Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb olyan, mint a 30as tábla az iskolák elõtt.. Nyilván hajnali 2kor nem szaladgálnak keresztbe gyerkõcök..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mi a f*sz lehet az ilyeneknek sürgõs
Ilyenkor bezzeg sehol egy rendõr...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Angliába tuti fosnál ezért is beállni, mert kamerákkal figyelnek 😄
Eddig hozzá sem szagoltak, örülök hogy figyelnek erre. (nagybátyám révén érintve vagyok) Tudom ez durva azért, tetû belekötni, dehát beálltál, joga van kötözköni 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
.: mobilize.hu :.
Én má nem mostam le kb 2 hónapja, lassan nem is látszik az eredeti színe (meg a rendszám =D )
Btw. amúgy rendõrség tevékenységére jellemzõ.. Amikor volt egy lopós balhé pubban fél óra alatt értek oda, utána fél órán keresztül kerestek elemlámpát, aztán az egésznek az lett a vége, hogy lebaszták a csajt akinek elemelték a cuccait, hogy a faszér nem figyel -.-
Fospisztoly egy banda..
Más:
Soproniak közül nem vágja valaki, hogy egy állat a buszvég elõtt hogy került fel a járdára egy beton padon keresztül egy fabiaval??? 😄 (kb egy hete)
újonnan nyílt áruház (alpha park) nyitott parkolójában megálltunk pár fotót csinálni, és mivel a legnagyobb fény a mozgássérülteknek kijelölt helyen volt oda álltunk 5 percre. Erre jön egy jard 5 rendõrrel és elkezdik hogy ez szabálysértés. Mondtuk hogy VALÓSZÍNÛ b.zmeg hogy éjjel 2-kor egy bezárt áruház elõtt egy mozgássérült fog parkolni ahol egy lélek sincs. Nyilvánvaló b.szogatás az egész.
Aztán ilyenkor jön a szokásos baromság:
"ezek gyári felnik az autón?" - nem és akkor mivan? "õõõõ ez nem szabályos"
"ültetésre van engedélyük?" - nincs ültetve "DE!" - és ha lenne akkor sem kell rá papír "õõõõ de!, ez szabálytalan"
annyira felidegesítettek hogy hihetetlen.
Szerencsére most van egy ismerõs aki valszeg elintézi hogy megsemmisítsék a bírságot.
Sõt, volt hogy megfordítottunk egy behajtani tilost is 😄D
teljesen logikus, ha felbontod az utat magad után, vagy elviszed a táblát, felragasztod a kocsi hátuljára, akko eltiltanak. 😄 De mostmá nemtom törölni a linket, mindegy, csak elejét olvastam el, az még reális is lehetett is volna 😄D
"Útügyi szabálysértés (út engedély nélküli felbontása, elfoglalása, útcsatlakozás építése, úthatárok feltöltése, útfenntartási anyag szétszórása, úton végzett munka jelzésének elmulasztása, út vagy mûtárgy megrongálása, természetvédelmi területen az útról letérés)
50 000 Ft"
"Minden egyéb közlekedési szabálysértés
30 000 Ft"
"Közúti jelzéssel kapcsolatos szabálysértés (közúti jelzés jogosulatlan elhelyezése, megváltoztatása, felismertehetelenné tétele, mûködtetése vagy eltávolítása, jelzõõr állítása)
50 000 Ft + eltiltás"
xDDDDDDDD
Ez kész!! Mik ezek a fassságoK!?! 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem tudom hogy csinálod, de engem kb egy éve nem zargattak abszolút.. Ráadásul 1 hónapja forgalmi nélkül szaladgálok 😄DD
Nem kéne levenni azt a dobot? 😉
akár hogy keresem nem találom :/
azt tudom hogy a helyszíni bírság 500-10000 Ft-ig terjedhet, de a feljelentést követõ összegekre is kiváncsi vagyok, mert unom már hogy minden hónapban 5e Ft-ot rendszeresen fizetek a büdös g-ci k.rva rendõröknek!
és bocs a vulgaritásért de köcsög f.sznyaló mind!!!
de jó lenne már valami bumm....
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
"Ma már nem csinálnak a gyártók olyan sportkocsit, ami a mindennapokban használhatatlan, mert nem tudnák eladni."
Rákérdezek ismét: Enzo?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
399-et csináltak pl enzo-ból asszem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85