Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nemtom, hogy az-e, de ITR motoros volt :):)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SötétBarom
Fasza :D

Más.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hangja alapján az egy sima 1.5 is lehet akár, de méginkább 1.6 vti. Persze lehet hogy az ITR motoros volt.
SötétBarom
5:20nál pedig õk aláznak be egy civicet :D

Amúgy a pirosnak elég vad hangja volt, az nem véletlenül az az ITR motoros, ami ide is volt linkelve használtautóróL?

SötétBarom
Cool :)

Audi A6, Passat

Így írják:
Elektromos, SOLAR toló- / billenõtetõ
elõválasztó automatikával,
komfortzárással, állandó
áramszolgáltatással az utastér
szellõztetéséhez

Szóval lehet pszihopatának lesz igaza :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"Cuore sportivo basza meg" :DDD

Azért amikor ott küzdöttetek az Alfa mögött, a piros civic elég szépen bealázott titeket belsõ íven :D

Az almera gondolom a 2 lityis benzines lehet, a súlya miatt szarabbul gyorsul mint a smart, de végsebességben aztán jobban megy. Mondjuk ha rendes futómûve lenne (vagy legakább annyira kemény mint a brabus smartnak), akkor kanyarban is jobban ereszthetné.
CSOCSO
coooool:D beszaras hogy 80 loerovel miket nyomsz le... en is akarok menni oda racingolni!!!!!!!
Lteebee
Aha, szóval nehezebb javítani.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SötétBarom
Vad. :D

[Walaki]D`Lair
Na mivel már régóta ígérgetem itt egy link a smartról meg a lefújószeleprõl :)

folytatása minnyá'

pszihopata
Elõtte opelos volt,csak megborított egy verdát.Azokat sokkal könnyebb volt javítani,és egyszerûbbek is voltak szerinte.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Lteebee
A vw-szervizesek ugyanilyen sztorikat mondanak a vw-ekrõl, ésatöbbi...

Ha csak renault-t lát, nyilván csak renault-król van sztorija.

Lteebee
Én elégedett renault-s vagyok.
De Twingonál drágább Renault-t tutira nem vennék :D

pszihopata
'Ahhoz bõven elég lenne az aksi is'-elmész horgászni,induláskor aztán ha van sporrtárs még be is bikázza neked!

pszihopata
Csak azért értetlenkedek mert a kocsin fel kell emelni az alapjáratot,különben lefulladna a motor-mindezt napelembõl ellátni álló motornál számomra vadul hangzik.Itt valami másról lesz szó szerintem.

Taranov
Hát itt a weboldalon csak ezt a Thermotronicot látom, ami a nap sugarait érzékeli, a beesési szögüket, és aszerint állítja be az utastér 4 zónájában a légkondit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

desigo
Mercinél is van...
Taranov
Én még ezt istenbizony csak a Thesisnél hallottam, kivételesen nem az olasz autók iránti tiszteletem folytán említettem pont ezt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ahhoz bõven elég lenne az aksi is.
pszihopata
Légkondit mûködteti?Ahhoz egy csomó energia kell!Nem csak szellõztet villanymotorral?

Taranov
Komolyan? Sehol máshol nem láttam még. Nem tudsz pár példát mondani?

Az itten rönó szervizesnek meg VTI-je van :D
pszihopata
Egyik jó haverom renault szervizes 10 éve,azt mondta ha jót akarok ne vegyek renault-t.Szombatonként bebaszva meséli a vadabbnál-vadabb sztorikat.Vannak olyan elátkozott példányok amikkel nem bírnak a szervizek.Lehet hogy van jó is,de én nem rizikóznék!

nem, soha :D
A Laguna esetében nem csak a megbízhatóság, belsõ minõsége pl. egy Mondeohoz, Avensishez képest messze van...
Tehát megbízhatóság, minõség, magas értékvesztés
Japánt, európából max. Fordot vennék :)) Esetleg kisautót max. 3 millió (új áron, de nem újat :) még beleférne akár francia is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ezt már lehet kapni kisebb kategóriákban is, és mind tudja a Thesis kategóriájában :)

GregSB
Ja az a céges autótok volt ugye?

És ha magadnak kéne autót venned akkor is mernél Renaul-t vagy Peugeot-ot? Amit Punker ír az pozitív, de nemtom.. valszeg elõítéletes vagyok de én nem vennék most franciát.

Taranov
Érdekes dolgok ezek.
Én személyszerint a hasonló elektronikai megoldásokat nagyon tudom nélkülözni, egy van, amit irigylek, nem is kicsit: a Lancia Thesis napfényteteje, ami elektromos energiát állít elõ a fénybõl, és mûködteti a légkondit álló motornál.

jó, de akkor még (2001), még be kellett tenni, csak azt tudta, hogy magától nyitja az ajtót, az automata indítás késõbb jött :)

Punker
nekünk 2 kártya van, szerintem a nyílásba az életben nem volt benne, anyám táskájának legalján van valahol :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ez volt a totalcarban is nem, hogy az egyik zsebében ott lapult a kártya, míg a másik simán elhajtott mellõle az autóval :D
mondom, amelyik automata nyitású az sokszor szorult elemcserére, de a nyílásba berakod elindítja, csak bejutni kell a kocsiba :D
A második hagyományos távirányítóként üzemelt, azzal semmi gáz nem volt

Punker
kártyák mennyire bírják a gyûrõdést? más is azt mondta 1 év után elkezd döglõdni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nem az enyém volt az autó, de egy sokat szidott Lagunának 140e km-ig nem volt baja, csak az automata klíma kijelzõje érintkezés hiba miatt villogott. Az azt megelõzõvel már több gond volt (automata nyitású kártya sokszor beszart, meg egy-két gyári hiba) , de az tkp. nagyon friss gyártású volt még. Ennyi bsja egy 99-es Passatnak is volt

Punker
4 családi (egy 19-es, három megane) + 2 céges clio fordult meg a családban az elmúlt aszem 15 évben, az elsõ clio-val a 400 ezredik km-ernél már sok gond volt. az elsõ megane 98-as évjárat sógorom még most is gyúzza, szervízbe 1x kellett vinni mert a központi zár érdekes hangokat generált a csomagtartónál a másik 2-vel se volt gond, szal aszem nekünk nem kell szidni.

