Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Eszembe nem jutna nekem se kereskedõtõl vennem, az eleve olyan, mintha direkt a drágább üzletbe mennék. Tele van a használtautó.hu is rakás magánszemély által hírdetett kocsival.
Nagymamám Seat Ibizája 7 éves lesz idén, jelenleg 9000 km van benne. Szinte csak a piacra való járáshoz használja. -.-

A sokéves, de valósan kevés km-rel rendelkezõ autók igen hamar elkelnek ismeretségi körökben.. az én autómat is így vettem édesapám egy régi cimborájától, 12 évesen 50.800 km volt benne, 11 évig volt a cimboránál, de a megvétel elõtt két évig már nem is használta. Kereskedõk soha!

I.C.ram
Lancia Y
Csabesz6
milyen autoja van anyádnak?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Anyám kocsija 9 éves. Van benne 25ezer km. Garázsban van állandóan, szervíz megvan. Aki ezt az autót megveszi majd tõlünk az biztos jól jár vele. Neppertõl eleve nem vennék autót soha. Csak magánszemélytõl. Mert a nepper mindenáron keresni akar vele, a magánszemély meg csak megakar szabadulni tõle. Teljesen más a kettõ.
I.C.ram
Nem magával a munkaerõvel van gond, hanem a vezetéssel, minõségellenõrzéssel. Roámnok nincsenek hozzászokva ezekhez. Nem õgy mint a japánok, németek, õk ebben nõttek fel. Német precízitás, japán munkamorál. Persze már ezekbõl sincs sok, mert a vadkapitalizmus kiplántálja ezeket, de valami csírája még megvan. Roámnoknál viszont semmi ilyesmi nincs. 45 évig szocializmusban megtanulták, hogy kurvára nem számít a minõség, csak a mennyiség. Ki kell halnia ennek a generációnak, hogy valami fejlõdés mehessen végbe. Kb mint a politikában.
Kit--Kat
A magyar munkarõvel pl. nincs gond, összességében jónak nevezhetõk.

Lásd Suzuki, vagy Audi, meg ez tény.

De románia másról volt híres mindíg is. Legjobb példák a gyári szalagról lejövõ rohadó dácsiák voltak amik a unka hanyagságam meg a gyár számlájára volt írható.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

,,Az is milyen már, hogy egy autó 1-2 év alatt elkezd rohadni."

Ezért hívják vissza...

Porsche meg felrobbanhatott...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mert egy 3 évest jobban összeraktak? 😊 Egy 10-15 éves megmár tényleg nem olyan kategória, ami új helyett tökéletes megoldás azok számára

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

azért nem mind kalap kaki 😊

pszihopata
'Simán kilehet fogni gazdagék által megunt pár éves tip-top kevéskm-es autót a vételár feléért, harmadáért. "

-persze mint a mesében!

Azzal járnak a kereskedõk,meg a rokonság!Az átlagpolgár azt nemigen tapogatja,hacsak nem fizet másfélszer annyit érte!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
A nepperek csak az agyonhajtott sokkilóméteres kocsikat hozzák,mert csak azon lehet keresni!
A megkímélt kocsik használt ára+ regadó már nem biznisz!
Ismerek pár embert aki ilyennel foglalkozik.

Egy autó sem kezd el 1-2 évesen rohadni,visszahívások meg bárhol elõfordulnak nem csak a dákónál,ennél sokkal durvább dolgok is vannak.

Ennyi erõvel a kia opel suzuki audi thalia transit stb. is szar,mert keleteurópában vagy törökországban gyártják.

Egyébként nem tudom,hogy egy dagadt jürgen miért dolgozik jobb minõségben stuttgartban,mint egy magyar pl. esztergomban?

I.C.ram
Újautót meg legalább annyiszor kell szervízbe vinni, mint egy régebbit. Egyre szarabb az összeszerelés minõsége, hamar elfáradnak az anyagok, stb. Az is milyen már, hogy egy autó 1-2 év alatt elkezd rohadni. jobb autógyárak 30 év átrozsdásodási garanciát adnak, de 12 évet biztos.
I.C.ram
Najó, de nem csak szar autó van a használtautó piacon... Simán kilehet fogni gazdagék által megunt pár éves tip-top kevéskm-es autót a vételár feléért, harmadáért.
fifi
ennyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
Használtautót újhoz hasonlítani az aztán az értelmes dolog!

