Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ilyenkor nem kell egybõl arra gondolni, hogy csak bevásárlásra használja azt a pikáppot. Pl a hétvégéne lehet elmennek kempingezni vele az egyik tóhoz, és akkol bõségesen telepakolják a platóját, de bevásárláskor mi a francért pakoljon oda, egy piros lámpánál simén kiemelheti bárki az utcáról a 20incses plazmatévét ^.^

GregSB
Nem csak Amerikában, Nyugat-EUban is leginkább 30-40 év közötti családanyákat látsz 2-3 gyerekkel meg rengeteg cuccal telepakolva X5-öt vagy ML-t vagy Range Rovert vezetni. Ez csak kelet-EU sajátottága hogy kopasz "vállalkozók" látsz benne dzsonizni.

persze, ott szimplán csak pazarlók 😊

Bírom családanya vezeti a batár 5 személyes pickupot, olyan Ford F350 méretût, plató szépen letakarva, bevásárláskor meg hátsó ülésre pakol, láttam ilyet 😄DD Van értelme

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

CSOCSO
ha mar itt tartunk.. suv nak latom ertelmet mert jobban el lehet bennuk ferni mint egy sima kocsiban... attol fuggetlenul hogy barmelyik suv ra ramondhatnank hogy disznek suv.. hiszen inkabb varosi cirkalo minthogy terepet maszna.. ettol fuggetlenul egy fika suv is komolyabb helyeken elmegy mint egy trabi, vagy egy hetes bomos.....

aminek nem latom ertelmet az a pick up truck..... annyi szart egy faszom kombiba is el lehet rakni amennyit neha hatulra raknak. ha valami nagy cucc van akkor az meg mehetne a kisbusz seggebe...
plusz a hatulja fullosan nyitott.. szal hagyjal rajta mondjuk egy motoros fureszt vagy egy biciklit.. lol!!!! oke... neha latok egy olyan pickupot ami szinultig van pakolva cementtes zsakkal.. az mondjuk ok.. de ubersok ember nem csinal semmi hasonlot azokkal a kocsikkal...
CSOCSO
magyarorszagon lehet sok kopasz kigyurt csavo vezeti a SUV okat de szvsz itt amcsiban ez tok mashogy van
hát, ami tény az tény, oldalról elég x3-as feelinges

GregSB
*mit ne vegyek.

GregSB
Jajmár, SUV fikázás lol. Járjatok Priussal és mentsétek meg a bolygót, de akkor se döntsétek már el én mit vegyek :/

Kit--Kat
Jó persze... Egyre rosszabbak az utak igen...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Borgot akartam heccelni 😄
"ez valami dél-kóreai vagy indiai ocsmányság, erre látom, hogy az új Honda SUV"

de az emblémáját nem láttad.. Te sem vagy Honda gyûlölõ ;DD

I.C.ram
Most néztem meg, tuti nem. Emblémáját nem láttam.
vmelyik Hyundai-nak van asszem x3-hoz hasonló lámpája.. A H betût meg hondának nézted..

I.C.ram
Hmm lehet mégsem az volt. Most nézem az új CR-Vt. Akkor nem tudom mi lehetett, de még nem nagyon láttam ilyet.
Biztos Hondát láttál?
tudtommal az egyik Honda SUV-nak sem hasonlít a lámpája az X3-aséhoz..

nnna, ez egy undorítóan elb*szott sz*rf*s

Punker
olvass már vissza hány hozzászólás van hogy kinyírták az utak ezt azt a kocsin....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Alapvetõen milyen fars duma már, hogy ilyen szar utakra csak Suvot érdemes venni...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Láttam ma egy eszement ronda SUV-ot. Azt hittem ,hogy ez valami dél-kóreai vagy indiai ocsmányság, erre látom, hogy az új Honda SUV. Baromi ronda. Az eleje rosszabb mint a rodiusé, a hátsó lámpa tiszta bmw x3 kicsit megnyújtva. Nagyon ratyi.
SötétBarom
Attól h nem te vagy a hibás, attól még lehet h nem kellene meghalniuk.. Csak ugye a tünci SUV-d apuci arcába megy befele -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I.C.ram
Mindenki ezt mondja, aztán egy pillanatnyi figyelemkihagyás, és vége, ott a baj.
SötétBarom
igzektli.

