Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pénzük az van de eszük az nulla...
Ha egy ártatlan ember életét vesztette volna tuti lecsukattam volna õket!
Szemetek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Tekintettel arra, hogy két ilyen nagy teljestményü autó lángolt, még annak is meg volt a veszélye, hogy felrobbannak."
Faszság... Egy 100lóerõs autó is ugyan úgy kigyulladhatott volna és felrobbanhatott volna.
"fittyet hányva a társadalom normális, jogkövetõ tagjaira."
Persze, igaza van, de gondolom õ sem megy 30-cal a 30-as táblánál...
"Valami ebben az országban nagyon nincsen rendben"
Hát nincs rendben bizony. Akinek sok pénze van azt utálni kell, akinek kevés pénze van azt meg lenézni. Basszameg, ha egy ember megteheti hogy megvesz egy 50milliós autót akkor nem kéne leköpni a kocsit vagy tulajdonosát, csak azért mert õ gazdagabb. Nyugat-Európában hol látni ilyet, hogy beszólok valakinek aki tehetõsebb? Sehol...
Szar ez az egész buzi magyar hozzáállás!
Persze, igaza van RÉSZBEN a csajnak. Nem kellett volna olyan gyorsan menni (ez a 300km/h is túlzás szerintem. 300al nem lehet cikázni a kocsik között az M1-M7 közös szakaszán)
Azért jó hogy nem végzõdött nagyobb balesettel, halállal a baleset, és remélem túlélik a "versenyzõk".
Aztán most valószínûleg a rendõrök jobban ráállnak a gyorshajtókra. Persze ezt azok fogják megszopni akik 70helyett 85-tel mennek, meg azok akik 30 helyett 50nel, és nem azok akik 130helyett 240nel.
Most ez felkapott dolog lesz a médiában is. (Lásd mecseki motorbaleset) MAjd a fókuszban azt fogják mondani hogy 340nel ütköztek, a Blikkben meg hogy 500-zal, és hogy húúúhaaaa.
Pár hét múlva már a szar sem fog vele foglalkozni, a rendõrök nem fognak mérni, nem lesz semmi.
Bár ez csak csak saját véleményem, belém lehet kötni nyugodtan 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
egyébként szerintem is murci, nem pedig gallardo
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"300 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott az a két nagyteljesítményû sportkocsi, melyek összeütköztek, majd kigyulladtak az M7-es és az M1-es közös, fõvárosba vezetõ szakaszán - tudta meg a HavariaPress.
Percekkel éjfél elõtt riasztották a tûzoltókat a két autópálya közös, Budapestre bevezetõ szakaszához, ahol az Esso benzinkút magasságában egy Lamborghini és egy Porsche karambolozott.
Az ütközés következtében az egyik sportkocsi kigyulladt, majd a lángok átterjedtek a másik autóra is. Mindkét sportautó sofõrje súlyosan megsérült, õket a tûzoltók szabadították ki az égõ roncsokból, miközben oltották a lángokat. Az egyik sofõr súlyos lábsérülést, a másik pedig gerinc-, és koponyasérülést szenvedett.
A helyszínelés és mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát. A baleset körülményeinek vizsgálatakor kiderült, hogy az autók - melyeknek sofõrjei virtusból keltek versenyre - 300-as tempóban ütköztek érintõlegesen."

egyik képen tûzoltó lábánál, de index fórum rendszámos topicjából vettem.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
respect to the man in the ice cream van
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
meg az acura is jó
Úristen legalább ha már szórakozol legalább hülye ne lennél 😄DD
Hát...
Indulásnál nem mind1, hogy az adott erõt mekkora felületen adja át, ergo ha 4kerék hajt, nagyobb a tapadás szvsz...
Fõleg elsõkeres nem tapad annyira, mivel az autó mikor elindul a súlypontja kissé hártébb megy, tehát kevesebb lesz a tapadása az elsõ keréknek, és hamarabb kipörög, míg ez sokkal késõbb van egy hátsókerekesnél, nem beszélve a 4 kerekesrõl...
Deee ez mondjuk az én véleményem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2.5x akkora motoroja, és összkerekes, ehhez képest alig ment el 😄
Nem pite... Valyon mennyivel mehettek?
onnan hogy egy Lamborghini és egy Porsche karambolozik az M1-M7 közös szakaszán Budapesten
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Wow. <#wow2>#wow2>