Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nekem Puch bicajom volt :D
fifi
"Puk, az mi mi a szar?"

nekem volt Puch motorom anno, csak egyszer kigyulladt és le kellett hárman hugyoznunk... utána eladtam... :D
jó kis veterán lenne már...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
:D

Nézegetem a biztosítékdoboz leirását, ha a motorvezérlés-es biztosítékot kiveszem akkor már elméletileg nem indítható?

robotnyk
lófejet? ^^
SötétBarom
Az necces tényleg, ha nincs meg az összes kulcs..

Tegyél bele döglött állatokat, az a tuti. Hal fõleg.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem tudja valaki, hogy a hétvégén esedéskes tököli drift edzésre helyszínen lehet jegyet váltani? Interneten kellett jelentkezni nézõnek, csak nálam változott a felállás és több kísérõt vinnék, mint amit megadtam és nem tudom, hogy belehet e vinni helyszínen vagy fennakadnak ezen?
Köszönöm
Tufa
jah az a para, itthon a kertben nem féltem annyira, de holnap megyek vidékre és pár órára is féltem kinthagyni az utcán... (2 motoromat elvitték anno, ugyhogy ilyen téren én féltem nagyon az értékeimet..)
Komplett zárcserére meg nem futotta még sajnos.

lehet omegában könnyû de civicben 10 perc volt mire kiszenvedem a fõrelét.

motoháztetõ fel biztosítékdobozban szedd ki a fõbiztit ha nem tudod melyik az akkor szedd ki vmelyiket random és indítózz aztán úgyis rájössz. Könnyen kivehetõ ez a legjobb módszer. Gondolom a parázol hogy a kerskedõnél maradt kulcs. Ez jó módszer.. "A picsába béla b*meg ez nem indul!"

MikX
Hát nemtom...
Az elõzö sokkal dinamikusabb, sportosabb volt, ez olyan nemtom mien...
Olyan "ameriakis"
legalábbis az a lámpái se elõl, se hátul nem illenek oda...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SötétBarom
Aksit vedd ki.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szedd ki a fõrelét :)
Tufa
1 (akármilyen)biztosíték kiszedésével van arra lehetõség hogy ne lehessen beinditani egy kocsit?

robotnyk
új Focus render, csak spekuláció, de nem rossz.

sztem csak nézõpont kérdése :) Ennyi erõvel a Mondeo is alapszik a Mazda6-on :D

Közös az alapjuk, nem a Mondeot csiszolták tovább :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GregSB
Nagyon széép!

Mondjuk nem kicsit látszik rajta hogy az új Mondeoval közös az alapjuk, de az a vices hogy ez lett a szebb.

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Elöbb volt a katonai, és rá kb 10 évvel kiadták a civil változatot is.
Punker
én úgy tudtam közös alapra fejlesztették, de külön a civilt és külön a katonait.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

I.C.ram
Mirõl beszélsz?

Steyr-Puch Mercedes-Benz KÖZÖS fejelsztés a G-osztály. Ez a jármû is olyan, mint sok más legendás terepjáró. Elöbb volt katonai, aztán civil.
Punker
a merci nem katonai cuccot fejlsztett a G-vel! a Puch igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Galy
cr-v :)
I.C.ram
Bevallom õszintén fogalmam sincs. Elvileg semmi, csak a márkanév más. Viszont gyanítom, hogy a Puch kicsit eltér a Mercitõl. Puch megcsinálta már azt pár típussal pl a Fiat 500-assal, hogy megveszi (Merci esetében együtt fejleszti) a licenszet, és elvégez rajta egy csomó apróbb módosíttást, amivel sokkal jobb lesz az autó. Svájciak is mintha Puchot vettek volna a hadseregükbe, és ha valahol számít, ott biztos, a terepjáró képesség.

Meg mekkora móka már, hogy mindenki rácsodálkozna, hogy "Puk, az mi mi a szar?" :D
cement
széép(Y)(Y)(Y)

respect to the man in the ice cream van

Az automata Accord/Civic-ekkel nem szokott gond lenni, még ennyi idõsen se. Persze ez is leginkább tulaj-függõ.
régebbi (8-14év között) japán és német autók közül melyiknek megbízható az automata váltója?

<#eljen><#eljen>

Passat kötheti fel a gatyát :) Ugye amikor kijött helyzeti elõnyben volt, összes konkurense ,,régebbi" modell volt, sztem ezért vették sokan.
De most itt a Mondeo, de fõleg a japánok, Mazda6, késõbb az Accord sztem le fogja nyomni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Wow. Ebbõl a kombi is kifejezetten szép.. <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szerinted, de szerencsére azok szerint többet, akik értenek hozzá:)
persze nekem a büdös életben nem lesz ilyen, max a 20 éves elõdje:)

2008 Mazda6 revealed

Szvsz messze jobban néz ki, mint az (usa?) accord amit bemutattak...
Punker
ez iszonyatosan magas és így szerintem borulékony.....

A Range? El vagy te tévedve :) Súlyra is sokkal nagyobb mint a ,,társai", és az terepjárónál jelent valamit :) Meg tesztek is vannak a terepjárásáról

pszihopata
Ketteslétra,aztán gyía!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
Mi a különbség a merci és a puch között?A grazi gyárban készült a merci is,én úgy tudom.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Taranov
Aszittem, hogy ez annyit tud, mint az X5, Mercedes ML, Q7 stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én úgy hallottam, hogy az "új" G osztály is nagyon strapabíró, jó terepes, ráadásul eléggé komfortos is, mivel az elõzõ C osztály belsejét kapta kisebb módosításokkal.
Ehhez képest ez a Range Rover nem terepjáró.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
mikor szerelték le a laktanyát itt mellettünk láttam párat, alig voltak használva, talán a mentõ verziók mentek a legtöbbet, a többit csak nagyon nagy ünnepnapokon vették elõ, tuti lenyúlta 1-2 ismerõs õket :(

I.C.ram
Magyaroknak is van elég sok ilyenje. Kár hogy nem a Puch változat :(
Punker
az alsót bármikor elfogadnám :)

I.C.ram
Ebbõl is szigorúan az 5 ajtós kéne. Kicsi pazarlás szerintem :) Ugyanaz a motor, kb ugyanaz a tömeg, akkor miért ne legyen nagyobb?
I.C.ram

I.C.ram
Nekem egy osztrák lesejtezett katonai Steyr-Puch "G merci" kéne :) Az a tuti.
Punker
ha csak off road-ozni kell ja, de ha nem csak arra akkor inkább a merci.

Nem, nekünk csak kb. 40 km-re otthontól adta be az unalmast a hûtõ. Hazavitt, ésnem lett semmi baja (a negyedik henger szeleptörését leszámítva, ami miatt háromhengerezett) Az a gép elpusztíthatatlan.

legfeljebb 2 hét mire Angliából hazaérsz vele és 200 liter víz a hûtõbe:)

Uaz. Semmi más. Három hengerrel, lyukas hûtõvel is hazavisz.

Punker
az eredeti s eaz igazi, az elsõ erdei úton a fényezésnek annyi, leselejtezett katonai G-s merci kéne igazából :)

ez az egy luxusterepjáró, ami terepen is használható...

nem ami a képen van, hanem az eredeti...:)

Punker
mire?

városba nagy, terepre alkalmatlan.

cement
nekem azért kéne :)

respect to the man in the ice cream van