Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bírom családanya vezeti a batár 5 személyes pickupot, olyan Ford F350 méretût, plató szépen letakarva, bevásárláskor meg hátsó ülésre pakol, láttam ilyet 😄DD Van értelme
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
aminek nem latom ertelmet az a pick up truck..... annyi szart egy faszom kombiba is el lehet rakni amennyit neha hatulra raknak. ha valami nagy cucc van akkor az meg mehetne a kisbusz seggebe...
plusz a hatulja fullosan nyitott.. szal hagyjal rajta mondjuk egy motoros fureszt vagy egy biciklit.. lol!!!! oke... neha latok egy olyan pickupot ami szinultig van pakolva cementtes zsakkal.. az mondjuk ok.. de ubersok ember nem csinal semmi hasonlot azokkal a kocsikkal...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de az emblémáját nem láttad.. Te sem vagy Honda gyûlölõ ;DD
tudtommal az egyik Honda SUV-nak sem hasonlít a lámpája az X3-aséhoz..

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de ha oda jutok hogy családom lesz gondolkodás nélkül 1 nagy dögöt fogok venni, ami megvédi a gyerekeket a 18 éves kis csicskáktól akik a suzukival versenypályának nézik a belvárost és hasonlóktól, egyszer nézzetek már meg 1 városi baleseti statot mielött hülyeségeket beszéltek.....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez 40nél lehet h megöli, viszont ha egy átlagos autó teszi ugyan ezt, max eltörik a kulcscsontja..
Nemmind1.
a jogsi kateg. neve mondjuk legyen B+ ...
Ugynanannyit mint pl a chevy aveo 😄
Szal szerintem a 90-es évek eleji kategóriatárs autók közül nincs rossz helyen - noha még így is guruló koporsó szinte, pont mint az összes többi.
ja es igy latatlanban egy toyotaban sem ereznem magam biztonsagosabban.. marmint egy 92 es toyotaban...
par hete valami 600-800 dodoert akartak eladni a haveromnak egy 91 es hondat...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért nem csak olyan ember létezik aki csak az egyiket tudja megvenni. Van aki megveszi a Ferrarit, meg mellé ezt a CL-t. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
meg mennyibe kerül, 80 misi? 55-ért Ferrari 599GTB, vagy Aston, az bõven elég lenne, ez már komolyan értelmtlen autó