Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány éves vagy amúgy?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Jah, attól paráztam énis, ma volt szervizbe, szerencsére azt megusztuk.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

I.C.ram
Azért én megnézném azt hátsó felfüggesztést is. Telibe nyomnak egy kereket, annak kell, hogy legyen valami nyoma.
streeter
Hát azt a lökhárítót meg majd a javítást nem árt lefesteni.....sztem

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Count Adyn
Nah, hétvégén részt vettem egy kis koccanásos kalandban, muter vezetett, Nyíregyházán a Széchenyi úton mentünk szépen egyenesen, amikor egy alsóbbrendõ útról egy keresztezõdésbe, ami nem volt lámpás, csak táblája volt a másiknak, egy csajszi "nem vett észre" minket, és õ átjött. Rajtunk is majdnem, muter szerencsére észre vette hogy az ott nemigazán áll meg, fékezni már késõ volt, ugyohgy elhuzta jobbra amennyire lehetett, és beleállt a gázba. Persze nagy csatt, azt hittem autó hátulja ottmaradt valahol, de szerencsére pont a hátsó kereket kapta telibe, és lecsuszott rólunk a másik autó lökhárítója. Dísztárcsa persze cafatokra szakadt, meg kiszakadt a rögzítõ csap a sárhányónál, ami a képen is látszik. Festeni rlvileg nem kellesz, valami 15 k ból megusszuk az egészet. Illetve megússza aki belénk jött.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

I.C.ram
Ideges vagy? Nem veszed észre, hogy te akarsz itt egyedül állandóan bizonyítani? Nem vagyok se a csajod, se a gyereked, nekem nem kell bizonyítanod...
Sland
Passz 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

robotnyk
xD
SötétBarom
Közvetlenül a rák ellenszere mellett?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sland
Jah és azt hallottátok, hogy ÁLLÍTÓLAG volt 20milla kp a Lambo-ban és mind szarrá égett?<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
A másik amit írtak, hogy volt egy ismerõse valamelyik arcnak, aki egy fehér gallardoval ment a kórházhoz meglátogatni az egyik ipsét. Hát ki nem fossa le? Hadd menjen! A faszt kell ilyen hülyeségekkel tömni az újságot és az emberek fejét...

Csabesz6
<#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
mire a fókuszba kerül, már megdöntik a szárazföldi sebesség rekordot. -.-
Sland
Pont ezt írtam a hétvégén, hogy úgyis fel fogja fújni a média... 😞

streeter
A Lambos Porshés történetre visszatérve. Mai Blikkbe már azt írták hogy 320-al mentek 😄 Még pár cikk és kiderül h 400al mentek 😄

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
én nem menõzésbõl vezetek gyorsan amikor gyorsan megyek. vagy azért mert szeretem a sebességet, vagy mert sietek valahova. elmondtam hogy a leállósávba is miért szoktam kimenni... ne hidd már magad olyan hû de királynak, mert kibaszottul annak érzed magad, kiváncsi lennék hogy te hogyan vezetsz... ha betartod a szabályt az se baj, de ne fikázd a másikat aki néha nem... téged baszottul nem érint hogy én mennyivel és hogy megyek, odafigyelek más embereket nem veszélyeztetek, gyorsan és szabálytalanul lehet menni biztonságosan is, ha ura vagy a dolgoknak.. mert hogy nem a nap 24órájában megyek gyorsan, hanem egy héten 1-2szer... minimum napi 100-150 kilometert megyek, több vezetési tapasztalatom van mint a legtöbb 40-50évesnek az utakon, és nem vagyok futar sem kamionsofõr. de ha te lassan mész menj lassan, nyugodt lehetsz nem fogok belédrongyolni hátulról, csak ne fikázd a másikat mert én sem tettem azt...

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Te összekeversz magaddal. Nekem nincs ingerenciám arra, hogy megmutassam milyen faszagyerek vagyok, és a leállósávban elõzgessek, mert az hú de rohadt menõ. Úgyhogy menj ki egyedül a gokart pályádra, és legyél faszagyerek magaddal.
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
pff te mindenkit csak osztani birsz, fogalmad sincs arrol hogy hogy vezetek... egyszer igy a topikos emberkék összegyûlhetnének mondjuk itt a kecskeméti gokartpályán, most lett újraaszfaltozva és rá lehet menni kocsival potom pénzért, megmutathatod te mekkora faszagyerek vagy... és fogalmad sincs milyen kocsival mentem 235öt...

hamár cement, akkor inkább betonkeverõvel😊))

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Tudod az 1.4-es Polo is simán viszi a 235öt 😄
desigo
Gondolom 600 lovas autóval mentél...
I.C.ram
nagyon nagy májer vagy. Sok kis pöcs is így gondolja, hogy én odafigyelek ám, meg én tudom ám vezetni, stb. aztán hipp hopp az intezíven kötnek ki.
Csabesz6
htx, bár a hasznaltauto.hu-n kívüli oldalakra gondoltam.de köszi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
hyak
nem tudtok olyan oldalt veletlenul, ahol ilyen bontásra szánt, forgalombol kivont vasakat árulnak?igaz már van egy kiszemeltem,( 1200es ,citromsárga😄, helyben Dunaalmáson)de hátha tudtok ilyet.
köfi

pszihopata
M0: Ja két sáv tele kamionnal,elválasztás max egy 50 centis beton idom.

