Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez valószínûleg teljen, és abszúlt igaz. ;DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Régebben írtam Suzuki Swiftel kapcsolatban. Kérdésem lenne, hogy valakinek van-e valami tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az 1.3-as tényleg nem megy rosszabbul az 1.5-nél? Kereskedésben mondták ezt, hogy nyugodtan vegyünk 1.3-ast, mert semmivel nem jobb, mint az 1.5...Mennyire lehet ez igaz?
#54155 - kétszer irtam kb hogy GARRET TURBÓRA LESZ CSERÉLVE A KOMPRESSZOR.
G60 jelentése pedig egy alaplap, amelynek mindkét oldalából G-formájú spirálok emelkednek ki, ezek mindenkori szélessége 60 mm - innen a G-60 elnevezés.
(csocso, a g töltõ, g feltöltõt akar takarni->az a kompresszor)
- Ha tudtam volna hogy ennyi bonyodalom lesz ebbõl, megsem kérdezem 😄
De akkor minek kérdezõsködsz, ha így tudod? Meg értetlenkedõk... Nem értem mit is akarsz tkp?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"ez igaz...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltõs motornál ennek az egésznek..."
----------
g toltos??? mi az hogy g toltos?
----------
Tufa valasza a fentiekre:
"a g60ok fele kb turbósra lett átépítve a sok probléma miatt."
fifi:
"tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."
------------
itt jott szoba a garret(+t?)
hogy a garrett+bovnak nincs ertelme nemtom honnan szedte
------------
erre kerdezett Tufa hogy miert?
plusz ez a valasz a fifinek:
"korábban azt állítottad hogy g töltõ mellé nincs értelme rakni, most azt mondod hogy a turbó mellé is hülyeség. vmi nemtiszta"
---------
mar megint mi ez a g tolto?
---------
szal a garrett onnan jott.. en ugy tudom hogy az turbo.. a g tolto nemtom mit takar... talan garrett tolto??? nemtom..
Nem véletlenül irtam hogy majd nyáron turbóval lesz BOV, mielött jönne megint az értetlenkedés, a kompresszort lehet cserélni turbóra, aminek a márkája több mint valószinü garrett lesz és belelehet helyezni a g60as corradoba.
egy a lényeg:
G60-as Corradora tök felesleges a BOV.
ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
By me...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."
By You....
a garret az a garret turbo.. nem?
ezt hol írtam mester???
respect to the man in the ice cream van
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltõs motornál ennek az egésznek...
nem jo az olyan dolog ami szép, jo a hangja de nem megy. eloszor menjen aztan a jampizas

nincs olyan mûködési pillanata amikor "cicceghetne"...
ennyi...
mechanikusra rárakhatod a BOV-ot nem fog szisszegni, szerintem nincs ott elég nyomás..