101020
.
  • I.C.ram
    Már a nevéből látszik, hogy egy ultragagyi szar, mint a Brokernetes Silver Sting....
  • Stockbauer33 #97671
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lykan_HyperSport
  • Susarc
    érdekes a dizájn,de engem nem fogott meg.....mit tud ez amúgy ennyi pénzért?
  • Stockbauer33 #97669
  • SötétBarom
    Egyik ismerősöm nemrég vett egy ilyet :)
  • Susarc
    :D mit kaphatott :D:D
  • pajti
  • Susarc
  • RatBaG #97664
  • Coral Springs
  • Coral Springs
  • Lteebee
    Az egyenesági örökös nevére elvileg ingyenesen írják át.
    Kötsz rá egy kötelező biztosítást a nevedre, fogod a jogerős hagyatéki végzést és elbattyogsz az önkormányzathoz, vagy okmányirodához, ahol ezt felétek intézik.
    Átíratod és aztán lemondhatod a régi kötelezőt. Ha rendezve van előre, még visszajárhat valamekkora összeg.
  • Szabi #97660

• pajti
  • MauroN
    Köszönöm segítséged. Még egy kérdés. Ha egy kocsi valaki nevén van, akkor az azt jelenti hogy a forgalmiba az ő neve van bele írva?
  • Borg
    Szerintem az örökös nevére mindenképp át kell iratni, mivel halott emberrel nem tudsz adásvételit aláíratni senki részére se...
  • MauroN
    Át kell íratni..és így el tudom adni? Mármint hogy még az ő nevén van? Vagy előtte át kell írassam? Mert ez a kocsi nem nőtt a szívemhez, és akkor már inkább vennék egy olyat, amit szeretek..
  • Borg
    Üzemben tartóival sem maradhat az elhunyt tulajdonában, szóval...
  • MauroN
    Szevasztok. Tudom hogy OFF, de nem találtam ennek a témának megfelelő topikot, így bízom benne, hogy majd itt kapok segítséget.
    Van egy suzukink. Papám nevén volt, de sajnos nemrég elhunyt. Így az ő nevén nem maradhat. Vagy át kéne íratni az én nevemre, ami drága lenne nagyon, vagy üzemben tartói szerződést kéne kötni. Hova kell nekem ez ügyben fordulni? Kit kell keressek? Továbbá ha el akarom adni az autót, akkor esetleg ezzel az üzemben tartóival is el tudom adni? Le tudom műszakiztatni úgy is, hogy az ő nevén marad? És ha a forgalmiba az ő neve van bele írva, az azt jelenti, hogy az ő nevén van a kocsi? Remélem valaki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm.

• pajti
  • Coral Springs
    Ezzel a videóval akarták demonstrálni, hogy mi a különbség egy hétköznapi autó és egy hypercar között.

• cement
    hat jah. a legtávolabbi helyek is 10ezernél kezdődnek. annyira azért nem jó.
  • Borg
    Annyi pénzért én minimum vezetni akarok egyet...
  • Marton95
    Valami hasonlóra számítok a júliusi Top Gear-en. :D
  • Szabi #97648
  • Coral Springs
    Ma 50 éves a Mustang.

• Coral Springs
    Gyönyörűen néz ki.
  • pajti

:P
  • Szabi #97644

• Misuka963
    Meg a hullát
  • pajti
  • kemszi2
    van hova tenni a sört:D
  • pajti

• bardocz
    Avusnál nem szaroztak.
  • RatBaG #97638

x
  • pajti

• RatBaG #97636
  • Blum
    Nem automata,manualis. Erre hatarozottan emlekszek.
    Meg arra is,hogy amikor beroffentette a srac akkor a haztomb osszes gyereke futott az ablakhoz. :)

Amugy a tulaj meg mielott itthagyta volna meg lecserelte a hatso reszt ilyenre: (szerintem ocsmany...)

• Kicsizoli
    Kár ezért az majdnem utolsó szériás targa ZX-ért, amcsi modell, gondolom automata szivó v6 lehet...
  • Blum
    Az anyjaval naponta talalkozok szoval ez nem lenne gond.
    Csak se penzem,se szakertelmem se garazsom/szerszamaim nincsenek.

Ha valaki egy kicsit is autobuzi azt zavarja ez a latvany:

KEP1
    KEP2