Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sokéves, de valósan kevés km-rel rendelkezõ autók igen hamar elkelnek ismeretségi körökben.. az én autómat is így vettem édesapám egy régi cimborájától, 12 évesen 50.800 km volt benne, 11 évig volt a cimboránál, de a megvétel elõtt két évig már nem is használta. Kereskedõk soha!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lásd Suzuki, vagy Audi, meg ez tény.
De románia másról volt híres mindíg is. Legjobb példák a gyári szalagról lejövõ rohadó dácsiák voltak amik a unka hanyagságam meg a gyár számlájára volt írható.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezért hívják vissza...
Porsche meg felrobbanhatott...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
-persze mint a mesében!
Azzal járnak a kereskedõk,meg a rokonság!Az átlagpolgár azt nemigen tapogatja,hacsak nem fizet másfélszer annyit érte!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A megkímélt kocsik használt ára+ regadó már nem biznisz!
Ismerek pár embert aki ilyennel foglalkozik.
Egy autó sem kezd el 1-2 évesen rohadni,visszahívások meg bárhol elõfordulnak nem csak a dákónál,ennél sokkal durvább dolgok is vannak.
Ennyi erõvel a kia opel suzuki audi thalia transit stb. is szar,mert keleteurópában vagy törökországban gyártják.
Egyébként nem tudom,hogy egy dagadt jürgen miért dolgozik jobb minõségben stuttgartban,mint egy magyar pl. esztergomban?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van egy tag 15000-et megy évente.Vehet új logan dízelt,vagy 5 éves passat dízelt friss nepperautót 350 ezerrõl 120-ra tekert órával,vagy két darabból összehernyákoltat.
Aztán autózik 8 évet,a loganban lesz 120 ezer az smafu még egy franciának is.
Ha széttaposott passatot vesz,évente százezreket merhet rá,mert annak már rég lóg a bele.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A német kormány "Tune It Safe!" programja éppen ezért indult be és kettõs célja, hogy egyrészt visszaszorítsa az esztelen, sok esetben veszélyes tuningot, másrészt megmutassa, milyen egy megfelelõ körültekintéssel átalakított autó. Ezt legjobb, ha rögtön egy rendõrautón mutatják be. Nem mellékesen a tuningcégeknek nemcsak biztos piac a rendõrség, hanem jó referencia is. Nincs annál szebb mondat a prospektusban, mint ez: A világ leggyorsabb rendõrautója.
Több ilyen "leggyorsabb" is van. Kezdjük egy pénzért (348 ezer euro) megvásárolható, utcai közlekedésre alkalmas négyajtós limuzin elfogó változatával. A Mercedes CLS-en alapuló Brabus V12 S Rocketre elég volt egy fényhíd, a dizájnos Polizei felirat és már el is készült. Tuningolni már nemigen volt mit, a limuzinok között ez tartja a világcsúcsot, 362 km/h a végsebessége és 29,5 másodperc alatt gyorsul 300-ra. A 6.2 literes, 730 lóerõs V12 motor 1320 newtonméteres nyomatéka (2100/perc fordulaton!) 100-ra nem egészen négy másodperc alatt gyorsítja.
Csak annyira kamu, mint az olasz Gallardo, az is kiállításokon van jelen fõleg
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennyi erõvel minden attól függ honnan nézzük, ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy 4 milláért ne új Fiat Bravot végy, hanem egy 2 éves 6 millióst. Neked is új kellett, annak is lehet ilyen igénye, akinek 2,5 millája van. Személyeskedni nem akarok félre ne értsd, neked meg Citroen C3-ad volt úgy tudom, az annyivel jobb technika? 😊
vagy képzeld el Afrikát, vagy Indiát, milyen használtautókínálat van? 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tudod, jobban szeretnék fingszûz autóra pénzt költeni, de ha annyira kéne a család miatt egy tágas autó, és éppen nem tudnék 2 milliónál többet költeni rá, lenne annyi eszem, hogy használt után nézzek.
Amúgy a Nissan tesz jót a Renaultnak és nem fordítva.
Én annyit szûrtem le, hogy a történelem ismétli önmagát.
A Renault megint technológiát visz Romániába és ott a munkafegyelem kiltúrája hiányában silány minõség jön ki a gyárból.
Egy Thaliával sosincsenek hasonló bajok, mert Törökországban készül.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Van dízel,fogyasztás/hely/ár úgysincs jobb!
Mert hogy olcsóbb és nagyobb ugyanannyi pénzért az biztos!
És bármilyen hihetetlen van akinek ez fontosabb,mint a presztizs vagy a mûanyagok.
Amúgy meg francia oszt jóvan,pont olyan mint egy rönyó!
Ennyi pénzért vehetsz yarist,aztán pakolj bele babakocsit!
Nehéz elképzelni mi?
most kezd el nekem magyarázni, hogy az übercunning halálcsillag sztrítrészing verda talán kevesebbet is eszik, de lehet, hogy TERMELI a benzint...
Nem csodálkozom egyébként,hogy a fiatal tunnigolós korosztálynak nem jön be-ez teljesen természetes!
Egy 35 éves családapa fejével gondolkodni túl nagy kihívás sokaknak!<#wink>#wink>
Milyen mesés is lehet hörgõ ültetett civic-kel vinni a gyerekeket meg az asszonyt!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Én nem értek egyet a szidalmazóival. Román és sz*r, Nissan emblémával kutyát se zavarná