Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
És az elsõ kerék csak kormányoz, sorry.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem hiszem hogy eladná.
Kit--Kat:
A Bömbik miota hajtanak elöl?:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Plusz Dacianal ez védjegy, mint a BMW-nél az 1. kerék hajtás:)
Deazt már nagyonrég észre kellett vna venni, h nincs oan kérdés amiben minenki egyetért, gyakorlatilag, mintah 2 egyforma ember sincs, és kész, ennyi, kinek mi tetszik/fontos...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Pl. (sz*r autó neve következik :D) 307-esen úgy van, hogy a karfán van kis szövet, ajtó függõleges részein nincs, családtagom másodikat cégeset nyüstöli, semmi baja belül, meg sztem minõséginek is néz ki az egész belsõ, nem zörög, úgy látszik ezt a részét megoldották modellciklus végére :). Szóval az ajtószövet hiányából még nem következik egybõl, hogy sz*rul érzed magad a kocsiban, sztem
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
respect to the man in the ice cream van
Eladóje? :D
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
De szerintem hangszigetelés szempontjából pl nem mindegy, h szövet vagy mûanyag.. Ha full PVC, sokkal hamarabb elkezd zörögni, rezonálni, stb.
A Hondákban általában a könyöklõ mûanyag az ajtón, és körülötte van kárpit. Kibaszottul lényegtelen, mert vagy a karfára, vagy az ablakszegélyre támaszkodok, ha egyátalán, mert egyik sem kárpitos. Az ajtó belsején lévõ szövet teljesen irreleváns, fõleg ha az autó ajtaja gyárilag sem tartalmazza.
Azt meg ne keverjük már ide, hogy milyen ha lebontom egy ajtóról, amire amúgy tartozik.
.: mobilize.hu :.
Miközben épült a hifim úgy mászkáltam egy hétig. Szörnyû volt. Mint egy lada kb. De pl nem tucc hova könyökölni.. Meg van még egy csomó funkciója, amit nem veszel észre, csak ha nincs :DD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Olyan mint ha nincs függöny a szobában..hiányérzeted lesz.
A mûszerfal meg az ülések még csak hagyján, de az ajtókárpittal hogy kerülök én kapcsolatba? :D
"vannak olyan kretének"
:DDD
Nekem is pl kicsit oan gagyi hatású, h beülök egy autóba, és minden olcsó fekete mûanyag körülöttem...
Legalábbis egy új autónál...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Minek nekem kárpit az ajtóra? Mi lesz jobb attól?
Lerí róla h szerencsétlen koreai...
A hátulja tleg rendben, 2. kép-rõl még tetszik is, meg lehet h már nem egy rakás... az egész, én elhiszem, dee nekem ez a front... hát... csak azt tom mondani rá, h jellegtelen, ízléstelen, ronda...
Mert ugye a Pontiac GTO is egy Holden volt.
De lényegtelen a Pontiac sem rendelkezik pickup múlttal. Nemúgy a másik GM-es a Chevy.
ezért van TAX vételi ár is, amennyiért megveszik a jobbágytól a kocsit... ez egy G astránál kb. eladási ár mínusz 150-200K... De ez is nepperfüggõ...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Volt a Ford Ranchero meg a Chevrolet El Camino. Más El Camino fazonú autó tudtommal nem létezett.