Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha nem ment volna gyorsan, hogy a rákba törik szét a hátsó felni is?
Egyébként a motorházdomborodásból ítélve a bal eleje megvan törve
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"terepjáró" 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
don't give a fuck
don't give a fuck
A vízszintes út a Szent Flórián körút, a függõleges meg vagy az egyik laktanya mellett, vagy mindkettõ között jön ki(nem emlékszem pontosan), jobbra van a Tesco, balra a Metro.
mod.: elbizonytalanodtam, ez nem is biztos h az a keresztezõdés, mert ott jobbra bekanyarodva csak 2 sáv van és mi a szélsõbe érkezünk. Ráadásul a fenti jobbra kanyarodó sávból is lehet egyenesen menni. Ha ez mégsem az a keresztezõdés akkor bocs, elsõre az ugrott be 😊
don't give a fuck
3 féle lehetõség van:
-A képen látható
-Mindegyik piros
-A 2 távolabbi piros, a közelebbi zöld
Direkt álltunk ott 10 percig, hogy hogyan váltogat, de egyszerre sosem volt zöld a 2. Elméletileg a 2 távolabbi nem vonatkozik a szélsõ sávra, csak akkor nem kellett volna a távolabbi oszlopra is tenni egyet, elég lett volna középre föntre.
Meg miért nem a jobb szélsõ sáv elé tették azt a háromszög alakú szigetet, hogy egyenesen ne is lehessen akkor menni tõle?
respect to the man in the ice cream van
Az hogy téged mi idegesít a közlekedési morálban, a buszokban, mindjárt hipotéziseket kell felállítanod, ami sületlenség?
Az hogy utálod a buszokta, nem von le semmit a hasznosságukból, ha kiakarod vonni a buzsokta a forgalomból építs helyettük villamos vonalat, meg metrót.
Más részrõl meg gondolkozzál, akinek nincs jogsija és nem is akar, vagy még fiatal, az mit csináljon?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudom, túlzok néha, de akkor is utálom a buszokat.
Fossák a fekete füstöt, kényelmetlen utazni rajta, verekedni a többi utassal, akik véletlenül sem engednének az ajtóhoz, hogy le tudj szállni, és még folytathatnám.
Meg van itt egy különjárat a városban, 10°-al meg van dölve az egész jobbra, és 90-el szokott száguldozni az egyik legforgalmasabb, a belváros szélén lévõ úton. A múltkor simán áthúzott a piroson a Berényi Út-Szent Flórián körút/Kadocsa út keresztezõdésen, mert nem tudott volna megállni. Mi mentünk 60-al, az meg úgy húzott el mellettünk, hogy a menetszele érezhetõen meglökött.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez a rendkívül káros gáz kábé a kartergáz, és amirõl te beszélsz az sztem a kartergázcsõ... semmiféle káros-szennyezõ-ideggázra nem kell gondolni
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha minden autós buszra,metróra,villamosra,biciklire ülne /fordítva mint mondtad/ egész élhetõ lenne a fõváros is.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Energiaszükséglet: busz: 20%, villamos: 15%, metró: 13%
Ha egy busz 5-ször annyit szennyez mint egy személykocsi,akkor 5 utas felett már kedvezõbb annál!
Számolj is ember!
Így is bedugulnak a nagyvárosok,mi lenne ha mindenki kocsival járna?
Remek ötletek jutnak eszedbe!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A megspórolt pénzbõl meg (majdnem)ingyenessé lehetne tenni a jogosítványt, eltörölni egy csomó autókra kivetett adót, stb, és így már is lehetne autója szinte bárkinek.
Persze alapból nem olyan környezetszennyezõ egy busz, de ahogy Magyarországon üzemeltetik õket...
Nem tudom észrevettétek -e már pl, hogy a legtöbb buszon van egy kipufogószerû csõ a motor alatt hátul. Az nem kipufogó, hanem az a rendkívül káros gáz van kivezetve rajta, ami egyébként a motorba van gyárilag visszavezetve, mert még elégetlen üzemanyagot tartalmaz. Gondolom így jobb a fogyasztás, mert tisztább az üzemanyagkeverék, így spórol egy kicsit az üzemeltetõ cég.
Persze nem tudtak megállapodni!
- te használj tömegközlekedést saját autó helyett, de én inkább megyek Ányócca' a melóba<#idiota>#idiota>
Megoldást nem mondanak semmire,csak semmi se épüljön szerintük akkor jó.
Ez igaz a közlekedésre,energiára mindenre.
Persze fogyasztani ugyanúgy fogyaszt és szennyez mint bárki,hiába környezetvédõ.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"