Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy szóval nem említettem hogy kollektívan utálni kell, valakinek lehet ez az álomautója, én csak leírtam hogy nekem miért nem az.
Ez egy fórum és a fórumokban általában a véleményünket szoktuk fejtegetni.
na lapozzunk, ilyen értelmetlen vitához most semmi kedvem!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az hogy iderakok egy képet róla,még nem jelenti azt hogy vennék!
A sok tatárbeafstek után jólesik a tökfõzelék is!😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
everything's better with music
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
de jó lenne már valami bumm....
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nálam semmi nem szól mellette.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Vagy rakjak rá honda jelet?<#ravasz1>#ravasz1>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csak ez a mai sok autó átka, hogy 16 collos kerék is kicsinek tûnik 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Szükségem lenne télire egy ponyvagarázsra. Több helyen érdeklõdtem már, de mindenhol elég rossz minõségû ponyvából csinálják. Nem tud valaki esetleg egy olyan céget vagy gyártót, akitõl jó minõséget lehet venni és az ára sincs az egekben ?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy penge gép. Várpalotán leszek karácsonykor, majd megyek vele pár kört.. 😄DDD
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Inkább két kanna a jobbik benzinbõl, mint 15 évig az én adómból.
Utána meg majd a segély, ami mellett persze markecol, megél szépen.
A mi pénzünkön fog lehúzni 15-20 évet,fasza!
/Nekem nem tûnt cigónak!/-de tévedhetek persze.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tudjátok, hogy ki halt meg abban a piros Alfaban, amirõl itt kép is volt, ketté szakadva?
Annak a Magyarcsanádi lánynak a gyilkosának (megerõszakolta, kirabotla, felgyújtott) a haverja, akinek a vallomása enyhihette volna a gyilkos cigány büntetését. Muhahaha!! 😄 Isteni igazságszolgáltatás volt ez 😄