Van egy tag 15000-et megy évente.Vehet új logan dízelt,vagy 5 éves passat dízelt friss nepperautót 350 ezerrõl 120-ra tekert órával,vagy két darabból összehernyákoltat.

Aztán autózik 8 évet,a loganban lesz 120 ezer az smafu még egy franciának is.

Ha széttaposott passatot vesz,évente százezreket merhet rá,mert annak már rég lóg a bele.

I.C.ram
Aki megteheti, hogy gyorshajtson 240-260nal, annak van ismerõse a rendõrségnél is. Ez a bírság emelés tipikusan arra volt jó, hogy a szegényebbek/közép réteget szarráa szopassuk miközben a millernek nem csorbulnak a lehetõségei.
broman191
Szerintem eleve kevesebb gyorshajtó lenne. Bár a mostani bírságok mellett, nem is nagyon kellenek a gyorsabb autók a rendõrség részérõl...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

I.C.ram
Semmi... Max több baleset. Nem hiszem, hogy van Európában olyan, hogy üldözésnél meglóg az üldözött autó. Lezárják az utakat, oszt kész.
broman191
Hmmm...bele sem gondolok mi lenne a gyorshajtókkal ha minden zsernyák gépe hasonlóan bika lenne<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Az elmúlt években a tuningcégeknek felvirágzott az üzlet. Csak Németországban 500 vállalkozás 30 000 munkatársa épít át autókat a megrendelõk elvárásai szerint. Természetesen párhuzamosan megjelent az illegális és balesetveszélyes "sufnituning" is.
A német kormány "Tune It Safe!" programja éppen ezért indult be és kettõs célja, hogy egyrészt visszaszorítsa az esztelen, sok esetben veszélyes tuningot, másrészt megmutassa, milyen egy megfelelõ körültekintéssel átalakított autó. Ezt legjobb, ha rögtön egy rendõrautón mutatják be. Nem mellékesen a tuningcégeknek nemcsak biztos piac a rendõrség, hanem jó referencia is. Nincs annál szebb mondat a prospektusban, mint ez: A világ leggyorsabb rendõrautója.

Több ilyen "leggyorsabb" is van. Kezdjük egy pénzért (348 ezer euro) megvásárolható, utcai közlekedésre alkalmas négyajtós limuzin elfogó változatával. A Mercedes CLS-en alapuló Brabus V12 S Rocketre elég volt egy fényhíd, a dizájnos Polizei felirat és már el is készült. Tuningolni már nemigen volt mit, a limuzinok között ez tartja a világcsúcsot, 362 km/h a végsebessége és 29,5 másodperc alatt gyorsul 300-ra. A 6.2 literes, 730 lóerõs V12 motor 1320 newtonméteres nyomatéka (2100/perc fordulaton!) 100-ra nem egészen négy másodperc alatt gyorsítja.

Csak annyira kamu, mint az olasz Gallardo, az is kiállításokon van jelen fõleg

I.C.ram
Jó kis verseny ez a BPCGP.
broman191
De jobban maszek mint a merci😄<#eljen>

broman191
Felni és matrica igen feltûnõen nem rendõrös...bár van egy-két barom aki ilyen autót csináltat és villogva repeszt az autópályákon^^

I.C.ram
Amõgy meg ez is civil 😊

I.C.ram
Nyilván csak bemutatóra készült.
broman191
Viszont magánembert igen megcseszik a villogóért...ha nem is mûxik-.-

