 Mercedes A-Class
Quite a claim: the old-shape A-Class is the UK's worst car to drive

146 Mercedes M-Class
Bottom placed two years ago, very nearly as miserable now

147 Peugeot 407
One of the newest cars in the survey falls at the first hurdle

148 Citroen C8
Near-identical twin MPV to the Peugeot 807, only just better

149 Renault Megane
A cute backside isn't enough distraction for the Megane's owners

150 Peugeot 307
No area of fit, finish or reliability ranks above awful for this heap

151 Renault Espace
As before, big MPVs like the Espace get the strongest kicking here

152 Peugeot 807
Falls down in every area. As satisfying as a dose of dysentery

A részletek meg a fenti linken.
cement
cép sárga! 😄

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Nem tudom, hogy még lehet-e kapni.
és van is, nem?

I.C.ram
A 4wd-s Ignisben is Subaru 4x4 hajtás volt.
SötétBarom
Egen.. 😊

Stann
Ez mi? Subaru Ignis?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

a legszebb subaru:

xD

az meg szubjektív vélemény 😊