Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Engem a Merkúros idõkre emlékeztet, hogy egy modellbõl összesen 4 szin közül lehet választani 😄
cement
hat ezt elegge szetgyilkoltak 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
nincs valami szép hangja

SötétBarom
😄!

Mûszerfal alatti polc ftw!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

lehet az lesz mint a trabiknál.
Csak minden 500. modell után csinálnak új, egyedi kulcsot hozzá 😄

cement
"Vagy fél, hogy emiatt szemet szúr az APEH-nak?"
milyen jo marketing, megcélozták a maffiát is
😄D😄😄D de aki már feketen szerzi a pezt az nem olyan ember hogy beszallna egy ilyen rusnya gagyi szarba 😄

SötétBarom
Honnan tudod? Lehet, hogy pofon egyszerû megpattintani 😉

desigo
"vagy hogy ellopják féltve õrzött autóját?"

Az eladó is ráérzett a lényegre xD
ez nem lesz a lopási toplisták élén az tuti

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Zsír 😊

pszihopata
Amivel ütközött a 2 tonnás vas abban vajon hányan haltak meg?Elfelejtették megemlíteni!😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
új Accord külsõre nem jön be ennyire, de rosszabb tuti nem lesz a Mazdánál, viszont a dízele az ütõs az elõzõnek is 😊 Kombiként dízelben az új Accord biztos jobb választás lesz még a Mazdánál is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

broman191
A régi jobban bejött😊 De az Accord még jobban😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

GregSB
<#eljen>

Középkategóriás kocsik közül most egyértelmûen ez kéne.

DJ Skyline
a fekete mercirõl csak az az egy kép készült?

Kit--Kat
Persze, hogy nem gyárt szarokat, itt már nem lehet megélni szarok gyártásából semmilyen iparágban.
És ahogy mondtad tényleg számos ilyen péld van még.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

broman191
Honnan lehet dáunlódóni'?😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mazda6 2.5i @ Totalcar

,,Középkategóriás limuzin nekem ennyire még soha nem tetszett. Rövid, de egyáltalán nem visszafogott ömlengés következik, csak óvatosan!"

pszihopata
Még légyszi délkóreát is elemezd ki,mert látom ennyire egyszerû egy ország ipara,hogy tõmondatokkal is el lehet intézi!

Vannak felsõbbrabdû nemzetek meg alsóbbrendûek ugye,valahonnan ismerõs!<#zavart1>

Ajánlott irodalom 😊

I.C.ram
Ráadásul a Videoton nem is gyárt szarokat. Vannak lemaradásai, de nem viccelek, szebb egy Videoton LCD tvnek a képe, mint sok nagy gyár TVjének. Rengeteg magyar cég, amirõl nem hallasz, de mégis nagyon profi. Ott van a Graphisoft. Kifejlesztették a világ legelismertebb építész CAD programját. PEdig hol vagyunk mi Californiától.
I.C.ram
Egész Magyarországon nem élnek annyian, mint kínában egy közepes városban... Kicsit mások a viszonyok. Te sem gondolod komolyan, hogy magyar ipart kell hasonlítani a kínaihoz.
I.C.ram
Rohadtúl nem. Japán a 1. VH óta rászállt a minõségre. Ott nem közgazdászok találták ki, hanem császár utasította az iparosokat, hogy minõségre kell gyúrni. Teljesen más a morál, mint kínában.

Kína tudja, hogy az õ erõssége az olcsó szarban rejlik. Ezt tudják a legnagyobb hatékonysággal kiaknázni. Míg a többiek képtelenek olyan olcson termelni, ezért inkább a minõségre gyúrnak rá.
I.C.ram
Azért ne hasonlítsd a japánokat a kínaiakhoz. Japánból indult a mai modern minõségellenõrzés, vagy a mai modern raktározási alapelvek. Õk úttörõk voltak az autógyártásban. Kínaiak meg csak másolnak, másolnak, gányolnak, másolnak.

Kína meg nem saját erõbõl lett olyan, amilyen.

Van egy mondás, hogy Kína az egyetlen nagyhatalom, ami nemhogy nem akar gyõzni, de módszeresen törekszik arra, hogy csak második legyen.
Kit--Kat
Közelítsd meg Románia felõl, Magyarországot és állj meg Békés megyében, na és onnan ítéld meg milyen az ország és pl. Budapest. Kb. ennyire helytálló Sanghaijból vagy Pekingbõl megítélni az országot. Ismerem nagyjából mivel a gazdaságából is vizsgáztam tavaly.

A Videoton gyárt, és az 100% magyar tuladjodonban van, mindemellet sok más háztartásit gyárt megrendelésre, pl. a Braunnak meg 100más cégnek fritõzök, mikró, a tököm tudja még mit stb.
Aztán pl. megint vannak saját fejlesztésü televíziói.
És elég komolya vállalkozás itt a régióban a szerzõdéses független gyártók és fejlesztõk között. Ennyi, a többi után meg nézz te, ha érdekel.
CSak a jó dolgokat nem divat reklámozni itthon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pszihopata
Nem gyártunk mi lófaszt se!Ha gyártunk az nem magyar cég.
Miért nem írsz márkát,ha ilyen jól tudod?

Kirakat város?És mi van magyarországon?Egy nyomorult völgyhídra verjük magunkat,meg a 1.5%-os bõvülésre?

