Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
hát igen. a toyota az toyota

respect to the man in the ice cream van

Killing a Toyota Part 1

Majd a végén a 2. részt is nézzétek meg 😄
I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy állítólag az 1.5-ös nagyon sokat eszik.
de most az a kérdés megéri-e a +10LE jelen esetben, sztem nem, 92 ló bõven jó oda 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hasonlítsd össze a két autó súly/LE arányát, és máris megtudod mennyivel rosszabb az 1.3-as.
hopsz...Szóval, hogy az 1.3-as tényleg semmivel nem rosszabb, mint az 1.5ös....ezt akartam írni. Elnézést
fifi
én nem éreztem számottevõ különbséget a kettõ között...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cement
hát ezt szerintem elírtad😄DDDDD

SötétBarom
"hogy nyugodtan vegyünk 1.3-ast, mert semmivel nem jobb, mint az 1.5...Mennyire lehet ez igaz?"

Ez valószínûleg teljen, és abszúlt igaz. ;DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Üdv. mindenkinek!

Régebben írtam Suzuki Swiftel kapcsolatban. Kérdésem lenne, hogy valakinek van-e valami tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az 1.3-as tényleg nem megy rosszabbul az 1.5-nél? Kereskedésben mondták ezt, hogy nyugodtan vegyünk 1.3-ast, mert semmivel nem jobb, mint az 1.5...Mennyire lehet ez igaz?
CSOCSO
😄
Tufa
én a BOVról kérdeztem.

#54155 - kétszer irtam kb hogy GARRET TURBÓRA LESZ CSERÉLVE A KOMPRESSZOR.

G60 jelentése pedig egy alaplap, amelynek mindkét oldalából G-formájú spirálok emelkednek ki, ezek mindenkori szélessége 60 mm - innen a G-60 elnevezés.

(csocso, a g töltõ, g feltöltõt akar takarni->az a kompresszor)

- Ha tudtam volna hogy ennyi bonyodalom lesz ebbõl, megsem kérdezem 😄

Nem véletlenül irtam hogy majd nyáron turbóval lesz BOV, mielött jönne megint az értetlenkedés, a kompresszort lehet cserélni turbóra, aminek a márkája több mint valószinü garrett lesz és belelehet helyezni a g60as corradoba.

De akkor minek kérdezõsködsz, ha így tudod? Meg értetlenkedõk... Nem értem mit is akarsz tkp?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

CSOCSO
erre ennyit tudok mondani: AZT A KURVA.... !!!!!!!!!!!!

szvsz egyik legszebb porsche!
cement
fejezd mar be 😄 szarjatok mar le

CSOCSO
By fifi:

"ez igaz...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltõs motornál ennek az egésznek..."

----------

g toltos??? mi az hogy g toltos?

----------

Tufa valasza a fentiekre:

"a g60ok fele kb turbósra lett átépítve a sok probléma miatt."

fifi:

"tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."

------------
itt jott szoba a garret(+t?)
hogy a garrett+bovnak nincs ertelme nemtom honnan szedte
------------

erre kerdezett Tufa hogy miert?

plusz ez a valasz a fifinek:

"korábban azt állítottad hogy g töltõ mellé nincs értelme rakni, most azt mondod hogy a turbó mellé is hülyeség. vmi nemtiszta"

---------
mar megint mi ez a g tolto?
---------

szal a garrett onnan jott.. en ugy tudom hogy az turbo.. a g tolto nemtom mit takar... talan garrett tolto??? nemtom..

