Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont találtam copcars honlapon új adatokat:
Régiek:
10 km
17 km
63 km
104 km
és az új 4 db (rádióban is bemondták, hogy lesznek újak)
36+700 km
91+600 km
131+600 km
157+600 km
Egyszerûen figyeld az elektromos felsõ táblákat, mert csak oda tettek trafit is (lévén ott van áram). Talán ha van 5-6 elektromos tábla, és abból 4 tövében trafi. 1 van az M1-M0 találkozásnál, ahol 100-ra kell lassítani pest felé. De a kimenõ oldalt nézi. Meg tatabányánál, meg gyõr után, meg mittomén... A 4-bõl 3 a pest felé menõ oldalt nézi, talán csak a pestnél lévõ nem.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Btw. 15 éves civicen milyen elektronika van ami még elromolhat az izzókon kívül? <#idiota>#idiota>
no offense
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Legalábbis a hátteret cserélték sztem...
Amúgymeg jahh...
Világéletemben utáltam a francia autókat... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(omg) aztán lelkendeznek, hogy milyenjóhogylesz2009-ben.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
15 év után ennek a pillanatnak is el kellett érkeznie <#sir>#sir>
Jobb hátsó féklámpa izzót kell cserélnem <#vigyor>#vigyor>
Ettõl függetlenül biztos vannak Amerikában is olyan emberek, akik életük végéig akarják használni az autót.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem zavarnám ki a takaróm alól, de ha választani kell, inkább a kocsi jöjjön.

Lehet, hogy fiktív személyrõl van szó, csak belezavarodtak? <#ravasz1>#ravasz1> 😄
Tudtok valamit arról, hogy az EU miként szabályozza gallytörõ rácsok használatát személygépkocsiknál?
találtam eztazt neten, de nekem nem egyértelmû<#confused>#confused>
Ez az s2000es összehasonlítás tényleg kicsit lol.. A spider 2x akkora 😄DD
Fura, hogy a szerencsétlen Winklert nem engedték tesztelni ezt az autót.. 😊 Bár lehet, hogy elfogult lett volna, és akkor nem borg linkelte volna a cikket, hanem valaki más 😉
Ránézésre tényleg gyengének tûnik ez a motor, ráadásul sokat fogyaszt, de kiindulva az én kocsimból, ami 105 LE-s, szerintem annál még ez is jobban megy, szóval nekem például ideális lenne. Arról nem is beszélve, hogy a hangja biztos jó.
Ettõl függetlenül valószínûleg én dízellel venném, ami 200LE-s és 400Nm-es.
Az S2000 más kategória, sokkal kisebb, könnyebb, sportosabb autó, de emellett észre sem veszik az utcán, külsõleg jobban hasonlít a jellegtelen MX5-re, mint a Spiderre. Az 1500-1600 kilós súlyt is nagyon gyakran felhánytorgatják a Spidernek, holott az ilyen eleganciával bíró autók általában ennyit nyomnak, pl. az Audi A4 cabrio is.
Nem volt szerencsém még utazni ezzel az autóval, de beleültem a Csiki-Begében. Hát ami nagyon szomorú volt, hogy a bõrülésnek egyáltalán nincs oldaltartása az Alfa 147-hez képest, pedig az aztán még kevésbé sportautó. Ezen kívül a szélvédõ teteje is elég alacsonyan van, ezért nagyon alacsonyan kell ülni, hogy ne vigye le az ember haját, de ez inkább sportkabriós tulajdonság. Ellenben az ülések tömítése és a váltó nagyon meggyõzõ volt. Összességében az a legnagyobb baj ezzel az autóval, hogy nem 6-7 milliótól indul az ára, hanem 9-10-tõl.
Ez meg még érdekesebb. Külsõre jobb mint a Brera, szerintem a vászontetõ, és a segg megvágása kifejezetten elõnyös változás. Meg még az is meglepõ, hogy a váltó a Brerával ellentétben itt pontos, és rövid. De hogy lehet 2.2-es 185 lovas motort tenni bele, ami a 220-at is épp csak megfutja? Innentõl kezdve egy percig nem jelent alternatívát egy S2000-nek (csak azt már sajnos nem gyártják). Sem árban, sem teljesítményben, sem élményben, de megkockáztatom hogy még a belsõt illetõen is jobban bejön az S2000. Már ha ilyen semmirevaló autó kéne...
Külföldön (Olaszországban) a bérelt autó hogy megy? Jó hozzá a magyar jogsi? Vagy kell nemzetközi? Kauciót kell fizetni? vagy hogy megy ez? Légyszí írjatok már róla 😊
Ferrarihoz képest, akkor bõven belefér 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Amúgy ami ratyi volt, az a régi gransport.. De van teszt az újról is 😊
itt
szóval ami szép az szép, legyen akármilyen jelvény az elején.
Az hogy ezt legtöbbször olaszra mondják, az meg nem véletlen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyönyörû elegáns,és visszafogott karosszériák-pont ami nekem tetszik,de mûszakilag nem hinném hogy jók lennének.Csóróknak tilos megvenni!