Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én azokat perelném, akik olyan kerítést, sövényt tesznek, amitõl beláthatatlanok a keresztezõdések.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
respect to the man in the ice cream van
check..check.. failed..
Kisvárosban mellékutcáról fordulnék rá magasabb rendû útra. Jobbra kis ívben teszem mindezt. Kilátás, ha vonalban vagy zéró. Tehát ki kell ugye kukucskálni a jármû elejével. Balról semmi, mondom megyek. Néznék ki h jobbról mizu (ezt eltakarja a vonalig egy ház és bokor együttese). Ketten jönnek szemben velem a fõbb úton, és az egyik elõzi a másikat, nekem az autó eleje meg ugye kinnt van, mert amúgy nem látok semmit. Tag még éppen be tudta fejezni az elõzést, de szidott engem, hogy mit képzelek magamról. Én meg úgy gondoltam, hogy nem kellene ilyen helyen elõzni városba. Kinek volt igaza?
Ha meg elviszi az autó elejét akkor engem csesznek meg a rendõrök vagy õt?
Kisvárosban mellékutcáról fordulnék rá magasabb rendû útra. Jobbra kis ívben teszem mindezt. Kilátás, ha vonalban vagy zéró. Tehát ki kell ugye kukucskálni a jármû elejével. Balról semmi, mondom megyek. Néznék ki h jobbról mizu (ezt eltakarja a vonalig egy ház és bokor együttese). Ketten jönnek szemben velem a fõbb úton, és az egyik elõzi a másikat, nekem az autó eleje meg ugye kinnt van, mert amúgy nem látok semmit. Tag még éppen be tudta fejezni az elõzést, de szidott engem, hogy mit képzelek magamról. Én meg úgy gondoltam, hogy nem kellene ilyen helyen elõzni városba. Kinek volt igaza?
Ha meg elviszi az autó elejét akkor engem csesznek meg a rendõrök vagy õt?
De azért van igazság abban amit mondasz, a a GM már 1-2 éve bemutatta a Hy-wire-t. A mûsor végén azt mondják kb 20 év kell ahhoz hogy elterjedjen a technológia. Kíváncsi vagyok mennyi lenne ha nem lenne érdekük minél több pénzt kiszedni belõlünk az olaj-monopóliumoknak 😛
Kösd be magad, azér' van nem viccbõl...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Nekik, vagy nekünk?
Csak mert nekünk a vízzel hajtott autó is elõnyösebb lenne.
Szerencére nem a gumikat érte, viszont éppen hegesztették a motorvédõ mûanyag borítást.
Nehéz volt lecibálni.
Mindez Romániában...
Fogd fel.. Ha a kirepülésbõl és az üveg alá gyûrõdésbõl kell választani, akkor inkább repülök..
Ez az olyan szitura vonatkozik, ahol a kocsi nem csomagolódik rád.. (ugye ki lehet repülni 50nél is, viszont 50el lefejelni egy biztonsági üveget nem egészséges.) Ahol rádcsomagolódik ott úgyis mind1.
Remélem így már érthetõ <#wink>#wink>
De szerintem aki nem használ övet, az marha. Nemtom ebben hol az ellentmondás...
Szerinted jobb a pihepuha füves gyepen landolni, ami ugye minden autópályán a nyomtávon kívül alap dolog. Ugyanakkor az meg marha, aki nem köti be magát.
Most akkor jobb a természet "lágy ölén" landolni, vagy sem?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Nemtom mi a jobb: kitépni a szélvédõt és kirepülni a mezõre, vagy beépülni a szélvédõ meg a mûszerfal közé.. Ez a kérdés amúgy is csak azokat a marhákat érinti akik nem kötik be magukat.."
Remélem megtalálod magadtól is.
Ami viszont értelmes érv, az az õz.. Elég sok halálesetet okoznak az utastérbe kerülõ vadak..
egyszer tesoméknak is egy farönk a semmibõl, valszleg egy szembõl jövö kamionról lepattant, szerencse hogy a muszerfalat kapta el es nem oket
Please.....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ti?
de akárhogy is, ha választanom kellene én maradnék az üvegnél.
Ha meg tényleg annyival elõnyösebb/megfizethetõ lenne már vmelyik autógyár tuti lazulna vele.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Merõleges szögben átlátni a plexilapon, de ha elfordítod 30°-kal már torzít, ráadásul a szélvédõ nem is sík teljesen úgyhogy nem véletlen hogy csak pályán alkalmazzák.