Punker
miért okoznám? ha szabályosan közlekedsz akkor minimális az esélye hogy gond legyen .....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Ez elég felejtõs....

I.C.ram
Csak aztán nehogy fordítva sûljön el az a puska, és te okozd egy 2 gyermekes család halálát...
I.C.ram
én is szénné adóztatnám ezeket a szarokat.
Punker
nincs autóm gyalog járok és alkoholt iszok 😊
de ha oda jutok hogy családom lesz gondolkodás nélkül 1 nagy dögöt fogok venni, ami megvédi a gyerekeket a 18 éves kis csicskáktól akik a suzukival versenypályának nézik a belvárost és hasonlóktól, egyszer nézzetek már meg 1 városi baleseti statot mielött hülyeségeket beszéltek.....

A csilivili /45-ös gumijú SUV-ok marhára rossz utakra vannak... Nem lehet, lóf*szt nem lehet közlekedni ugyanmár... Akkor vegyél régi autót, azt nem sajnálod és kész

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Ezt magyarázd meg annak, akinek az arcába mászott egy tuareg hûtõrácsa..
Ez 40nél lehet h megöli, viszont ha egy átlagos autó teszi ugyan ezt, max eltörik a kulcscsontja..

Nemmind1.

SötétBarom
Mondjuk 😊

inkább legyen rá egy kicsit szigorított kresz/gyakorlat vizsga
a jogsi kateg. neve mondjuk legyen B+ ...

Punker
tiltsák be? bakker lassan mással nem lehet közlekedni olyan sz@rok az utak a városokban.......

SötétBarom
Tudnám mér nem tiltják be ezeket a csicska SUVket.. Esetleg törvénymódosítás kéne, hogy aki ilyet vesz, súlyosabban büntethetõ halálos baleset esetén, oder brutális adót rá.. Az égvilágon semmi értelme ezeknek az autóknak, leszámítva, hogy a kopasz tajparasztok tudnak vele dzsonizni.. <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
az ember vegyen piciglit' oszt jarjon azzal
Az 5gen civic 2 csillagot kap ENCAP-on.
Ugynanannyit mint pl a chevy aveo 😄
Szal szerintem a 90-es évek eleji kategóriatárs autók közül nincs rossz helyen - noha még így is guruló koporsó szinte, pont mint az összes többi.
CSOCSO
naja... azota vegigneztem.. mondtak hogy egy normalis auto nem utotte volna meg olyan magasan. meg blablabla.. csakhat itt amcsiban ennel a rovernel csak nagyobb autok vannak.. es kb minden masodik olyan...

ja es igy latatlanban egy toyotaban sem ereznem magam biztonsagosabban.. marmint egy 92 es toyotaban...
SötétBarom
Akermilyen hasonló méretû autóval ez történt volna..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
gut... most eldontottem, hogy ha vki regi hondat akar venni akkor lebeszelem rola..

par hete valami 600-800 dodoert akartak eladni a haveromnak egy 91 es hondat...
desigo
Mert megérdemlik😊

elképzelem,hogy ez a zene üvölt nekik a kocsiban <#hehe>
Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
fifth gearre visszatérve
komoly volt a Lexus,ahogy leparkolt magától...
GregSB
Vagy gyûjtõ.

Azért nem csak olyan ember létezik aki csak az egyiket tudja megvenni. Van aki megveszi a Ferrarit, meg mellé ezt a CL-t. 😄

robotnyk
értelmetlen hát, aki ennyi pénzért ilyet vesz, nem normális gt-t, annak a pénz elvette az eszét.
Csabesz6
de biztos jo pöffeszkedni benne.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem ész nélkül persze

meg mennyibe kerül, 80 misi? 55-ért Ferrari 599GTB, vagy Aston, az bõven elég lenne, ez már komolyan értelmtlen autó

CSOCSO
jobb oldali paros johetne
robotnyk
ja, egy szerpentinen lebukfencezni sokkal kellemesebb lehet 😄
desigo
egyre jobban tetszenek a porschék...