Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy a xenonhoz kötelezõ a mosó, és az automata szintszabályozó, a rendelet szerint. Ha nincs, akkor bünti, kivetetik, nem megy át vizsgán stb.
A kérdés inkább az, hogy a rendõr msot felnyittatja a motorháztetõt, és megnézi mi van a lámpában?
Hehe, na persze :DD Lesz ott megoldás :DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Zseni vagy, oda van írva.
Személy szerint bennehagynám a 180-as korlátot Magyarországra is.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Komolyra fordítva a szót, ebbõl szerintem sok hiba lesz, pl. hogy nem fogja az autó ezt a nevetséges lockot kiendedni a pályákon sem, és ehhez hasonlók^^
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kövezzetek meg de nekem tetszik ez a korlátozás, így meg lehet fékezni az olyan idiótákat, mint pl a Lamborghinis mer Porsche-s akik nemrég törték sz@rrá magukat. Közúton és autópályán egyaránt hova nem elég a 250km/h-s végsebesség? Aki nem elégszik meg ezzel az menjen versenypályára, ott meg kiélheti a teljes végsebességét a kocsinak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mondjuk logikus, mert a lámpabúrára ragadt genny ugyanúgy szétszórja a fényt... Mindegy a rendõrök úgysem tudnak különbséget tenni a projectoros meg a hagyományos között.
(Bár itt is megcáfolnám magamat mert az enyémre már hitte azt yard hogy xenon)
ha van inkább azt javasolnám. Legális, és majdnem olyan jó mint a xenon.
Pl. nekem 5800K -s izzó van benne és a passat-ban jóval rosszabbul világít a 6000K-s, pedig az gyári xenon.
.: mobilize.hu :.
Nekem igazából az a gond, hogy a H1-es halogénnek az alu foglalata mindig elvetemedik a hõtõl, és nem testel rendesen. Ilyenkor meg ugye nem ég. Bár hallottam már olyat is, hogy az olcsóbb xenon szetteknek meg a trafója nem bírja a párát, nedvességet, és télen szintén hajlamosak addig sötéten maradni, amig a motor némi hõt nem biztosít... Lehet csak egyik szívásból a másikba mennék át.
Asszem inkább forrasztani kéne egy +testkábelt az izzó fémjére, oszt akkor probléma megoldva.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hacsak nincs automatikus fényszóróállításod, és mosód hozzá.
Címzett: Nínó Karotta
Feladó: Asdf
Tárgy: Két csiga szárnyán (Teszt: BMW 335i Coupé – 2007)
Rohadjon le a faszod, hogy ilyen kocsit vezethetsz…
Avagy "dögölj meg mert neked jobb mint nekem" balkán-fíling rövid és tömör példája :D
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
,,minden testverenel szebb kasztnint kapott? komam neked elment az eszed! mikor neztel te meg utoljara egy pontiac vagy saturn nevu autot! az opel nevu testver egy tokeletes ikerparja a saturn skynak! a faszer kell allandoan amerikat baszogatni! maradtal volna abban a rodhat magyarorszagon ne rontsd itt a levegot!ja es meg egy dolog: miota jarsz autot tesztelni konnyu borjakoban meg hatizsakkal? le se tagadhatnad hogy magyr vagy, arrol miert nem irtal akkor hogy a hatizsakban szerszamok vannak, ugyanis kezzel huztad meg a csavarokat! megint egy hazugsag!"
És még õ háborog, hogy b*sztatjuk amerikát (ez már az?)... És a f*szért olvas magyar oldalt, kimosott agyú amcsi lett. És jópár dologért van ok tényleg b*sztatni a ,,szabad országot", Bush-sal az élen...