I.C.ram
G60-ban kompresszor van, és nem turobó tudomásom szerintem. A Garrett gyártó nem tudom hogy jött ide. Legjobb tudomásom szerint semmi köze a G60-as kompresszorhoz.
Tufa
igy van

CSOCSO
tehat akkor a tobbiek keverik a garrettet a kompresszorral...
es nem en vagyok a hulye...
Tufa
garrett az turbó, nem kompresszor. a garrett egy turbó gyártó, nem pedig a gyári g60 kompresszor.
Nem véletlenül irtam hogy majd nyáron turbóval lesz BOV, mielött jönne megint az értetlenkedés, a kompresszort lehet cserélni turbóra, aminek a márkája több mint valószinü garrett lesz és belelehet helyezni a g60as corradoba.

cement
végre má, zárjuk le 😄

fifi
jó... mindenki annak hívja aminek akarja... enegem nem uzgat...
egy a lényeg:
G60-as Corradora tök felesleges a BOV.

ennyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
garett turborol tudok csak..... nade mindegy
fifi
a garret az a G60-ban /is/ lévõ garret töltõ, népiesebb nevén kompresszor...

By me...

I.C.ram
kompresszor...
CSOCSO
"tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."

By You....

a garret az a garret turbo.. nem?
fifi
"turbó mellé is hülyeség"

ezt hol írtam mester???

Tufa
korábban azt állítottad hogy g töltõ mellé nincs értelme rakni, most azt mondod hogy a turbó mellé is hülyeség. vmi nemtiszta

fifi
mert szvsz annyi értelme van mint kispolszkiba izzítógyertyát tenni...

cement
én japánautóbuzi vagyok mégis tetszik, akkor neked hogylehet h nem? 😄

Tufa
miért?

fifi
tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom...

I.C.ram
nagyon nem tecc...
Tufa
ebbe a corradoba szerettem bele még anno amikor a tuning&stereoban volt kb 5-6 éve 😊

cement
ez egy szép corrado

Tufa
a g60ok fele kb turbósra lett átépítve a sok probléma miatt.

fifi
ez igaz...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltõs motornál ennek az egésznek...

fifi
injektoros...

cement
jolvan de akkor se kell amitani a nepet mikor elmesz elottuk hogy azt mondjak "hallod, turbos" ... anelkul is kiraly lehet a verda, mert ha bovot raksz bele a hozzaerto ugyis levagja h csak matyizni van benne 😊 nemtom vagod e mire gondolok

I.C.ram
Mivel nem is nagyon lenne értelme a lefújó szelepnek a kompresszornál 😊
CSOCSO
garret turbora lehet rakni BOV ot... sima kompresszorra ami a mercikben is van arra nem.. legalabbis meg nem hallottam errol
I.C.ram
Valaki tudja, hogy az utolsó generációs hagyományos "húderonda" Suzuki Swift 1.3 GLX az injektoros, vagy karburátoros? 2002 körüli.
fifi
nem mintha a G60-as Corrado nem menne...

cement
sosem szerettem a showoffot, ha cicceg akkor ne csak a hang miatt hanem mert bazzeg turbinnyós 😊
nem jo az olyan dolog ami szép, jo a hangja de nem megy. eloszor menjen aztan a jampizas

ez kell neked haver:

fifi
kompresszoros autóban nincs BOV
nincs olyan mûködési pillanata amikor "cicceghetne"...

ennyi...

Tufa
hát nem is a többletteljesítmény miatt raknám fel, ciccegés miatt 😊 Jelenleg amugy nincs, volt régebben és kb 1-2hónapon belül lesz egy ujra csak nem tudom még melyik fajta legyen..

cement
most figy rarakod szerintem akkor sem lesz tobbletteljesitmeny, igazabol nem lesz funkcioja, sztem. neked is corradod van amugy? itt kecson van egy gyonyoru gyongyhazas eleg fullos, megy mint az allat es kibaszott szepen enekel, szokta neki lépni a körúton.

Tufa
egykét régi corrados arc azt mondta hogy kompresszorra is rálehet okosítani vhogy de akkor nyár elején beizzitok vmi garrett csodát, arra mehet a lefujó szelep 😊

te most milyen kompira gondolsz pontosan? mechanikus hajtásúra v turbóra?

mechanikusra rárakhatod a BOV-ot nem fog szisszegni, szerintem nincs ott elég nyomás..