Ha nem lenne itt a szomszédban a gazdag nyugat,már éhen haltunk volna rég.
'Kína igazi arca még mindíg a rabszolga munka és az éhinség. "

-te biztos jobban ismered,mint az aki kinnt volt!

broman191
😮 loál😄😄<#buck>

Kit--Kat
Shanghaial nem igazságos érvelni, az egy kirakat város, minden pénzt a dél-keleti partra pumpálnak. Kína igazi arca még mindíg a rabszolga munka és az éhinség.

Kit--Kat
Tévedsz, ugyanis gyárt magyar tõkéjü cég hajszárítót...
Jobb, ha körbenézel mielõtt oltogatsz.

Apropó ez.
Állítólag 2-3 hónapja megjelentek már MO-n is az elsõ kínában összerakott Jazz-ek. Érezhetõ a különbség, szal ha valaki venni akar, érdemes az alvázszámra odafigyelni, hogy ne kínai származású legyen.
pszihopata
Hát nem ezt pofázom hogy az a kérdés milyen piacra kell gyártani?Az igazi kínai cégek most kezdik.

Olcsó piacra gagyit,pénzesre meg minõséget.
De a pénzes piacokra nem lehet olyan egyszerûen betörni mint az olcsóbbakra.

Olaszország a robogók hazája én oda járok motorokért,és mik nyílnak sorra?

Tajwani meg kínai motorgyárak kereskedései.-olaszországban!
A kymco már egész jó-kb. kétharmad áron.

GregSB
Pedig elég sokat számít hogy melyik országban rakják össze. A Swindoni Hondák zörögnek, meghibásodnak stb..

Nem hiszem hogy óriási különbség lenne egy Nike pólógyár meg egy tiszta kínai noname póló gyár között pont azért amit te is mondtál: arra törekednek hogy a legolcsóbban gyártsák le a terméket.

Egyébként mi a szitu a Bravoval? 😊 Hogy tetszik ennyi idõ után? Volt már valami meghibásodás?

robotnyk
ne keverd azért össze a külföldi gyártókkal ott összeszereltetett cuccokat a tisztán kínai termékekkel. a honda sem lesz csak azért angol, mert swindonban rakják össze. és a suzuki sem a mi autónk.
redbull0304
Saleen-t letolták a pályáról az Audik! <#buck>

pszihopata
Elfelejted hogy a kurvamenõ nike is ott készül?

Igazi silány minõségben mi!

Meg az összes cucc amin éppen netezel.

Ha kifizetik ugyanolyan minõséget tudnak mint bárki!

pszihopata
Egyébként mi köze a piti márkahamisítóknak a kínai autógyártókhoz?

Ugyanaz,

mint amikor meg kikéred magadnak hogy az osztrák kiírja - ne lopj magyar.

broman191
<#hehe>

robotnyk
elfogytak az érvek?
pszihopata
Az magyar varrodákban kerül rájuk okoska!

broman191
300ZX <#eljen> Saleen és AMG is zsír, csak túlzottan pályaautók😊

robotnyk
a nyugati országokban a gyártás úgy mûködik, hogy a lehetõ legkisebb fizetésért alkalmazott dolgozók szerelnek össze a lehetõ legolcsóbban beszerzett anyagokból a lehetõségek szerint a lehetõ legdrágábban eladható termékeket.

ezzel szemben a kínaiak gyakorlatilag rabszolgamunkában szereltetnek össze silány anyagokból silány minõségû terméket olyanoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az olvasztott csokoládét a híg fosástól.
robotnyk
szegény kínaiak, csak azért hozzák be a másolt logós hamisítvány ruhákat is biztosan, mert csak így tudnak betörni a piacra. már 20 éve csak úgy törnek befele.
jah, csak arrafelé ki fizetné meg? 😊

pszihopata
Jah direkt rosszat csinálnak!

-te aztán tudsz kombinálni!

Minden új gyártó csak az olcsóbb termékkel tud csak betörni a piacra,ez mindíg is így volt.Olcsóbban nehéz ugyanolyan jót gyártani.

A japánok is így törtek be a 70-es években,most meg nyomják a lexust.

de utálom ezt, ki mondta, hogy vennénk... De valótlanságot ne állítsunk, ha én nem veszem meg mi bajom származik belõle? Elvisz a mentõ, ha meglátom, mint Bazsót amikor meglátta a Ssangyongot? 😄

cement
a mai audis mercis bmw-s vilagban ki venne 10millios kozepkategorias kinai autokat?

Punker
tudod az a különbség hogy a kínaiaknak meglenne a pénze minõséget is gyártani, csak éppen nem akarnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

pszihopata
Dicsõ magyar ipar kgst piacra?-nevetséges!

Amerikában is röhögtek a kis japán autókon,aztán mi lett belõle?
Aztán röhögtek a kóreai kocsikon,és nézz körül!

A közgazdászok 15 mondják hogy kína lesz a nyerõ.

-nehéz elképzelni mi?

Egy haver nemrég jött meg sanghaj-ból.Azt monda már most 20 évvel vagyunk lemaradva,és ahogy a képeket néztem el is hiszem neki.

De csak röhögjünk!

I.C.ram
Nekünk legalább valaha volt híres iparunk. Õket még mindig a gagyiról ismeri fel mindenki 😛

Szerinted nem bicskanyitogató, hogy minden lemásolnak, és megtöltik szarral? Akkor te vegyél fos kínai autót.