Na én már láttam polót,hogy rendezett át 100 méter hosszan ilyen elválasztást,mit mûvel egy kamion?

Itt akarsz 140-el húzni a kamionok között?<#wow2>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Smicy2
cement
baleset igy is van, es nem feltetlen azert mert egy jol vezeto ember 130-140el megy a 80 helyett, hanem mert a sok nyomoronc összevissza megy... egyik haverom mesélte hogy egy ismerõse (csaj) meg akart fordulni bazzeg az m0-áson mert elhagyott egy lehajtot ahol le akart menni, és 1 helyen nem volt szalakorlát és ott átment a szembe sávokba... hátulról meg szembõl is elkaszálták, éppen hogy túlélte. na a hülyék miatt van a baleset, meg a figyelmetlenek miatt. ha figyelsz, még azt is ki birod védeni amit más elcseszett, nemhogy még te légy a baleset okozója.

az egész m0áson is asszem 80as korlát van tök értelmetlenül,

Sok baleset meg szûk sávok miatt nem értelmetlen, csak ki lehet bírni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
az egész m0áson is asszem 80as korlát van tök értelmetlenül, szerintem ez nem számít. idiotaság kirakni csomo helyre korlátozó táblát ahol mégis kintvan...

ráadásul gyakran a leállósávban produkálom ezt, mert nem fogok visszafékezni 80ra mikor két tempomatos kamion elõzi egymást 2 percig...

Azért ezt ne reklámozd 😊 Azért ha már ott mész, 200-ról lassíts mert egyszer megjárod...

de az ott 100-as korlátnál van

cement
mondjuk tegyuk hozza mikor igazan gyorsan megyek sosem mernek be, csak ha elbambulok es athaladok lakott terulet tablan es nem fekeztem vissza 50re... ketszer is megesett, egyszer 74el egyszer meg 72vel es egyik esetben sem siettem :S

SötétBarom
O_o

cement
"Dobogós helyezés illeti meg az M1-M7 közös bevezetõ szakaszán 210 km/h-val haladó Ferrari F430-ast, de az ugyanitt 189-cel haladó Audi Q7 sem kispályás."

hát ebbõl látszik hogy az igazi gyorshajtóknak mindig mákjuk van, mert ezek picsafüstök 😄 én is mentem már 235el pályán még régen mikor jobb kocsim volt, a jelenlegivel sem ritka a 180-190, ezek szerint bemérnek és dobogós leszek 😄 ráadásul gyakran a leállósávban produkálom ezt, mert nem fogok visszafékezni 80ra mikor két tempomatos kamion elõzi egymást 2 percig... de én legalább odafigyelek, és nem csak úgy kirántom a kormányt hanem felmérem hogy tuti nincs-e semmi a leállósávban mert akkor elég nagy bukfenc lenne belõle 😄

#57445...
Barney Tech
<#miaz>

jaja mindig szoktak ferdíteni, hogy még jobban elszörnyedjen mindenki "úúúristen"

ugye nem hiszitek el, hogy autók között azon a szakaszon 300km/h-val mentek😊

jó magyar szokás szerint a valós adat ennek a 2/3-a körül lehet...

http://gaborszantai.co.uk/

streeter
De azért látszik az autók teknikája, hogy milyen jól meg vannak építve. Egy 300-as csattanást pörgést meg miegymást túlélta a két sofõr. Jó nem karcolás nélkül de nem haltak szörnyet. Elég jól kibasztak magukkal. Kocsi úgy is lesz másik, de ha pl gerinc sérülés miatt tolókocsi lesz örökre az elég nagy szopás.

desigo
Barney Tech
Pontosan mit is csinált? Kicsikét le vagyok maradva , vagy esetleg olvassak vissza ?

Kit--Kat
ez csak belemagyarázás

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Mit sirassunk a srácon?
Nem is ismerjük.
CSinált egy hülyeséget aminek meglett az eredménye.
Örülhet,hogy túlélte...
Punker
azért jó hogy siratjátok a kocsikat, de az összeégett gerinc törött csókát nem, jellemzõ a magyar társadalomra (mondjuk én még a kocsit se sajnálom szal szavam nem lehet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

redbull0304
Min lepõdök meg? Ez csak egy egyszerû kijelentés volt!

desigo
ne aggódj
majd vesz másikat a tulaj...
I.C.ram
Ezen meglepõdsz? Az összes 600+ lóerõs autó az... fõleg ha még 60 millióba is kerül.
redbull0304
Ez a Porsche a hazai gyorsulási versenyeken is ismert volt, NAGYON nagy kár érte! 😞😞😞😞

VIDEO - GYORSULÁS