Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûszerfal alatti polc ftw!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak minden 500. modell után csinálnak új, egyedi kulcsot hozzá 😄
milyen jo marketing, megcélozták a maffiát is
😄D😄😄D de aki már feketen szerzi a pezt az nem olyan ember hogy beszallna egy ilyen rusnya gagyi szarba 😄
respect to the man in the ice cream van
Az eladó is ráérzett a lényegre xD
ez nem lesz a lopási toplisták élén az tuti
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
És ahogy mondtad tényleg számos ilyen péld van még.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
,,Középkategóriás limuzin nekem ennyire még soha nem tetszett. Rövid, de egyáltalán nem visszafogott ömlengés következik, csak óvatosan!"
Vannak felsõbbrabdû nemzetek meg alsóbbrendûek ugye,valahonnan ismerõs!<#zavart1>#zavart1>
Kína tudja, hogy az õ erõssége az olcsó szarban rejlik. Ezt tudják a legnagyobb hatékonysággal kiaknázni. Míg a többiek képtelenek olyan olcson termelni, ezért inkább a minõségre gyúrnak rá.
Kína meg nem saját erõbõl lett olyan, amilyen.
Van egy mondás, hogy Kína az egyetlen nagyhatalom, ami nemhogy nem akar gyõzni, de módszeresen törekszik arra, hogy csak második legyen.
A Videoton gyárt, és az 100% magyar tuladjodonban van, mindemellet sok más háztartásit gyárt megrendelésre, pl. a Braunnak meg 100más cégnek fritõzök, mikró, a tököm tudja még mit stb.
Aztán pl. megint vannak saját fejlesztésü televíziói.
És elég komolya vállalkozás itt a régióban a szerzõdéses független gyártók és fejlesztõk között. Ennyi, a többi után meg nézz te, ha érdekel.
CSak a jó dolgokat nem divat reklámozni itthon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Miért nem írsz márkát,ha ilyen jól tudod?
Kirakat város?És mi van magyarországon?Egy nyomorult völgyhídra verjük magunkat,meg a 1.5%-os bõvülésre?
Ha nem lenne itt a szomszédban a gazdag nyugat,már éhen haltunk volna rég.
'Kína igazi arca még mindíg a rabszolga munka és az éhinség. "
-te biztos jobban ismered,mint az aki kinnt volt!
Jobb, ha körbenézel mielõtt oltogatsz.
Állítólag 2-3 hónapja megjelentek már MO-n is az elsõ kínában összerakott Jazz-ek. Érezhetõ a különbség, szal ha valaki venni akar, érdemes az alvázszámra odafigyelni, hogy ne kínai származású legyen.
Olcsó piacra gagyit,pénzesre meg minõséget.
De a pénzes piacokra nem lehet olyan egyszerûen betörni mint az olcsóbbakra.
Olaszország a robogók hazája én oda járok motorokért,és mik nyílnak sorra?
Tajwani meg kínai motorgyárak kereskedései.-olaszországban!
A kymco már egész jó-kb. kétharmad áron.
Nem hiszem hogy óriási különbség lenne egy Nike pólógyár meg egy tiszta kínai noname póló gyár között pont azért amit te is mondtál: arra törekednek hogy a legolcsóbban gyártsák le a terméket.
Egyébként mi a szitu a Bravoval? 😊 Hogy tetszik ennyi idõ után? Volt már valami meghibásodás?
Igazi silány minõségben mi!
Meg az összes cucc amin éppen netezel.
Ha kifizetik ugyanolyan minõséget tudnak mint bárki!
Ugyanaz,
mint amikor meg kikéred magadnak hogy az osztrák kiírja - ne lopj magyar.
ezzel szemben a kínaiak gyakorlatilag rabszolgamunkában szereltetnek össze silány anyagokból silány minõségû terméket olyanoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az olvasztott csokoládét a híg fosástól.
-te aztán tudsz kombinálni!
Minden új gyártó csak az olcsóbb termékkel tud csak betörni a piacra,ez mindíg is így volt.Olcsóbban nehéz ugyanolyan jót gyártani.
A japánok is így törtek be a 70-es években,most meg nyomják a lexust.
respect to the man in the ice cream van
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amerikában is röhögtek a kis japán autókon,aztán mi lett belõle?
Aztán röhögtek a kóreai kocsikon,és nézz körül!
A közgazdászok 15 mondják hogy kína lesz a nyerõ.
-nehéz elképzelni mi?
Egy haver nemrég jött meg sanghaj-ból.Azt monda már most 20 évvel vagyunk lemaradva,és ahogy a képeket néztem el is hiszem neki.
De csak röhögjünk!