Kit--Kat
Elõször is a németeknek zöld-fehér a rendõrséi szinük, másodszor nem maszek tuningos autót vennének, max AMG. Haramadszor pedig nem raknák ki a különbözõ tuning akármik matricáit, és pléne nem ilyen felnis kivetelt rendelnének.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

broman191
Már miért lenne az? Porsche sem ritka a német rendõrségnél...-.-

De van akinek kell a garancia...
Ennyi erõvel minden attól függ honnan nézzük, ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy 4 milláért ne új Fiat Bravot végy, hanem egy 2 éves 6 millióst. Neked is új kellett, annak is lehet ilyen igénye, akinek 2,5 millája van. Személyeskedni nem akarok félre ne értsd, neked meg Citroen C3-ad volt úgy tudom, az annyivel jobb technika? 😊

vagy képzeld el Afrikát, vagy Indiát, milyen használtautókínálat van? 😄

fifi
én nem vagyok szakértõ, de te tuti az vagy, ha már ennyire oktatósra vetted...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

robotnyk
te meg elvileg szakértõ vagy, vagy mifene, szal majd nyilván rájössz, hogy az 1.4es dákia, meg a tuning kapálógépek közötti átmenet megtehetõ több, mint egy lépésbõl is.
robotnyk
ó az érett szöveg egy sokat látott embertõl, mennyire meglepõ.
tudod, jobban szeretnék fingszûz autóra pénzt költeni, de ha annyira kéne a család miatt egy tágas autó, és éppen nem tudnék 2 milliónál többet költeni rá, lenne annyi eszem, hogy használt után nézzek.
Kit--Kat
ez amúgy is kamu

GregSB
"hiszen pont az alvilág a fõ vásárlóerõ 😄"

Hehe. Ne a magyar viszonylatokból indulj ki 😄DD

I.C.ram
De nem értem, hogy minek CLS? Miért nem jó egy sima E-klasse? Azt meg sosem értem meg, hogy miért jó a gyáraknak ,hogy rendõrökkel reklámozzák az autóikat, hiszen pont az alvilág a fõ vásárlóerõ 😄
GregSB
Német autópályarendõrnek lenni jó 😄

Ellenben pl a Mazda6 elsõ darabjai ugyanígy rohadósak...
Lteebee
Mennyi az az annyi?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Nem láttam még Nissant rohadni, ha elõzõleg nem volt törve.
Amúgy a Nissan tesz jót a Renaultnak és nem fordítva.

Én annyit szûrtem le, hogy a történelem ismétli önmagát.
A Renault megint technológiát visz Romániába és ott a munkafegyelem kiltúrája hiányában silány minõség jön ki a gyárból.

Egy Thaliával sosincsenek hasonló bajok, mert Törökországban készül.

pszihopata
Mennyivel is eszik többet mint egy 1.4 golf vagy honda vagy bármi?

Van dízel,fogyasztás/hely/ár úgysincs jobb!

Mert hogy olcsóbb és nagyobb ugyanannyi pénzért az biztos!
És bármilyen hihetetlen van akinek ez fontosabb,mint a presztizs vagy a mûanyagok.
Amúgy meg francia oszt jóvan,pont olyan mint egy rönyó!

Ennyi pénzért vehetsz yarist,aztán pakolj bele babakocsit!

Nehéz elképzelni mi?

fifi
tudtam...
most kezd el nekem magyarázni, hogy az übercunning halálcsillag sztrítrészing verda talán kevesebbet is eszik, de lehet, hogy TERMELI a benzint...

robotnyk
mert az 1.4es benzines logan biztosan fogyasztás-király megpakolva.
fifi
legalább a benzinkutas elégedetten dörzsölgetheti a markát...

Kit--Kat
Ez nem errõl szól...

pszihopata
Legalább van egy téma amiben mindenki egyetért, egy hír ami örömet okoz!

Nem csodálkozom egyébként,hogy a fiatal tunnigolós korosztálynak nem jön be-ez teljesen természetes!
Egy 35 éves családapa fejével gondolkodni túl nagy kihívás sokaknak!<#wink>

Milyen mesés is lehet hörgõ ültetett civic-kel vinni a gyerekeket meg az asszonyt!<#eljen><#eplus2>

Olcsó, mellé gagyi belül valóban, de teljesen rendben van oda ahová szánták, be is jött. Nekem se kéne soha, de sokaknak megfelelõ, még Nyugaton is
Én nem értek egyet a szidalmazóival. Román és sz*r, Nissan emblémával kutyát se zavarná

vagy "autó jellegû készítmény"

desigo
autónak látszó tárgy 😊
Lteebee
Ahogy bevezették a hús és hústermék kifejezéseket, ideje lenne autó és autótermék szavakat is megkülönböztetni.