Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sokat számít az állapot.szvsz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
bár a bõr, a felni meg a zene van vagy 4kilo dehát akkoris 😄DDD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
gyönyörü...eddig egy 5.gen civic volt a kesöbbi célom, de mostmar nem is tudom...😊 ez nagyon szép
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyönyörûen fel van újítva, bebõrözve... igaz picit drága, meg van egykét gyíkja (már néztem), de olyan 800-850-be megéri, ha egyedit akarsz. (klíma nem mûködik benne, meg a fordulatszámmérõ, ennyi). B20A moci van benne, 2l DOHC 141LE. Elég jól húzza a könnyû kasznit. A bõrözés is igényes, audi bõr van benne, az ülõlap meg a támla is lyuggatott szellõzõs, az oldalfalak telik. Szóval szép na. Szerintem messze jobb mint az a mazda. Donor autót ehhez is könnyû találni.
Kivihetnéd oda õket!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nyugodtan megvehetõ,20000/db-ért vehetsz még 5-öt alkatrésznek,abból 20 évig autózhatsz nyugodtan.
Azért nem lada!
Akkoriban olyan lehetett, mint a többi autó.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
sztem faja😄 valaki aszongya majd hogy ronda( söt sztem mindeki), de nekem megdobogtatta a szivem😊
láttatok már ilyen mazdát?
2.0 injektoros, kb 20 eves lehet amilyet en talaltam.ezelött az életben nem láttam ilyet.szal egyböl ki is pécéztem magamnak, egy parkoloban állt több honapja.itt-ott rohadt természetesen ,leeresztett gumik(kesöbb,mikorra már letettem rola, addigra ellopták a kipufogovégét is😞
gondoltam megveszem ilyen jogsi elötti dunapartos, földutas gyakorlógépnek, DE lebeszeltek rola.+eleg kétes az elölélete az autonak szal szegeny valszeg a bontoban vegzi😞 nagyon sajnalom mert szerintem igazi ritkaság...
mind1 most egy lada 2105 van tervbe véve.😄 ha azon meghibásodik vmi,akkor azt még öregapám is megheftöli😊( sztem még alkatrészei is vannak)
egy ien JAPÓ ráadásul RITKA géphez késöbb alkatrészt...áááh:S
+ezt nem is lenne szivan gyepálni talán😄 nagyon megteccet eza batár mazda
vhol azt irják 929 es...az lenne?
Külföldre, ha nincs melletted az autóban, kell egy meghatalmazás, amit az Autóklub irodájában lehet beszerezni. Amúgy szerintem ezt is lehet nélkülözni.
Köszönöm elõre is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ottvan a személyiden, hogy ANYJA NEVE:..
Én úgy vettem meg tõle az enyémet, hogy át sincs iratva semmi..
Szvsz az összes kereskedésben hegyben állnak az ennyit, vagy többet is futott autók (buherált órával persze).. Az, hogy ez elsõ tulajdonostól van, ráadásul tuti nem kamu kmerrel, még jó vétel is lehet.. Ilyen sok kmt meg amugy is csak pályán lehet belerakni, azmeg kíméletes üzem.. Jóval jobb mint 200ezer városi km mondjuk..

VW.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ráadásul szerintem túl komfortosra van hangolva a futómû és egy-egy kanyarban elég parán meg tud csúszni. Nem egyszer fostam már össze magam miatta. Nem az én világom..folyton tengeribeteg leszek benne úgy hullámzik össze-vissza ;D
Meg a TDI-tõl sem vagyok elájulva, túlságosan kis tartományban autózható, a hangja meg szörnyû de ezt nem kell magyaráznom senkinek.
Amúgy mennyi idõ alatt tette bele? 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
vett egy ugyanolyan motorú Octaviát helyette...
ja normál, és nem PD TDi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A népítélet szerint rosszul.
PASSAT 1973-1981 8.3
PASSAT 1980-1989 8.2
PASSAT 1988-1997 7.5
PASSAT 1996-2000 7.4
PASSAT 2000-2005 7.1
autódoktor
Szerinte is rizikósabbak az erõsebb modellek.
Kérdés mennyire bírja, mert már a 140 lovasokkal is sok gond van (pl. hengerfej szétmegy)
A Volvo D5 is jó, bár ,,csak" 185LE. Tetszenek az 5 hengeres dízelek
Nekem pl. ez tetszik, de nem ennyiért. Ehhez képest a 17 és fél misi már legalább egy E mercit feltételez.