Kinek is könyökölt ki a mégane a múltkor? :D
GregSB
"egy elégedett renault-s"

Van itt ilyen a topicban? :DD

Taranov
Azóta szerintem uniformizálódtak az autók, nem szarabb a Toyota karosszériája, mint a VW-é, nem elnyûhetetlenebb a Golf, mint egy hasonló kategóriájú, illetve nem rozsdásodik jobban az Alfa, mint egy Ford.

ez igaz, mivel nem mondhatja, mert leugatják egybõl, hogy biztos hazudik

Taranov
Le vagyok döbbenve, de mindegy. Az viszont egy újabb igaznak tûnõ állítás, hogy a német és japán autók rajongói elõszeretettel hangoztatják a véleményüket, és a tapasztalataikat, míg mondjuk egy elégedett renault-s kevésbé.

Lteebee
Én a 90-körüli autókra szándékoztam ezt írni.

pszihopata
Mindenféle vevõcsalogató biz-basz-t beleraknak a kocsiba,és a formatervezés is sokkal feltûnõbb,ez a jelek szerint mûködik is.Egy avensis egy laguna után unalmas fapados autónak tûnik.Aztán 10 éves korában a laguna egy elátkozott hibahalmaz.

nem is olcsóbb már, pl. egy Laguna, C5, igaz most akcióznak velük, de elõtte ugyanabban az árbann voltak. De egy Megane sem volt olcsóbb egy Corollánál, Focusnál

pszihopata
Franciát vesz mert az stílusos és olcsó!Max javíttatja,mit érdekli õket az adac statisztika!

Lteebee
Az átlagfelhasználónak nincs a polcán autóalkatrész.
És ráadásul autót szerelõvel javíttat anyag- és munkadíjért.
Ezért vagy olyat vesz, amibõl sokezer futkároz az utakon és relatív olcsó hozzá az alkatrész, vagy olyat, ami nem romlik el várhatóan.
Tehát német, vagy japán autót :D

pszihopata
Nekem is tetszettek az alfák addig,mígnem vettem egyet.Azóta gyûlölöm õket.Életem legfiatalabb autója volt,és egyben legroszabb.Azóta szarok a stílusra!

Lteebee
KK

Nem arról beszélek, hogy szûk-e a stílus, mint fogalom, hanem arról, hogy amije nincs egy corsának, van egy alfának.

Nekem tetszenek az Alfák, nem arról van szó. Két lehetõségem lenne:

a.) veszek egy régebbit, ami belefér a keretembe, csak aztán a szervizre menne rá a gatyám (meg az idegzetem) (meg a szar váltójára, mert az már csak azért is rohadtul baszná a csõrõm, mert van összehasonlítási alapom)
b.) veszek egy újat, ami szép is, állítólag már megbízható is (bár hogy mire fel higyjek nekik azt nemtom), de ezt alapból nem engedhetem meg magamnak anyagilag :)

Ezzel szemben melyik az a márka, amibõl érdemes kicsit régebbit (90-es évek), és nem megy rá a gatyám a javíttatására, plusz vezetési élményt is nyújt? Akkor nincs is több kérdésem.

------

Munkatársam amúgy most vette meg a második B Omega MV6-ját. Automata, full extra. Van neki egy kombi, amit már kipofozott, ezt a sedant meg most vette 280 ezer forintért! Azt mondja minden jó rajta, nem tudta otthagyni ennyiért. Kimentünk, mondom mutasd már mit tud. És elkezdõdött. Le van szakadva a kipuff, lyukas is, teljes rendszer kell rá. A motorból folyik az olaj az összes tömitésnél. Az elsõ és a hátsó lökös is lóg, le van gyalulva, mindkettõ cserés. Mindkét hátsó kerékív, mind a 4 ajtó alja, és a küszöb is át van rohadva. 4 kilincsbõl 3 cserés, mert el van bennük törve valami. A digit klíma nem mûködik. Elsõ lámpák cserések. Az összes féktárcsát megette a rozsda, mint cserélendõ. Az autómata váltó cserés, de van neki egy. A memóriás ülések meg nem mûködnek. De ez mind semmiség. Kicsit glettel itt ott, lökös bontóból fillérekért, zár meg a hasonló szériahibás cuccok vannak neki polcon már a másik omegája nyomán. Rendberakva - szerinte - megáll fél millából, és van egy MV6-ja - szerinte - tiptop állapotban.

Meg lehet érteni õt is, mert megy az MV6 mint a disznó, és rohadt kényelmes is belül. Annak kitûnõ választás lehet, aki nem bánja, hogy minden hétre jut valami bütykörésznivaló rajta, és nagy kényelmes autót akar olcsón.
Taranov
Hát azért nem egészen hülyeség a példa, mert mikor épp Almodóvar vagy Ozon a divat a filmben, akkor valami stílusos a Pókemberre menni szombat este. Persze megteheted, de hangoztatni talán nem érdemes :)