Eleve, nem ért egyet velük, jó, én se mindenkivel. Lehet van egy kis mreg, de ki nem sz*rja le? Mindenki azt ír, mit akar
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
'A MOCSKOS ZSIDÓ GETTÓLAKÓ KURVA ANYÁD TE BÜDÖS CIONISTA ZSIDÓGECI, MI A FASZT SZÓRAKOZOL AZON HOGY A KIBASZOTT ZSERNYÁKOK MEGINT KÖNNYGÁZOZTAK, KIIRTHATTUK VOLNA AZ ÖSSZES FASSZOPÓ ZSARUGENYÓT, AZ ÖSSZES ROHADÉK FAKABÁTOT!!!! MINDET LEGYILKOLHATTUK VOLNA ÉS A VÉRÜKBEN FÜRÖDHETTÜNK VOLNA!!! ERRE TI MICSINÁLTOK??? ITT RÖHÖGTÖK SZERENCSÉTLEN POLGÁROKON AKIK SZEMBE MERNEK SZÁLLNI EZEKKEL A SZARBANSZÜLÖTT MOCSKOS STRIGÓ KOMCSIBÉRENCEKKEL!!! HÁT TUDJÁTOK MIT??? BASZÓDJON MEG AZ A REBEKAPICSÁBÓL SARJADT ANYÁTOK AZZAL A GETTÓMENEKÜLT METÉLTFASZÚ ZSIDÓ APÁTOKKAL EGYÜTT!!! MEG LESZTEK BASZVA, ROHADÉK ZSIDÓFASZOK, KI LESZTEK IRTVA MIND EGY SZÁLIG!!!! ANYÁTOKAT A KERESZTFA TÖVÉBEN FOGOM MEGBASZNI, BEBASZLAK A GÁZKAMRÁBA TITEKET, ROHADT MOCSKOS ZSIDÓK!!!! PUSZTULJATOK KI A VILÁGBÓL, FASSZOPÓGECIK!!!!!'
-szerintem ezé az elsõ hely!De megnézném,ki ez az állat!<#vigyor1>#vigyor1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kedvcsináló:
Milyen jogon nevezed adócsalóknak a kistehrautó sofõröket? Te szarfaszu buzi, ezek a nemeslelkü éhbérért dolgozó kényszervállalkozók látják el a fél országot áruval (a másikfelét a gecizsiódmultik ). Hajnalban kellnek, éjszakáig dolgoznak, pakolás az életük, izzadnak a napom, fagyoskodnak a télben. Pár év alatt 4-500e kmt nyomnak ezekbe az autókba, csak azért, hogy eltartsák a családjukat. Ellátják az utolsó mocskos tetves kis falut is áruval.
És akkor jön egy ilyen szarfaszubuzi mint te (Különben melyik vagy a képen a háttédben döglõ cigány (melózó cigányt se láttam még), vagy az elõtérben feszítõ büdösgeci zsidóKID? A zsidóra tippelnék a totalcarból kiindulóan) szóval jösz te te geci, és blamálod a kisteherautósokat. Ki a kurva anyád vagy te? Milyen statisztikát tudsz mutatni, hogy arányában több balesetet okoznak mint a kamionosok, a szgkocsik, vagy az állat motorosok? He te rostos fasz?!
Gondolod mind túl van terhelve? Arról nem hallottál te zsidócigánygeci, hogy polcrendszert raknak bele? He? Ebbõl túrázva árulják a portékát. Esetleg raknak bele egy hõszigetelést, és hûtést és mindjárt lejön bent 15 centi lejön minden falból. Ugy te fasz? Erre nem gondolsz, te nyomorult!
Király vagy, hogy felhívod a cikkeddel a szemét geci hatóságfigyelmét, hogy hol lehet még a népet nyúzni.
Végezetül, rohadjun ki a beled, te mocskos geci!
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
amugy ha csaje lenne nem lenne gaz de egy 28 ev koruli szemuveges srace :)
respect to the man in the ice cream van
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De amúgy sem értem mirõl beszél, az accord, a civic és jazz is iszonyat népszerûek.
Az a furcsa helyzet,hogy egy 84-es merci jelenleg kevésbé problémás mint egy 94-es,pedig 10 évvel öregebb.
Persze ez minden magasabb kategóriára érvényes,nem csak a mercire.
Ami szar azért meg miért kár,megutáltam a bálnákat és társait a sok gizdázó miatt.
Aki meg gengszteresdit akar még mindíg játszani,az fizessen!
Megbánja azt is hogy megszületett!<#ravasz1>#ravasz1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"